Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam646
Toplam Ziyaret1685401

ASLAN, İKİNCİ TUR KÖY GEZİLERİ KAPSAMINDA BEYDEMİR, HACILI, EĞLENCE, CİNGÖZ, ETEKLİ, BOZTAHTA, ÇUKUR, GİLDİRLİ VE ÇEVLİK KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

                                                                                       
                                                                                     VAHİT ŞAHİN

Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karaisalı’nın bütün köylerini birinci tur olarak tamamlayan Aslan, hız kesmeyerek ikinci tura başladı.

Aslan, ikinci tur köy gezileri kapsamında Beydemir, Hacılı, Eğlence, Cingöz, Etekli, Boztahta, Çukur ve Çevlik köylerini ziyaret etti. Beraberinde MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi aday adayları Rifat Köroğlu, Bekir Şimşek, İbrahim Efe ve kurmayları ile konvoy halinde köyleri gezen Saadettin Aslan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aralarında “Ben CHP’liyim ama oyum bu kez MHP’ye, Saadettin Aslan’a” diyenler olduğu gibi, “Ben Belediyeye gönül rahatlığı ile çıkarım. Çünkü Saadettin Aslan içimizden biri” şeklinde ifadelerde bulundular.

Eğlence Köyünde vatandaşlarla sohbet eden Aslan, Başkan seçilmesi halinde köylülerden ne istediklerini sordu. Eğlenceli vatandaşlar ise, “Sulama kanalından bir şey istemeyiz. Silajımız o zaman kendimiz de yaparız. Su olunca zaten her şey olur” dediler. Aslan ise,”Karaisalı’da 20 bin dekarlık sulanabilir alan varken şuan 8 bin dekarı sulanmaktadır. Bu konuda yasalar çerçevesinde elimizden geleni yaparız” dedi.

Aslan, seçim gezisi sırasında, tüm vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulundu. Aslan, köylerde tüm seçmenleri ile kucaklaştı. Aslan’ı yakından tanıyan vatandaşlardan bir kısmı ise, “Bizim Saadettin’in yanına vardığımızda ne ihtiyacınız var ise alın, ne zaman öderseniz ödeyin demiştir. Onun iyiliklerin asla unutmayız” dediler.

 



1694 kez okundu

Yorumlar

     07/01/2014 13:49

ne olursa olsun partisi hangisi olursa olsun oyum sadettin abiye
Misafir - karaisalılı sakin

hortumcular      07/01/2014 12:30

BAKALE BAK HORTUMCU YANDAŞLARI HUCUMA GEÇMİŞ VE HAZIMSIZLIK BAŞLAMIŞ YAZIK YAZIK BAKALIM BU MİLLETEN HANGİ YÜZLE OY İSTEYECEK SİNİZ.BUDA MERAK KONUSU. GERÇİ YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIRMIŞ.
Misafir - bakele bak

     07/01/2014 10:51

sayın saadettin al çopuroğlu beyi acilen ziyaret edip bir çayını içmelisn.ve kendisine seçildiğinde imar sorununu çözeceğin garantisini vermelisin.çünkü al bet babacan durak ve ekibi tarafından 5 yıldır mağdur edilmiştir.Ali bey gibi llçede babacan durak tarafından mağdur edilen bir kaç kişi daha var ama şimdi onun yeri ve sırası değil.
Misafir - K.ŞAHİN

ali bey boş konuşmaz asla     07/01/2014 09:53

sayn ali çopuroğlu birşeyler söylüyorsa dikkate almakta fayda var.çünkü ali bey bol adam değildir ve boş konuştugu da ilçede görülmemiştir.
Misafir - çay bahçesi lobi üyesi

     07/01/2014 09:05

Sayın Saadettin Beleidye gene eski belediye olacaksa Ayfer BEBEK sana emirler verecekse.ALi YAĞCI seni yönlendirecekse.Belediyede Barak havası eşliğinde Ali YAĞCI ve Ayfer BEBEK beylerin ara taksimleri eşliğinde barak havalarıı söylenmeye devam edilecekse.Babacan DURAK yada oğlunun emirleri ile hareket edeceksen kusura bakma ama senden de ne salata olur ne de cacık olur.Kusura bakma ama doğrusu bu.Olsa olsa kukla olur.Şİmdi evie git aynanın karşsına geç saatlerce bu yorumu analiz et.karar ver ve sonra ya varım de ya da ben bu işte yokum de.Karar senin.
Misafir - N.GENÇ

