Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam983
Toplam Ziyaret1669369

İstiklal değil istikBİLAL Mücadelesi yapıyorlar"(GÖRÜNTÜLÜ-YANDA HABER VİDEOLARI MENÜSÜ İÇERİSİNDE)

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, "Bu ülkeyi 11 yıldır yönetiyorsunuz Türk yargısına, Türk polisine güvenmek zorundasınız. Bu güveni sağlayamadığınız sürece milletin vicdanında mahkum olacaksınız" dedi.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, "Bu ülkeyi 11 yıldır yönetiyorsunuz Türk yargısına, Türk polisine güvenmek zorundasınız. Bu güveni sağlayamadığınız sürece milletin vicdanında mahkum olacaksınız" dedi. 

Yılmaz, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, iktidarın asrın yolsuzluğunun üzerine örtmek için yargıda ve emniyet teşkilatında akıl almaz kıyım ve sürgünler gerçekleştirdiğini ileri sürdü. 

Bu yapılırken devlet içinde bir paralel yapıdan bahsedildiğini söyleyen Yılmaz, "Devlet içinde bir paralel yapı arıyorsanız Sayın Başbakan ve sayın hükümet, önce PKK ve KCK'ye bakacaksınız. Onları görmeyerek paralel yapı derseniz inandırıcılığınızı yitirirsiniz" diye konuştu. 

İktidar yetkililerinin düne kadar kahraman ilan ettikleri Savcı Zekeriya Öz'e karşı yandaş medya aracılığıyla itibarsızlaştırma kampanyası yürüttüklerini ileri süren Yılmaz, polisleri de ihanet ve paralel devlet olmakla suçlama noktasına geldiklerini savundu. Yılmaz, "Eğer abdestinizden şüpheniz yoksa bu ülkeyi 11 yıldır yönetiyorsunuz Türk yargısına, Türk polisine güvenmek zorundasınız. Bu güveni sağlayamadığınız sürece milletin vicdanında mahkum olacaksınız" dedi. 

Yılmaz, Sayıştay'ın 2012 yılı raporuna göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın demiryolu yapım işlerinde danışman firmalara hazırlatılan projelerde hükümete yakın müteahhit firmalara göre yapılan değişikliklerle hem işlerin tesliminin geciktirildiğini, hem de proje maliyetlerinin yükseldiğini iddia etti. Bunu raporlayan Sayıştay denetçisinin de denetim ekibinden çıkarıldığını ifade eden Yılmaz, Adapazarı-Karasu, Tekirdağ-Muratlı, Kars-Tiflis, İzmir-Kemalpaşa projelerinin tahmini maliyetinin 945 milyon TL olarak belirlendiğini, gerçekleşen maliyetin ise 3 milyar TL'yi aştığını söyledi. Yılmaz, "Ulaştırma Bakanlığı proje maliyetlerini hesaplamaktan yoksun mudur, yoksa birilerine kıyak mı geçilmiştir?" diye sordu. 

Açıklamalarının ardından gazetecilerin soruları üzerine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yaşanan süreçte olaylara gerektiği şekilde müdahale etmediğini ileri süren Yılmaz, "Cumhurbaşkanı şimdi konuşmayacak da ne zaman konuşacak?" dedi


641 kez okundu

Yorumlar

AYAKKABICILAR FEDERASYONU.     10/01/2014 21:07

Ayakkabı kutularım var ayakkabıcı. İmam Hatip okulu yaptırılır! İhtiyacı olan öğrencilerin ihtiyacı karşılanır! Babam sağolsun ihalelerden geldikçe geliyor çil çil paralar nasıl olsa. Tek derdimiz var oda şu çeteciler, cemaat vs. vs. gelirimizi engelliyor yoksa biz dernek olarak neler yapacağız diyor sayın İstikbilal arkadaş. Hayır sever iş adamımızıda içeri aldılar gelir iyice düştü diyor. Yakın zaman da bir kampanyada Karaisalı için yapacaktık ama olmadı çeteci ve cemaatçiler engel oldu diyor.
Misafir - AYAKKABICI.

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173