Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam879
Toplam Ziyaret1669265

DANIŞTAY ANDIMIZIN OKUNMASINA KARAR VERDİ

AK Parti Hükumetinin PKK'nın talepleri dogrultusunda verdiği ve 70 yıl küsür okullarda soylenen, "Türküm, doğruyum, çalışkanım" diye başlanan Andımızı ilkokullardan kaldırmıştı. Çok büyük tepki çeken Ak Parti'nin bu yanlış uygulaması Danıştay tarafından bozuldu.

Danıştay, andımız hakkında kararı verdi. Andımız tekrar okullarımıza dönecek.“Türk kelimesi bir ırkın değil, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan; dili, ırkı, rengi, cinsiyeti, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi ne olursa olsun, tüm vatandaşların bir araya gelerek oluşturdukları ve herkesi kucaklayan milletin ortak adı olup, aksi yöndeki davacı iddialarına itibar edilmemiştir"

1721 kez okundu

Yorumlar

koş abuzittin koş.koş bir daha koş abuzittin     03/01/2014 13:43

ah ah ahh abuzittin ahhhhh neden sapla samanı karıştırsın ah abuzittin.biz bu vatanda doğduk ve burda da ölmeye yeminimiz var.ama seni barzani kucak açmış abuzitttin gelsin diyor hadi koşa koşa git barzaniye.
Misafir - tc necati

şivan perver seni bekliyor abuzittin.     03/01/2014 13:26

abizittin bize oturmak için TÜRK TOPRAĞI ve TÜRK vatanı yeter.Ama sen Barzani dayının yanına gidebliirsin.Şivar perver ile de bol bol düetler yaparsınız orda.
Misafir - TC.KEMAL

     02/01/2014 14:54

İşte bakınız cevaplara basiretsiz cevaplar kucak seviyorsanız siz oturun kucaklara.. Sizin kafalar mermer olunca anlamakta zor oluyor ya da idrak yolları enfeksiyonu var sizde..
Misafir - abuzittin

     02/01/2014 08:37

yürü be abuzinitttin an ca varırısın barzaninin kucagınaaaaaa
Misafir - TC.Necati

     01/01/2014 12:03

Abbuzittin cek git barzani emminin kucagina
Misafir - tc kemal

...     31/12/2013 19:45

hepiniz klavye delikanlısı olmuşsunuz. hepinizden daha fazla türk olduğumu anlatmaya çalıştım. öyle türküm demekle türk olunmuyor. benim bir yerime batan kelime yok ben türk olduğum için gurur duyuyorum. adının türkiye olması herkesin türk olacağı anlamına gelmez... sizin gibiler yüzünden bu insanlar nefret eder hale gelmiş yok beğenmiyorsa barzaninin yanına gidecekmiş yok herkes türküm demek zorunda olacakmış. sanki babayın toprağı burada yaşayan insanları kovuyorsun. sen de beğenmiyorsan altaylara git... ya sev ya terket zihniyetinde olan insanlar olduğu sürece terör bitmez... insan doğduğu toprağa aittir...ben türk olduğum için NE MUTLUM TÜRKÜM DİYENE demek zoruma gitmez..
Misafir - abuzittin

Bu milletin adı ne Abuzittin.     31/12/2013 18:24

Abuzittin bey diyebileceği bir şey olmadığı için kayboldu bence. Bu ülkede yaşayan halk Türk değilse ne o zaman Abu efendi. Bu topraklarda yaşayan herkesin adı Türk sen ister kabul et ister etme Açılımcı, Tayabci, Barzanici Abuzittin.
Misafir - TÜRK OĞLU TÜRKÜM

abuzittin nerene battı.     31/12/2013 09:41

andımızn hangi kelimesi nerene battı abuzittin.söylede bilelim.
Misafir - O.ŞAHİN