     07/01/2014 09:35

SAYIN ALİ ÇOPUROĞLU BEYİ BENDE SEVMİYORUM AMA BU SÖYLEDİKLERİNDE NEDENSE HAKLI.ÇÜNKÜ HALKIN GENEL İNANCI DAVUL SAADETTİ DE TOKMAK İSE BABACAN DURAK YADA OĞLUNDA OLACAK İNANCI VAR.BUNU NASIL YIKARSIN BLEMEM O SENİN SORUNUN SAADETTİN BEY AMA BU İNANCI YIKMALISIN.
Misafir - ÇAKALLIDAN İSA

     07/01/2014 09:48

sadettin bey ali çopuroğlu beyin uyarılarını dikkate almalısın.çünkü söylediği uyarılara sonuna kadar katılıyoruz.sonra pişman olan sen olursun abi uyarmadı deme.
Misafir - merkez ilçe seçmeni

Babacan DURAkın emir subayı olmayacaksın     07/01/2014 08:14

Seversin yada sevmezsin ayrı bir konu ama Ali Çopuroğlu beyin tespitlerine katılıyoruz kendisi bir büyük olarak çok haklı.Sadettin ASLAN belediyeye yeni yüzlerle yola çıkmalı.Rifat KÖROĞLU 5 yıldır Adana belediyesi meclis üyesi ilçeye ne gibi bir katkısı oldu.Karaisalı Caddesinin adını Vekil Zİhni değiştirirken kendisi neden bir çift laf edememiştir.Neden Masaya yumrugunu vurmamıştıır.Neden susukun ve cılız kalmıştır.Bunu bu halka açıklamadı hala.Şİmdi Saadettin bey eski hamam eski tas diyecekse biz bu işte yokuz.Meclis ve encümen üyelerini derhal değiştirmeli.Temiz eller MHP den başlamalı.Yeni Yüzler MHP ile başlamalı.Babacan DURAKın emir subayı gibi çalışacaksa susmayız.Kimsede susturamaz.
Misafir - GALA MHP seçmeni

Sadettin beyin dikkatine     07/01/2014 08:18

Sayın ALi ÇOPUROĞLu abimiz yerden göge kadar haklı bu konuda.Şayet davul Sadettin ASLAN beyde Tokmakta Babacan DURAK beyde olacaksa kendisine verdiğimiz tüm desgtekleri anında çekeriz.Bu halk zaten 5 yıldır Babacan DURAK tan,AHmet Şekerciden,Rifat köroğlundan ve Dursun Sapmazlardan illallah geldi.30 mart gelsinde onlardan kurtulalım diye gün saymakta.Saadettin ASLAN bunları bilmiyorsa ögrensin.Birde Babacan DURAK son dakikada belediyeye adamlar almya kalkıyor Sadettin Acilen açıklama yapmalı.Yada Babacan DURAKın masasıa yumrugunu vurmalı bu yaptıgın etik değil beni zorda bırakıyorsun diye.Aksi takdirde sert yorumlarımızı asla e asla esirgemeyiz.
Misafir - Sögütlü Kahve Lobi Üyesi

SN.YORUMCULARA BİR SORU     06/01/2014 18:20

YORUMLARINIZI NOKTASI VİRGÜLÜNE KADAR OKUYUP TAKİP EDİYORUM,BUGÜNE KADAR BELEDİYE BAŞKANINDAN BAŞKAN YARDIMCISINDAN ENCÜMENİNDEN MECLİS ÜYELEREİNE KADAR HERKESİ ELEŞTİRDİNİZ .BUNLARDAN BEN ŞUNLARI ANLADIM BELEDİYE BİR EKİP İŞİDİR SADECE BAŞKANI SEÇMEKLE OLMUYOR YANINDAKİ SEÇİLECEK KİŞİLERİNDE ÖNEM TAŞIDIĞINI UNUTMAMAK GEREKİR. SİZLERDEN ÖNEMLE RİCA EDİYORUM SAYIN BAŞKAN ADAYI SADETTİN BEYE SORUNUZ VE MUTLAKA ÖĞRENİNİZ YOL ARKADAŞLARI KİMLERMİŞ BELEDİYEYİ KİMLERLE MEDENİYETLER SEVİYESİNE YÜKSELTECEKLERMİŞ ÖĞRENİN LÜTFEN.........
Misafir - Ali ÇOPUROĞLU

     06/01/2014 18:39

akp li değilim akpye de oy vermem ama facebookta yapılmış bir paylaşımla ilçemizin bir siyasetçisine de vurmayı doğru görmüyorum temel dusturum aşağıdaki yorumu yapan diğer kenan ben değilim
Misafir - KENANNN

GERÇEKÇİ KARDEŞ     06/01/2014 17:40

bir insana niye oy verilir hepsini yazmışsın ama sonrada nasıl yapacaksın demişsin bir insana iyi insansa oy verilir dürüstse oy verilir hizmet etme aşığıysa oy verilir hepsi saadettin aslanda var
Misafir - KENANNN

