Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam937
Toplam Ziyaret1669323

Aslan, dün de Bucak ve Durak-Kelebek Köylerini ziyaret etti






Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, ikinci tur köy gezilerine ara vermeden devam ediyor.

Aslan, dün de Bucak Köyü, Durak-Kelebek Köylerine giderek vatandaşlarla sohbet etti. Aslan bu gezilerinde siyasi konulara girmiyor. Rakip partiler ve adayları veya aday adayları hakkında tek bir olumsuz kelime sarfetmeyen Aslan, sohbet ettiği köylerde büyük bir ilgi ile karşılanıyor. Aslan, seçilmesi halinde ne tüt hizmetlerin getirilmesini istediklerini vatandaşlardan talep ediyor.

Yöre çiftçileri ise, uzun süre yağmur yağmadığından yakınarak, Aslan'dan dua etmelerini istiyorlar.

1290 kez okundu

Yorumlar

DUN KAHRAMAN BUGUN AVSNTACIMI     07/01/2014 22:20

HEPIMIZ OZ UZUZ.ONCE KAHRAMAN SAVCI SIMDI AVANTACI MI?
Misafir - AK ER KEK LER

OZ HAKLI IFTIRA ATMAYIN     07/01/2014 22:00

“Bu faturalar nasıl düzenlenmiş bilmiyorum. Benim kaldığım tarih, uçak biletim belli. Orada bana ait olduğu belirtilen oteldeki yemek masrafını gösteren faturadaki bilgiler ve kredi kartı numarası da tarafıma ait değil. İddialarda yer alan Safari faturası ise benim Dubai’den ayrıldığım tarihe ait. Oteldeki yemek giderlerine gelince, ben ve ailem yemekleri otelde değil, dışarıda ekonomik mekanlarda yemeyi tercih ederiz.”
Misafir - Adalet ve ...

ispanya kadar olamadik     07/01/2014 22:00

Bir yolsuzluk şoku daha! ispanya Kralı Juan Carlos'un kızına yargı şoku...Prenses Cristiana yolsuzluk yapmaktan mahkeme karşısına çıkacak. Mallorca mahkemesi tarafından açılan davada, Prenses Cristina eşi ile ortak olduğu Noos aile şirketi aracılığı ile vergi kaçakçılığı, kamu fonlarını zimmetine geçirme ve kara para aklama nedeni ile suçlanıyor.
Misafir - TENEKE KUTU

Boş Oy Kullanacağım.     07/01/2014 16:21

17 Aralık operasyonlarının hükümetimizi yıkmak üzere hazırlanmış dış güçlerin ve gizli servislerin oyunu olduğuna inanmıştık.Lakin bugün sabah İzmirde yapılan yolsuzluk operasyonlarından sonra ögleden sonra operesyonlarda görev yapan polis şefleri müdürleri ile polislerin görevden alınmalarını duyunca tek kelime ile şok olduk.Demeki mesele bize anlatılan gibi değilmiş.Mesele bu ülkede yapılan soygunun ve yolsuzklukların üstünü kapatma meseleseymiş.Bir daha da AK PARTİ ye oy vermemeye yemin ettim.Saadettini desteklemek için de bu yazıyı yazmadım.Boş atacagım.Hem beleidye seçiminde hemde genel seçimde boş oy kullanacağım.
Misafir - AK_SEÇMEN (eski)

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173