Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam948
Toplam Ziyaret1687457

“Sandık hakimiyeti saglanmalı”

 

MHP’nin  Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, teşkilatın mahalle temsilcileriyle biraraya gelip, görüş alış-verişinde bulundu.

Çok sayıda MHP Mahalle temsilcisinin katıldığı toplantıda, MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Sözlü, MHP Çukurova İlçe başkanı İbrahim Kara da hazır bulundu.

Toplantıda konuşan  Ali Uğur Akbaş,  “ tüm aday arkadaşlarım ve ben uzun zamadır siyasi çalışma yapıyor, Adana’nın mahallerini tek tek geziyoruz. Halkın sorunlarını kendi sorunlarımız kabul ettik. Nerede ne istediklerini, aylar süren yakın temaslarımızdan sonra öğrendik. Ama,  seçimler sırasında sandık hakimiyetini elimizden kaçırırsak, benim ve arkadaşlarımız verdiği tüm emekler boşa gider.

Biliyorsunuz, her türlü hile-hurda sandık başında yapılıyor.

Buna fırsat vermemek için, sandık görevlilerinin işi iyi yapması için elimizden gelen çabayı göstermek zorundayız. Sandık hakimiyeti sağlayamazsak, başarı şansımız da olmaz. Biz aday olarak gerekeni yapıyoruz. Teşkilatımızın da bu konuda üzerine düşeni yapacağına inanıyorum.

Bizim kadar, teşkilat yöneticilerimizin de ,  mahalle temsilcilerimizin de, sandığa odaklanması gerekir.” Dedi.

 



783 kez okundu

Yorumlar

ADLİYELERE DİKKAT!     10/01/2014 22:04

BU SEÇİMLERDEDE ADLİYEDE ELEKTİRİKLER KESİLEBİLİR BUNA ÇOK DİKKAT ETMEK GEREKİR BENCE. AKP GEÇEN SEÇİMDE ÇALMAYA ÇALIŞTI BÜYÜKŞEHİRİ AMA AYTAÇ DURAK GİBİ BİR CENGAVERİ YİYEMEDİ AMA BU SEÇİMDEDE AYNI OYUN OYNANA BİLİR. MHP VE CHP PARTİ YETKİLİLERİ BU İŞİ İYİ TAKİP ETMELİ. EN UFAK BİR İŞ YERİNDE, NEREDEYSE HER EVDE OLAN JENERATÖR AKP NİN HEP ÖVÜNDÜĞÜ KOSKOCA ADANA ADLİYE SARAYINDA YOK MUDUR ACABA, EĞER YOK İSE DİĞER PARTİLER BİR AN ÖNCE BU İŞE EL ATIP GEREKİRSE KENDİLERİ ALMALIDIR.BİR VATANDAŞ OLARAK SEÇİME AZ BİR SÜRE KALA UYARIYORUM. SONRA MHP VE CHP VAH TÜH DİYEBİLİR AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLABİLİR.
Misafir - UYARICI

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382