     06/01/2014 16:14

AK PARTİ YÖNETİCİLER NEREDELER?AYHAN IŞIK HAKKINDA NEDEN SUSUYORLAR.EN AZINDAN MOSSADIN YADA CIA NIN OYUNLARI DİYEBİLİRLERD.ONUN DAHİ DİYEMEDİKLEİRNE GÖRE OYUN DAHA DA BÜYÜK O ZAMAN.
Misafir - M.ŞAHİN

     06/01/2014 16:56

ayhan şık hakkindaki iddialara hala bir cevap verilmedi.
Misafir - Kenan

bu mu eleştiri     06/01/2014 16:06

kardeş yapa yapa sadettin beye öyle mi yorum yaptın.gülünç duruma düştün.bizde sanmıştık ki çocukları felan yolsuzluktan içeri atıldı.
Misafir - M.SAPMAZ

GERÇEKÇİ KARDEŞ     06/01/2014 16:40

güzel sordun iktidar desteği almadan nasıl yöneteceksin diye akpli belediyelerin iktidar desteğiyle ayakta durduğunuda ortaya koydun iktidar deteğiyle bile en çk borçlu belediye listesinin ilk sıraları akp li belediyelerdir bunun yanında mhp li belediyelerin neleri başardığınıda görmeniz açısından çok uzak değil pozantı belediyesi tarsus belediyesi ceyhan belediyesi aladağ belediyesi iyi birer örnektir
Misafir - KENANNN

     06/01/2014 16:44

Ayhan ŞIK hakkında ortada yüzlerce iddia var.ala şu saar oldu hçbir AK PARTİ l açıklama da bulunmadı.Sanki yer yarıld yern dibine girdiler.
Misafir - O.ŞAHİN

     06/01/2014 16:21

bu tür basit yorumlarla sadettin beyin önü keslmez aksine kendisi daha çok prim yapar.
Misafir - çömelekli halil

nasılda faka bastın.     06/01/2014 16:38

Bu ilçede ilkkez birisi doğru bir şey söylemekte.gerçekci kardeş çok haklısn Sadettin ASLANI bir enkaz bekliyor.Sadettin ASLAN beyi kapanmak üzere olan ve borç yatagında olan bir belediye bekliyor.Peki neden belediyeyi bu hale ggetirenlere de bir kaç çift laf etmiyrsun.Neden onları eleştirmiyorsun.Lütfen söyle belediyeyi babam ya da Saadettin ASLAN bu hale getirmedi dimi?nasılda faka bastın.
Misafir - öz gerçekci

halk Sadettin ASLAN diyor.     06/01/2014 16:50

bu ilçede hala 2014 yılında sapla samanı karıştıranlar var inan çok üzlüyorum.Sanırım gerç.ekci kardeş şnu söylemek istiyor ilçede seçim olmasın hiç kimse aday olmasın AK PARTİ memur atar gibi belediye başkanı atasın.Kardeş biliyorsunuz ki bu kez seçimi alamayacaksınız.Çünkü bu kez dişl bir aday çıktı .BU kez adam gbi bir adam çıktı.Bu kez proje adamı çıktı.Bu kez tüm adayları silindir gibi ezecek aday çıktı o aday da Sadettin ASLANdır.Korkunuzu anlıyoruz.Ama yapacak bişe yok.
Misafir - halkın içinden bir seçmen

     06/01/2014 16:24

arkadaşlar sadettin aslan babacan durak ın devamı olacak durdum onu göteriyor işe almış oldukları adamları çıkartacakmı yok belediyeyi düzeltmek için bazı fedakarlıklar yapılacak o fedakarlığı yapa bilecekmi yine babacan duraktan emir alacak yine emir kulu olacak
Misafir - gerçekci

     06/01/2014 16:34

gerçekci çok doğru söylüyorsun senin ellerinden öpmek isterim.lakin ne olursun aynı soruları Babacan DUARK bee de sorsan başkan para yok maaşları ödeyemiyorsun neden hala belediyeye adam alıyorsun desen.başkanım bu ilçeye 5 yıldır taş taş üstüne koymadın keşke istifa etseydin de hükümet ilçeye yardım gönderseydi desen.başkanım lçeyi Vekil zihniye muhtaç hale getirdn desen.Senin yerinde olsam Saadettin ASLAN beyin elinden öperim.İLçeye sahip çıktığı için.
Misafir - Çay Bahçesi Analizcisi

gerçekci soruları başkan ve vekile sorsan.     06/01/2014 16:35

of of offfffffff gerçekci gene arkandan koca bir ilçeyi kendine güldürdün be aslanım.Sen bu soruları Saadettin ASLAN abimize değil de AHmet Şekerciye ve Babacan DUARAK beylere sorsan daha iyi olmaz mı?başkanım desen vekilim desen belediyenin memurları zorla maaş alıyor bazende ödeyemiyorsun nedne hala belediyeye adam ve yakı9nlarınızı dolduruyorsunuz desen nasıl olur.
Misafir - M.DİNÇER