     31/12/2013 08:45

abunizittin misin nesin haddini aşma!!!!!!.bu ülkenin adı TÜRKİYE’dir bu ülkede ekmek yiyorsan bu ülkenin havasını soluyorsan bu ülkeninn suyunu içiyorsan TÜRKÜM demekten de gurur duyacaksın.Yok ben TÜRKÜM demek istemiyorum diyeceksen de tasını tarağını toplayıp barzani emminizin memleketine gideceksiniz.Bu ülkenin adı Dünyanın En Büyük Lideri ATATÜRK tarafından TÜRKİYE CUMHURİYETİ olarak konulmuş olup ölene kadar da öyle kalacaktır.
Misafir - Atatürkün askerleri

andımızmışşş     30/12/2013 21:06

güneydoğu da öğretmenim terörün en fazla yaşandığı yerde. bundan 3 sene önce sen gecenin 3 ünde sallana sallana çay bahçesinden evine giderken bizim gündüzlerde bile yanımıza ses bombası atılıyordu. senin turistlik gezi için gelmeyeceğin yerlerde ekmek parası için korka korka okulumuza gittik. andımızmış ne oldu 70 senedir söylettikte hepsi türk mü oldu daha da nefret eder hale geldiler. bana klavye milliyetciliği de yapmayın. andımız dediğiniz şey saçmalığın daniskası. yıllarca yemin ettiniz türk olarak çok mu çalışkan oldunuz hepiniz atomu parçaldınız zaten sağ cebinizde taşıyorsunuz... 47 öğrencim var hepsi de kürt çocuk 1. sınıfa gelmiş türkçe bilmiyor türküm diye bağırttıyorsun böyle yaparak çocuğa milliyetcilik değil yalancılık aşılıyoruz... adam türk değil her sabah türküm diyor... ingiliz mandasında olsaydık ingilizim diye bağırtsalardı ne kadar hoşumuza giderdi...
Misafir - abuzittin

KUTUDAN PARA CIKTIMI CIKMADI MI ?     30/12/2013 19:45

KARAISALI DA Hayatlarinda gunesi gormeyenler. ilceyi AMPUL aydinlatti sananlar, Ruzgar bitti simdi birey siyaseti basladi.Simdi birilerinin sirtindan siyaset yapan cocuklar yerinde dursun Halkin liderleri 1 adim one ciksin.
Misafir - ZUBUKLERin EFENDISI

     30/12/2013 14:33

30 MARTTA BU İLÇEYE YENİ BİR GÜNEŞ DOĞACAK.O DOĞAN GÜNEŞ İLÇEMİZİ HEP AYDINLACAK.ÇÜNKÜ BİRİLERİNE ABBAS YOLCU DENECEK.İLÇE BELEDİYESİ PERSONELLERİ ARTIK BABACAN DURAKIN ZAMANINDA OLDUĞU GİBİ MAAŞLARIMIZ ÖDENECEK Mİ ÖDENMEYECEK Mİ KORKUSU YAŞAMAYACAKLAR.BURDA AYRIM YAPMIYORUZ.BABACAN DURAKIN HARİCİNDE KİM OLURSA OLSUN İLÇEDE İŞÇİLER MEMURLAR BAYRAM EDECEKLERDİR.30 MART İŞÇİLERİN VE MEMURLARIN BAYRAMI OLACAKTIR.
Misafir - EMEKÇİLER PLATFORMU

ULUSLARARASI ÇETE.     30/12/2013 12:26

TÜRK LÜĞÜNDEN UTANAN BU HARAMZADELERİ KINIYORUM. ARKADAŞLAR BU ULUSLAR ARASI ÇETE HER YERE SIZMIŞ. ANDIMIZIN KALDIRILDIĞI YÖNETMELİĞİ DE İPTAL ETTİ ALLAH RAZI OLSUN O ÇETEDEN. O ÇETE BİLE ARTIK İSYAN EDİYOR VE DİYORKİ SİZ TÜRK SÜNÜZ. İNADINA DİYORUZKİ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Misafir - ÇETECİLER İYİKİ VAR.

TÜRKÜM demekten şeref duyarım.     30/12/2013 10:04

yerinde bir karar alkışlamamak elde değil.Kanında TÜRK kanı dolaşan her insan her sabah TÜRKÜM DOĞRUYUM.......demekten şeref duyar.Şayet birileri duymak istemiyoırsa söylemek zorunda değil.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     30/12/2013 10:59

bu danıştay da çok mu olur nedir?sırası mı şimdi.
Misafir - ibo

     30/12/2013 10:20

küresel güçler gene hükümeti yıkmaya çalışıyor.Andımız yasaklanmıştı.Hükümete birileri gee kumpas yapıyor.Akşam siz görürsünüz Başbakanmız o danıştay üyeleri hakkında öyle ağır ifadelerle yüklenecek ki aklınz şaşar sizin.
Misafir - Cemaatçi Hoca

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339