Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam614
Toplam Ziyaret1685369

Adana'da Aytaç Durak, Mersin'de Macit özcan

CHP'DE NEFESLER TUTULDU

30 Mart'da yapılacak olan yerel seçimlerde yarışacak Belediye Başkan adaylarını belirleme çalışmalarını sürdüren CHP'nin Adana, Mersin ve Hatay adaylarını bu hafta sonuna kadar açıklaması beklenirken, partililerin de adeta nefeslerini tutarak sonucu bekledikleri gözlendi.

Aytaç Durak'ın CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına kesin gözle bakılırken, Mersin'de de ibrenin Macit Özcan'la Fikri Sağlar arasında gidip geldigi bildirildi.


CHP Adana il Başkanı Orhan Sümer'in dün beraberinde Seyhan ilçe Başkanı Reşit Karakuş ve bazı yöneticilerle birlikte aniden çağrılmaları üzerine karayoluyla Ankara'ya gittikleri öğrenildi. Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu'nun Adana'da seçimi kiminle kazanma ihtimalinin yüksek olduğu ve halkın eğilimi yönünde il Başkanı Orhan Sümer'le görüş alış-verişinde bulunacakları bildirildi.

CHP'nin Adana ve ilçelerinde yapılan kamuoyu yoklamalarında Aytaç Durak'ın diger aday adaylarına oranla farklı olarak önde olmasının yanısıra, örgütün de aynı yöndeki görüşünü almak üzere CHP Adana il Başkanı Orhan Sümer'in Ankara'ya çağrıldığı ifade edildi.

CHP'nin Genel Merkez'e yakın kaynakları "Adana'lı CHP adayını anketlerle zaten belirlemiş..Biz seçim kazanacak adayla yola çıkacağız..Örgütümüzün görüşü ve kamuoyu yoklamalarının sonucuna göre adayımız belirlenecektir" derken, "Birçok kıstas Aytaç Durak'a uygundur. Açıklamanın da bu yönde olması sürpriz sayılmamalı. CHP'nin adayı Adanalıların istedigi gibi Aytaç Durak gözüküyor"' şeklinde konuştular

1120 kez okundu

Yorumlar

özlü sözler     23/12/2013 11:38

Bir musibet bin nasihatten iyidir evladır.Takke düştü kel göründü.Güneş balçıkla sıvanmaz.Haram yiyenin binası olmaz .Benim oğlum bina okur döner döner bir daha okur.Katranı dövmekle olur mu şeker cinsini.....Asil azmaz bal kokmaz kokarsa yağ kokar aslı süttendir.Ceddin deden neslin baban hep kahraman Türk Milleti.
Misafir - öz iş

zubukler yolsuzluklar     21/12/2013 01:56

Gitti üst düzey generaller geldi üst düzey AKP’li ler.
Misafir - ALNI AK KARAiSALI GENCLIK

Yandas     21/12/2013 00:10

akp selasi veriliyor? Askeri vesayete karşı mücadele verilirken hangi enstrümanlar kullanılıyorsa neden yolsuzluklara karşı mücadele verilirken de aynı enstrümanlar kullanılmasın ki?Sonuçta...İkisi de kutsal bir iş.
Misafir - Vesayet Gucleri

Yalen Nayir Olemez     21/12/2013 00:50

Kiymetli akpli ogullari “Babam sağ olsun” özgüveniyle elde ettiginiz menfaatlerle...“Al takke/ver külah” rüşvetlerin hesabi Bu dünyada sizden hesap sorulamasada sehitlerin yetimleri, öteki dünyada sizden çok büyük hesap sorar.Kimseden çekinmiyorsunuz, bari Allah’tan çekinin.
Misafir - Komlocu Coskun

DISARI SOGUK     20/12/2013 23:11

Disarisi cok soguk dahada soguyacak oglum ne isin var disarda.
Misafir - Karaisali Annesi

HELAL ETMİYORUZ     20/12/2013 19:35

Bu haramzade Ak parti Adanamızda kazanmasında kim kazanırsa kazansın hiç önemi kalmamıştır. Bizleri KCK ve ÇETEYLE bir tutan bu zihniyete hakkımızı helal etmiyoruz, bizim temiz duygularımızı sömüren bu zihniyeti kınıyoruz.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231