Saadettin daha yolun başında:ne hesabı soracağız.     06/01/2014 16:06

Saadettin ASLAN hiçbir zaman yapamayacağı birşeyin sözünü vermez.O diyorsa yapar.Nasıl yapar eder onu başkan olduğu zaman göreceksin.Sen asıl eleştirini Babacan DURAK beye yapmalısın kardeş.Günay YÜCE den maaşların zamanında ödendiği belediyeyi devraldın.Şİmdi ise memurların maaşını ödeyemiyorsun belediyeye gider ayak adam doldurmaya çalışıyorsun bunu sormalısınız?Emekli eniştelerin ve yegenlerin hesabını sormalısın önce.Sonra da Saadetin beye hep birlikte zaten sorulması gerekeni bizler de sorarız ve sen de sormalısın.
Misafir - genç AKTAŞ lobisi

Saadettin farkı hissediliyor.     06/01/2014 16:49

Sevgli gerçekçi kardeşim haklı olabilirsin.Ama sne söyle peki ne yapalım.Muhalefet hiç mi aday çıkartmasın.Ya iktidar partisi dahi ilçeden aday çıkartamıyor.Bu ilçeye sahip çıkan Sadettin ASLAN bey çıkmış daha ne istiyorsunuz.Kendisini seversin yada sevmezsin önemli değil.Zaten kimse kimseyi de sevmek zorunda değil.Ama saadettin ASLAN bey ilçenin şu zor günlerinde ortaya çıkmış aday olmuş bence alkışlaman gerekir.Kardeş söyle o zaman kime destek olalım.Ortada kimse varmı?lütfen bir laf söylerken ciddi ve gerçekci olalım.Hem Saadettin bey diyor ki benim en çok sevdiğim insan şakşakçılar değildir.Beni eleştirenleri severim diyor.Hatamı yanlışımı yüzüme karşı söyleyeni de severim diyor.Seni de ço seviyorum kardeş.Yeterki düzgün eleştir.yeterki yanlışlarınmızı anında söyle.
Misafir - Çay bahçesi Lobi üyesi

     06/01/2014 15:03

sayın aslan belediye başkan adayısın iyi güzel yiy insanda ola bilirsin bunada varım dürüst insanda ola bilirsin buna da varım ancak şunu belirteyim hükümetin belediyesi olmassan yılda 2 defa hazine yardımı alamassın ve 30.000 tl.ile belediyeyi yönetemessin bazı gerçekleri gör artık senin önünde dev gibi bir enkaz var bunun sonunda rezil olmakta var belediyeye kilit vurmakta var
Misafir - gerçekci

sizler merak etmeyiniz.     06/01/2014 15:59

Gerçekci kardeş peki ne yapalım?Önemli olan para değil para nasılsa bulunur.Karşınızda Babacan DURAK yok Saadettin ASLAN var.hatırlarmısın bilmem ama Büyük önder Atatürk Düşman gemileri İstanbula demirlediğinde yakınındakiler paşam para yok silah yok asker yok bu istiklal savaşı nasıl kazanılacak hayal kurmayalım dediiğinde Büyük ÖNDER ne demişti.Önemli olan azimdir para da bulunur pulda bulunur askerde bulunuz silahta bulunr demiştir.Şimdi de aynı şeyi Saadetttin ASLAN bey söylüyordur.Para da bulunur ödenekte bulunur.Biz bize yeteriz.Merak etme yegen.Sen bu işlerden anlamazsın yegen.Bu işler Sadettin ASLAN beyin uzmanlık alanıdır.Sen o güze aklını böyle şeylere takma.
Misafir - MHP li genç

     06/01/2014 15:22

sadettin aslan a sormak istiyorum belediyeye gelen aylık 30.000.tl. ile sen nasıl belediyeyi yöneteceksin bana projeni açıklarmısın sen hükümetin belediye başkanı olmuyacaksın bana anlatırmısın bu parayla nasıl belediyeyi yöneteceksin akılvar mantık var eskisinden daha kötü olacak belediyenin hali 180.000.tl gideri olan ve 30.000.tl. gelire olan bir kurum
Misafir - gerçekci

