Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam919
Toplam Ziyaret1669305

"Buradan Adana kamuoyuna deklare ediyoruz. CHP Adana İl örgütü olarak partimize emek vermiş, gönül vermiş ve bugüne kadar hiçbir fedakârlıktan kaçınmamış partimizin öz evlatları ile seçime gideceğiz"

Cumhuriyet Halk Parti Adana İl Başkanı Orhan Sümer İl örgütü ve şahsı hakkında çıkartılan asılsız iddialara sert yanıt verdi.

Yaptığı açıklamada Belediye Başkan adaylıklarına da değinen CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer’’Tarlada izi olmayanın harmanda sözü olmaz, ben ve il örgütüm, Cumhuriyet Halk Partisine yıllardır emek vermiş, sahada mücadele eden aday adaylarımızla yolumuza devam edeceğimizi defalarca görsel ve yazılı medyaya aktarmama rağmen, siyasi istikbal ve rant peşinde koşan bir takım kasaba tosuncuklarının gerek partimizi gerekse İl Örgütümüzü yıpratmaya yönelik kampanyaları doğruyu yansıtmamaktadır.

CHP Adana İl Örgütü olarak yerel ve genel seçimlerde partimize emek vermiş aday adaylarımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz ve bu kararlılıkla hem yerelde hem de genelde partimizi iktidara taşıyacağız. Bu kararlılığımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Buradan Adana kamuoyuna deklare ediyoruz. CHP Adana İl örgütü olarak partimize emek vermiş, gönül vermiş ve bugüne kadar hiçbir fedakârlıktan kaçınmamış partimizin öz evlatları ile seçime gideceğiz ve Adana Belediyelerinin burçlarına Altı Oku bizler dikeceğiz’’dedi.

KARAR 22 ARALIK'TA
Öte yandan CHP İl Başkanı Orhan Sümer'in bu açıklamasından sonra CHP Parti Meclisi 22 Aralık'ta toplanıyor. CHP PM, bu toplantıda Aytaç Durak'ı aday göstermesi halinde ne acaba ne yapacak? İstifa edecek mi?



720 kez okundu

Yorumlar

     16/12/2013 11:32

adam açık açık ne diyor tarlayı siz sürün ilacını siz atın mazotu gübresi sizden olsun yağmur olmazsa da birde sulayın eeeeeeee sonra ben biçerle gelip mahsülü eve göterecem aytaç durakın yaptıgı bu değil mi şimdi?.
Misafir - o.genç

     16/12/2013 08:58

HELAL OLSUN ADAMLAR DAHA NE DESİNLER AÇIK AÇIK HAMSE GİRİP ÇIKANLAR PARTİMİZE GELMESİN DİYORLAR,MAHKEMESİ DEVAM EDENLER PARTİMİZE GELMESİN DİYORLAR.BİR SÖZ DAHA NE KADAR BU KADAR NET SÖYLENİR Kİ.
Misafir - N.GENÇ

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339