Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam727
Toplam Ziyaret1686160

Erdogan bu sözu anlamamış

Erdoğan CHP Genel Başkanı'nı eleştiren bir konuşmasında Hacı Bektaş Veli'ye atıf yaparak'Ellerine hakim olamadılar çaldılar, bellerine hakim olamadılar kaset ortada, dillerine hakim olamadılar cüruf saçıyorlar' diyor. 

Erdoğan Hacı Bektaş Veli'nin sözlerini ve felsefesini hiç anlamamış. Ülkemizin ve bölgemizin insanlarına ve tüm Müslümanlara düşman olan emperyalist projeyi anlayamadığı ve onun eş başkanı  olduğunu göğsünü gere gere anlattığı gibi.

1209 da Horasan Nişabur'da doğan Hacı Bektaş Veli'nin 'Eline, beline ve diline hakim ol' öz deyişindeki 'el, bel ve dil' Erdoğan'ın anladığı el, bel ve dil değildir. Hele beli cinsellik olarak algılamak neyin nesidir? Dervişin zikri ne ise fikri o mudur? Felsefi içeriğinde insan sevgisi, hoşgörü, paylaşım ve eşitlik olan Hacı Bektaş Veli'nin sözlerindeki; EL ülkedir, yurttur, vatandır. Aynen Türkeli, Rumeli ve yabancı eller dediğimiz gibi. BEL soydur, soptur, millettir. DİL ise konuştuğumuz dil Türkçedir. 
     Türker ERTÜRK ÖZEL

947 kez okundu

Yorumlar

     26/12/2013 11:52

saadettinj nje yaptın kardeşim sen ya tüm oyları silip süpürüyorsun.ne olursun %10 oy felanda diger adaylara bırak ya.onlarda insan evledı değil mi?Tüm oyları silindir gibi silip süpürüyorsun kardeşim.
Misafir - Cemaatten birisi

Saadettin%15 gene arttı bir gecede.     26/12/2013 10:08

Sayın Saadettin ASLAN abi hadi gene iyisin iyisin.bakan Bayraktarın dün NV de ben herşeyi Başbakanın talimatları ile aptım Başbakanda istifa etmelidir sözü Oyunuzu 15 puan gene arttrdıız.Bu gidişle seçimlere kadar %90-95 felan bulursunuz.Yeterki dik dur eğilme yeter.
Misafir - Saadet partili

imamhatipler de eğitim farklı mı?     26/12/2013 09:33

Evet bende İmam Hatipliyim ve Karaisalı İmamhatip Lisesi Mezunuyum.AMa bize İmam Hatipte yolsuzluk yapmanın devletin parasını haksız yere cepe koymanın ne kadar büyük bir günah olduğunu anlattılar her eğitim boyunca.Peki bizim gittiğimiz İmam Hatip ile Başbakanın gittiği imam hatiplerde eğitimler farklı mı?onlarda da devletin bir tek kuruşunu yandaşlarına peşkeş çekmenin de günah olduğu ve cehennem ateşinde cayır cayar yanacakları anlatılmıyor mu?
Misafir - Müezzin

İMAM HATİBİ KULLANMA.     26/12/2013 01:19

Karıştırması normal şunu düşünüyordur RTE hangi kurum hangi dernek aracılığı ile İmam Hatip okulu açsın diye düşünüyordur. Ya arkadaş bizleri kandırma sen hem diyosun ekenomi şöyle iyi böyle büyüdük diyosun, aynı zamanda her gün benzine zam yapacaksın. Ama İmam Hatip okulu açmak için! dernek kuracaksın, bu yolsuzluklara kılıf bulmak için İmam Hatip i camiyi şunu bunu kullanma. Tayyip bey TAKKE düştü kel göründü malasef. Bu işin ucu senin çocuklara kadar gidiyor gibi duruyor. Şunuda unutmayalım Sümeyye kızı 50 bin TL maaşla Ak partide TAYYİB beyin danışmanı. Bu gazeterlerde yer aldı ama yalanlanmadı demekki doğru. Bu parayla İmam Hatip okulu kendi adına bizim ilçemize yaptırabilir. Bu sayede AKP mümkün değil ama ilçemizde birazcık oy alabilir belki. Ama benim paramı aşırmak için İmam Hatipi kullanmayın. Yazıktır günahtır bu milletle alay etmektir. Bu millet bana hizmet edin diye sizi iktidar yaptı, kendinizi zengin edin demedi.
Misafir - İMAM HATİPLİ

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231