     06/01/2014 13:53

Sonuna kadar destek olacağımız tek aday varsa o da Saadettin ASLAN kardeşimizdir.
Misafir - BAŞKIF ÜLKÜCÜLERİ

GALADAN TAM DESTEK     06/01/2014 13:50

KÖYÜMÜZDEN HEP DESTEK TAM DESTEK SAADETTTİN ASLAN BEYE
Misafir - GALALI

görünen köy kılavuz istemez.     06/01/2014 13:38

ak parti sadettitn aslan abinin karşısına kimi koyarsa koysun anlaşıldı ki nal toplayacak.sadetttin dünya tarihinde bile görülmeyen bir oy farkı ile seçimi alacaktır.
Misafir - altınovalı

Saadetttin ensendeyiz bilmelisn.     06/01/2014 13:55

Sevgili Saadettin ASLAN kardeşim.ŞU an seni eleştirmeyi o kadar çok isterdim ki anlatamam.Şu an kadar bir yanlışını görmedik.Ama şunu bil ki yanlış yaptığın an ensende olacağız.Ve inim inim inleteceğiz.20 gündür seni takip ediyoruz ve seçim gecesine kadar da takip edeceğiz.Sadece şunu söylemek istiyoruz.Gittiğiniz köylerde ve kahvelerde içtiğiniz çayların parasını ödemediniz demiyorum ama fazla fazla veriniz.Sakın unutmayınız.Böyle şeyler küçük ama mide bulandırır.Sana güveniyoruz böyle hata yapmazsın.Ekibine güvenirsin onlarda elini Allah korusun ceplerine atmazlar arkandan laf ettitme sakın.Bir de hep büyükler deme küçük çocuklarıda ihmal etme.Onları sevindirecek onların yüzünü güldürecek yiyecek yada giyecekler alınız.Bunu da oy için değil insanlık için çocuk sevgisi için yapınız.Bilmem anladınız mı?Herşey seçim değil.Herşey Makam değil.Herşey mutlaka başkan olmak değil.Önemli olan Adam gibi adam olmak.Biliyoruz ki sende adam gibi adamsın.Tşk.
Misafir - ben tarafsız analizciyim.

     06/01/2014 13:26

memur maaşlarını ödemek için mücadele eden ve sonunda başarabilen ve memurlarının yüzünü güldüren belediye yöneticilerine tşk ederiz.
Misafir - Emekçiler Platformu

yolu açık olsun     06/01/2014 11:21

saadettin aslan her geçen gün prim yapıyor ve aldı başını gidiyor.saadettin aslan beyi durdurabilecek bir aday da şu an için ak parti de görünmüyor.önüne km çıkarsa çıksın buldozer gibi ezip geçecektir ilçede.yolu ve bahtı açık olsun.
Misafir - tarafsız gözlemci

yeter uşağum yeterrr.     06/01/2014 10:56

ulan saadettin ne yaptın sen bire uşağım.aldn başunu gideyorsun.tüm oyları almaya yemun mu etttin uşşağım.yeter bire ağam.diğer partilere de oy kalsın uşağummmmm.
Misafir - çömelekli

     06/01/2014 10:55

küçücük ilçede neler oluyor bazen aklım almıyor.
Misafir - sami

Beydemir sizleri bekliyor.     06/01/2014 10:16

AK PARTİ bu şartlar altında ilçede aday felann çıkartamaz.ÇÜnkü her gittikleri yerde yolsuzluk dosyaları dile gelecektir.Her gittikleri yerde AYhan IŞIK konusu açıklacaktır.Evet artık halkta inanmıyor yolsuzluk dosyaları birer birer kapanıyor.Ve hala birikeri çıkıp dünya emperyalistleri hükümeti düşürmek istiyor diyorlar.SOnra da operasyon yapanları görevden alıyorsunuz.Bunu gelin de Beydemirde bizlere anlatın.Beydemir seçmeni AK PARTİ yöneticlerini bekliyor.ÇÜnkü onlara soracakları o kadar çok soruları var ki anlatamam.
Misafir - beydemir gençliği

DIş güçölerin kumpası mı?     06/01/2014 10:16

Ayhan ŞIK konusunda açııklama beklemek için lütfen acele etmeyiniz şimdi toplantı yaparlar.daha sonra da bu iddalar dış güçlerin kumpası derler.
Misafir - O.DİNÇER

     06/01/2014 10:17

Ayhan IŞIK konusunda Ünal IŞIK beyin açıklması olacak mı acaba?Söylentilere kendisini siper edip savunacaklar mı acaba?
Misafir - N.Genç

