Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam664
Toplam Ziyaret1686097

MHP İl Başkan Yardımcısı Avukat Elif Işıl Kılıçarslan, Karaisalı’da MHP yöneticileri başta olmak üzere tüm sandık görevlilerine 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçiminde, sandıklara nasıl sahip çıkılması gerektiğini anlattı





Beraberinde MHP Adana İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayla Emrahoğlu ile Karaisalı’ya gelen Av. Kılıçarslan, sandık görevlilerine, MHP’nin seçim rehberini slayt eşliğinde anlattı. Önce MHP’’li erkeklere daha sonra da bayan yönetici ve sandık görevlilerine konuşan Kılıçarslan, “Sandık başındaki vazifenizi yerine getirirken, yasalardan kaynaklanan haklarınız sonuna kadar kullanacak, partimizin oylarının muhafazasını sağlayacaksınız” dedi.

  MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz da konuşmasında,”Genel merkez Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızı dediği gibi,  seçimde ifa ettiğiniz kutlu bir görev bir günlük de olsa, bir ömre bedeldir” dedi.

  Toplantıya MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, Belediye Meclis Üyesi aday adayları, yönetim kurulu üyeleri ile sandık sorumluları katıldı.



1394 kez okundu

Yorumlar

Adliyelere Dikkat!     12/01/2014 16:28

Arkadaşlar seçimlerde sandık görevlilerine gerçekten çok iş düşüyor herkes görevini en iyi şekilde yapmalıdır. Parti yöneticilerinede çok iş düşüyor öncelikle Adana Adliye Sarayında ve Karaisalı Adliyesinde elektirik kesintilerine karşı önlemler alınmalı bir önceki yerel seçimlerde yaşanan elektirik kesintileri unutulmamalı. AKP o seçimde oynamaya çalıştığı oyunu yine oynamaya çalışıp oyları çalmaya kalkacaktır bu yüzden diğer parti yöneticileri ve seçimde görevlendirdiği kişilere çık büyük işler düşüyor. AKP seçimleri almak için her türlü hileye başvuracaktır, fırsat verilmesin. Bu ayakkabı kutucularından, haramzadelerden her şey beklenir.
Misafir - UYARICI

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231