ÇUkur saadettin aslan diyor     06/01/2014 10:11

saadetttin aslan abi bu iş bu kez tamamdır.Allah seni kötülerden korusun.Yıllardır ilkez seçimden önce bu iş bitmiştir diyoruz.Hadi hayırlı olsun.
Misafir - Çukur köylü

Vahit Abi ye     06/01/2014 10:18

Sayın Vahit abi şayet AK PARTİ den ilçede bir yönetici yada yetkili görürseniz .İnci KAYAR hanımın AYhan ŞIK hakkındak facedeki söyledikleri konular hakkında açıklama beklediğimizi de söylermisiniz?Çünkü ortada öyle büyük vahim iddialar var ki.Bu sözlerin altından hiç kmse kalkamaz.BU ilçede K PARTİ nin sonu olur.LÜtfen birisi açıklama yapsın.
Misafir - Genç AKTAŞLILAR üyesi

Müslüm beyin çabası yetmiyor     06/01/2014 10:06

İLçede Müslüm ÖVEŞ beyde olmasa inanın ki AK PARTİ kapısına kilit vurur.Nerde bun yöneticiler?nerde bu AK PARTİ ye gönül verenler?Hepsi kaoboldu yerin dibine girdiler.AK PARTİ ilçede mum gibi eriyor.Müslüm ÖVEÇ abimizden gene de ALLAH RAZI OLSUN.Tek başına sırtlamak istiyor ama yalnız kalıyor.
Misafir - AK_DELEGE

ah ayhan abi ahh     06/01/2014 10:46

ah ayhan ıışık ah senin ne işin var alavere dalere işlerle.çektir resimlerini yeter.
Misafir - foto

bu ilçe saatli bomba gibi.     06/01/2014 10:56

haydaaaaaaaaaaaa bu ilçe pimi çekilmek üzere saatli bomba gibi ya.hergün bir olay her gün bir bomba haber.neler oluyor bu ilçede birisl açıklama yapsızn
Misafir - tetikçi

Müslüm beyi izleyeceğiz     06/01/2014 09:02

Saadettin ASLAN bey ilçeye ilham ollmuştur.Sadettin bey sesiz çoğunluğun sesi olmuştur.Ayhan IŞIK hakkında ortaya atılan iddaalar AK PARTİ ye ilçede büyük bir darbe vurmuştur.AK PARTİ ye ilçede ASLAN darbesi gelmiştir.AYhan IŞIK kendisi hakkındaki söylentilerden sonra derhal AK PARTİ ile yollarını ayırmalı.ÇÜnkü Başbakanın ve Müslüm ÖVEÇ beyin sözleri var.Bu ilçede ve parti de yanlış yapan kim olursa olsun aramızda yeri yoktır diye.Çürük elmalar ayıklanacak diyen ben değilim.Şİmdi söz sırası Müslüm ÖVEÇ kardeşimizde.Ayhan IŞIK hususunda ne gib bir tutum takınacak.Ne gibi bir yol izleyecek.
Misafir - Beydemir köyü seçmeni

     06/01/2014 09:16

Sayin yazar vahit abi siz her zaman çok haklısınız bizim on binlerin temsilcisi çoban ali isminde bu memlekete her konuda karınça kaderince sahip çıkmak isteyey temsilci var ama neyazikkı geçesini gündüzünü çoluğun un çocuğunun rızgıyla memlekete hizmet etmeye çalışan insana engel olmaya çalışıyorlar yani biz varız sen kimsin diyorlar ne yazıkkı burada bir kişi var başka kimse yok diyorla siz bana bir şey sormayı ak partili arkadaşlara sorun diyorsunuz siz olsanız bu konuda ne vapar sınız teşekkürler..
Misafir - karaisalı dan

10adet soru.ve cevap bekliyoruz.     06/01/2014 09:30

Ahmet HAKAN beyin 5 Ocak 2013 tarihli hürriyet gazetesindeki köşe yazısını okusunlar ve gerekli cebvapları burda yazsınlar.Şİmdiden hepsine tşk ederim.
Misafir - Cemaatçi HOCA

İlçe AK PARTİ yöneticilere 10 tane soru.     06/01/2014 09:15

Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU başbakana geçenlerde 16tane çok çok uzun sorular sordu.Ama bildiğim kadarı ile hiçbirisine cevap vermedi.O onların sorun bizi ilgilendirmez.Bizi her zaman yerel siyaset ilgilendirimiştir.Ahmet HAKAN başbakanımıza 10 tane soru sordu onlarda cevaplanmayacak muhtemelen.Peki aynı soruları Biz ilçeden Müslüm ÖVEÇ,Durdane ÇOPUROĞLU,Ali METİN ve Ayhan IŞIK beylere sorsak cevaplar m?ONlardan bu sorulara cevap bekliyoruz.Tşk.Sayılarımızla.
Misafir - Cemaatçi HOCA.

sögütlü kahveye açklama borçlusunuz.     06/01/2014 09:35

ak parti ile ayhan ışık hakkınızdaki iddalara cevap vermek zorundasınız.inci kayar hanımefendinin sözleri doğru mu?çünkü neler söylediğini biliyorsuz.sizleri savunmak sögütlü kahvede çok zor oluyor.lütfen ak parti ilçe yöneticileri açıklama yapsınlar.partimiz günden güne eriyor ilçede.birisi kanayan bu yaraya pansuman yapmalı.müslüm öveç abimizin tek başına yaptığı mücadele yeterli değil.kendince birşeyler yapmaya çalışıyor ama yaptıkları ayhan ışık gibiler yüzünden bir anda kül olup gidiyor.ayhan ışık ile ak parti nereye koşuyor.Birisi bu akşam gelsin sögütlü kahvede ayrıntılı açıklama yapson biz gençliğe.
Misafir - sögütlü kahve gençliği

ayhan şık ve iddialar     06/01/2014 08:05

sayın karaisalılı kardeşim ak parti ilçede yok m neden vahit bey haber yapmıyor diyorsun ya aha işte sana haber git oku.facede inci kayar diye bir bayanın ayhan şık hakındaki iddalarını oku.hemde doya doya ve tadını çıkarta çıkarta oku.
Misafir - öz murtçu salih

Müslüm ÖVEÇ abimiz açıklama yapmalı.     06/01/2014 08:13

BU ilçede aylardır babacan durakı,ahmet şekerciyi,ahmet biliciyi yanlış yapanları en sert şekilde eleştirdik.Peki 5 gündür AYHAN IŞIK hakkında bir tek kelime ettik mi?etmedik.AK PARTİ den bir açıklama bekledik.Müslüm ÖVEÇ abimizden Ayhan IŞIK hakkında ABD ve İsrail ile İRAN kumpas kurdular ve asılsız iddiaları var AYHAN IŞIK için kefen bile giymeye hazırız demelerini bekledik.Hala da bekliyoruz.Şu saate kadar da hala bekliyoruz.Birisi AYHAN IŞIK hakkında ortaya atılan aslı var veya yok bilemem iddalar hususunda açıklama yapmalı.ŞU ana kadar İLçede AK PARTİ yi ilçede tek başına mücadele ederek sırtlayıp götüren adı da hiç bir şaibeye karışmayan Müslüm ÖVEÇ abimizden AYHAN ŞIK hakkında ortaya atılan iddalar hususnda açıklama yapmaya davet ediyoruz.
Misafir - Genç GÜVENÇLİLER Lobisi

     06/01/2014 08:07

AK parti nin artık AYHAN IŞIK beyle yollarını ayırma vakti gelmedi mi?Daha ne kadar sırtında taşıyacak.her geçen gün AK PARTİ AYHAN IŞIK ile kan kaybetmeye devam ediyor.
Misafir - Çay bahçesi Lobi üyesi

AK PARTİ ve AYHAN IŞIK ve Saadetttin ASLAN     06/01/2014 08:27

Sizlere aylardıer söylüyoruz Saadettin ASLAN çok farklı o diger siyasiyeler benzemez diye.Şİmdi anlıyorsunuz değil mi?Çünkü Saadettin ASLAN beyin elinde K PARTİ ve AYHAN IŞIK hakkında söyleyeceği yüzlerce iddası oduüu halde o gittiği hiçbir yerde AYHAN IŞIK (kendisi AK PARTİ başkan yardımcısı) hakında bir tek kelime etmemiştir.ÇÜnkü facelerde doşlaşan kendisi hakkındaki iddaalardan bir tanesini bile dile getirse ilçede neler olur neler.İLçede ardı8 arkası kesilmeyen sarsıntılar olur.Ama kendisi dürüst siyeset için agzını dahi açmamıştır.
Misafir - MHP_DELEGESİ

AK PARTİ ve AYHAN IŞIK     06/01/2014 08:27

Evet arkadşalar ilçede AK PARTİ var yok değil.Ama bir de Ayhan IŞIK var.Hakknda İnci KAYAR diye bir face kullanıcısının AYHAN IŞIK hakkında söylediği hemde faceden herkes duysun bilsin diye sözleri var.Ben bu sabah okudum.ŞOk etkisi yaptı bende.Sanırım ilçede AK PARTİ de 20 şiddetinde deprem etkisi yaratacak bu haberler.
Misafir - Gala LObisi üyesi

AYhan Ilık hakkındaki iddialar.     06/01/2014 08:44

Facelerde 3 gündr Ayhan IŞIK hakkında yüzlerce iddia var ne olursunuz birisi bize anlatsın AYHAN IŞIK ile AK PARTİnereye varmak istiyor.Partimize zarar veren babamda olsa kapı dışarı edilmeli.Acilen ilçe başkanı yada yöneticlerden yada Milletvekilimizden açıklama bekliyoruz.Partimizi hiç kimsenin facelerde birilerin dilie düşürmee hakkı yoktur.
Misafir - AK PARTİ seçmeni

Vur dedikse öldür mü dedik.ASLAN'ım     06/01/2014 08:37

AK PART ile ilgili özellikle de AYhan IŞIK kardeşimiizle ilgili haberleri takip etmek istiyorsanız Facede İnci KAYAR(ben kendisini hayatımda ne gördüm nede bilirim) hanımefendinin AYHAN IŞIK bey hakkında yenilir yutulmayan haberlerin takip ediniz.Bu haber bile ilçede 10 şiddetinde bomba etkisi yaratır.AYhan IŞIK beyin neler neler yaptığını takğp etmek istiyorsanız Faceden İnci KAYAR kardeşimizin yazılarını takip edin ve ilçede AK PARTİ de neler olduğunu takip ediniz.Aslanım Sadettin anan seni kadir gecesi mi doğurdu.AYhan IŞIK hakkındaki yazılardan dolayı oyların gene %20 arttırdın.Ulan aslanım yeter artık nerde ise oyların %100 alacaksın.Vur dedikse öldür mü dedik be ASLAN'ım.
Misafir - Saadet Partili

     06/01/2014 01:17

Çalışmalarınızda başarılar diliyorum sayın Başkanım. Allahın izniyle akp zihniyetini ve MENFAATÇİLERİNİ sileceğiz KARAİSALIMIZDAN ! 3 kuruş menfaate hainlerin yanında olan yörük değildir !
Misafir - KURTBEY

ONU AK PARTİLİLERE SORUN     05/01/2014 21:10

Sayın Şimşek, ben dil,din,cins,siyaset ve insan ayrımı yapmayan biriyim. Eleştirinizde haklsınız ama bunu bana sormayın, AK partili kardeşlerime bir sorun. Demeç verdiler de ben mi yayınlamadım? Açıklama yapacak yüzleri var mı, yok mu bilemem.Zaman zaman Fatoş Gürkan hanım açıklama yapar ve onu ben her zaman yayınlamışım dır. Ben her zaman buradayım. Bana bir adım yaklaşana ben iki adım yaklaşırım. Ama maalesef AK Partili kardeşlerimizden bana bir tek açıklama gelmemektedir. Yapabileceğim bir şey yok. Duyarlılığınız için de teşekkür ederim. Selam ve saygılarımla...
Misafir - Vahit Şahin

Akp Karaisalı da yokmu?     05/01/2014 21:37

Vahit bey size bir eleştirim var. Karaisalı da AKP diye bir parti ve onun yöneticileri yokmu neden bu parti ve yönetimi ile ilgili bir haber açıklama bu sitede göremiyoruz ya bu adamlar kayıp bir açıklama yapacak dahi yüzleri yok yada adamlar gümbür gümbür açıklama yapıyor siz yayınlamıyorsunuz. Hangisi açıklarsanız seviniriz.
Misafir - Karaisalılı

Karaisalı Milliyetçisi olalım.     05/01/2014 20:25

Karaisalı ya Sadettin Başkan şimdiden hayırlı olsun. Allah kendisinin yar ve yardımcısı olsun. Bu haramzade lerin yönettiği ülkede belediye başkanlığı yapmak zor olacaktır mutlaka ama değerli başkan zor işlerin adamıdır. Kendisi bizden biri yani halkın içinden biri, yıllardır ilçemizde esnaflık yapıyor, bugüne kadar kimseden, kendisi hakkında kötü bir kelime duymadım. Karaisalının tüm köylerinden kendisine tam destek olduğunu görüyoruz. Benim köyüm Beydemir de malasef tüm seçimlerde haramzadelerin partisi açık ara birinci olmuştur ama şimdi şunu görüyorum herkes Sadettin başkanı destek liyor. Inanıyorum ki ilçe merkezi ve diğer tüm köylerdede böyledir. Allah Seyhan dada bizim hemşerimiz Abdullah beye yar ve yardımcısı olsun inşallah Seyhandaki tüm Karaisalı lar olarak Abdullah Çaluşkan beyin etrafında toplanalım. Haramzadelerin elinden Seyhanıda kurtaralım hep beraber KARAİSALI MİLLİYETÇİSİ olalım değerli Karaisalılar.
Misafir - BEYDEMİRLİ.

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231