Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam627
Toplam Ziyaret1686060

"30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde herhangi bir adaylığım söz konusu olmayacak."

Abdullah Çalışkan, Adana Medya Editörü Taner Talaş'a yaptığı açıklamada; "Arkadaşlarımızın teveccühleri, ilgileri nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yaşamım boyunca ilkeli siyaset yapmaya gayret ettim. Halkımızın emanetine hep sadık kaldım.

Geldiğim noktada Türkiye’nin mevcut siyaset manzarası ve gördüğüm lüzum bir müddet siyasete ara vermem gerektiğini gösterdi. Bu süreçte her türlü desteğini esirgemeyen Adanalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde herhangi bir adaylığım söz konusu olmayacak.

Bugün itibariyle aktif siyasete ara veriyorum." dedi.



1188 kez okundu

Yorumlar

Karaisalı     13/12/2013 21:09

Arkadaşlar Karaisalı lı ve Adanada yaşayan bir hemşeriniz olarak Sadettin bey Karaisalı yı alır bende inanıyorum ama büyükşehirle ters düşmemeli diye düşünüyorum Adana dada Hüseyin Sözlü bey alırsa iyi olur kanatindeyim. Adanda yaşayan bir Karaisalılı olarak Aytaç Durak kafamızı karıştırıyor eğer aday olmazsa sorun yok ama aday olursa Karaisalı oyları bölünür buda Diyarbakır lı APO nun işine yararmı bunu bilemiyorum.
Misafir - HEMŞERİCİ

     13/12/2013 10:31

şu an tarih 13.12.2013 ve saat 10.24 şu an itibari ile AK PARTİ ilçede Saadettin ASLAN beyin karşısına çıkartacak aday bulamamıştır.Çünkü kimi çıkarırsak çıkaralım çok fark atar diyorlarmış.AK PARTİ seçimlerde MHP karşısında tarihi hezimetten kaçınmak için aday bile çıkartamayabilir.AK PARTİ adaysız seçime gidebilir ilçede.Çünkü köytlerden ve ilçeden gelen haberler AK PARTİ için hiçde iyi haberler değil.Karaisalıda ve köylerde tarifi imkansız bir Saadettin ASLAN rüzgarı esiyormuş.BU rüzgarın önünde AK PARTİ savrulmaktan çok korkuyormuş.Gece gündüz çareler aranıyormuş ama işin içinden çıkılamıyormuş.kalın sağlıcakla.
Misafir - genç AKTAŞLILAR LObisi

bir şans verilmeli      13/12/2013 10:16

bu sabah sögütlü kahveye gelen dostlalarımızla uzun uzun ilçe siyaseti üzerine sohbet etttik.Şu konularda muhabık kalıdk.Ne yalan söyleyeyim ilçe 5 yıldır hiç iyi yönetilmedi.Gelen kim olursa olsun onunda işi çok zor.lakin bazı gerçeklerde göz ardı edilemez.Bu ilçe halkı 5 yıldır genç birisi olsun,ona destek olunsun,yapacakları belki farklı olabilir diyordu.İşte şimdi o aday şu an için Saadetttin ASLAN beydir.Seversin sevmezsin aday olmuş ve mücadele ediyor.Kendisinin ve ailesinin paraya ihtiyacı yok ki.Para yemeye geliyor diyelim(sanki belediyede para kaldı ya).Saadettin beye şans verilmesi hususunda burdaki dostlarımızla mutabık kaldık.İLçeye hayırlı olsun.İnşallah ilçe kazanır.İnşallah aydınlık günler ilçeye gelir.
Misafir - 8-10 sögütlü kahve seçmeni adına

yalan değilsin.     13/12/2013 10:50

sayın ali çopuroğlu senin 50 yıldır bu ilçede yalan söylediğine şahit olmadık.her zaman dik durdun.ama diklenmeden de hakkını savundun.
Misafir - o.şahin

Haksızmıyım?     13/12/2013 10:32

Büyük adam ve belediyeye diz çöktüren ve heylkeli dikilecek adam olan Ali ÇOPIROĞLU kardeşim.Ben senden yaşça büyügüm ama sen daha tecrübelisin benden.İlçe belediye adaylarının projelerle ne işi olabilir ki.İlçe zaten projeleri olana oy vermez.İş yapacak olan adamlara oy vermez.Kim eniştesini yada yegenlerini işe aldırırsa,kim yeni geldğinde bu makam arabası eski yenisi alınsın derse,kim yazın yayladan inmeden beledşyeyi 2-3 ay vekile teslim edip kendisi yan gelip atarsa ona oy verir.Dürüst ve proje adamı adamı bu ilçeye göre değildir.Haksız mıyım?.
Misafir - iflas eden hal esnafı

sAADETTTİN ABİ BUGÜN DUA ET NE OLURSUN.     13/12/2013 09:18

SEVGİLİ SAADETTTİN BEY ÖNCELİKLE CUMANINI KUTLARIM .BUGÜN CUMA NE OLURSUNUZ ALLAHA DUA EDİNİZ AK PARTİ İLÇEDE İLYAS KARABULUT,MÜSLÜM ÖVEÇ,ALİ YÜCEL,AZİZ ÖZCAN YADA KEMAL IŞIK ABİMİZİ ADAY YAPSIN.ÇÜNKÜ BUNLARI ÇİL YAVRUSU GİBİ DARMADAĞIN EDERSİN.HEPSİDE TAM DİŞİNE GÖRE.NE OLURSUN ABİ BUGÜN ÇOK DUA ET.BENCE CAMİDEN BİLE DIŞARI ÇIKMA DUA ET.BUNLARDAN BİRİSİ ADAY OLSUN.
Misafir - YAKIŞIKLI İMAM

bana garip geldi.ya size?     13/12/2013 09:51

vahit beyin tarafsız ve baskılara boyun eğmeden yayın yaptığı için heykeli dikilmeli dediğimiz gün ali çopğuroğlu beyin haberini yayından kaldırması sizlere garip gelmedi mi?
Misafir - İLÇE SEÇMENİ VE ANALİZCİSİ

biten belediye.     13/12/2013 09:38

biten belediyenin nesini yazacaksın ki ali bey gülünç duruma düşme lütfen.
Misafir - o.genç

ADAY VE ADAY ADAYLARI     13/12/2013 09:58

SN.YORUMCULAR: SİZLERİNDE DİKKATİNİ ÇEKMİŞ OLACAĞINI DÜŞÜNEREK,BURADAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY VEDE ADAY ADAYLARININ AĞZINDAN NETÜR BİR PROJELERİ OLDUĞU, İLÇE BELEDİYESİNİN SORUNLARI HAKKINDA DÜŞÜNCELERİ NELER OLDUĞU ÇÖZÜMLER HAKKINDA HERHANGİ BİR AÇIKLAMALARINI MAALESEF DUYAMADIK VEDE GÖREMEDİK.ADAY OLANLAR SEVİNÇ DELİSİ OLMUŞLAR BİR OTARAFA BİR BU TARAFA GEZİNİP DURUYORLAR .ADAYLIKLARI AÇIKLANMAYANLAR EL ETEK ÖPEREK ADAYLIKLARININ AÇIKLANMALARI İÇİN ADANADAN KARAİSALIYI DÜŞÜNEMEZ OLDULAR .YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSAM DOĞRUYU SİZ SÖYLEYİN SAYGILAR...
Misafir - Ali ÇOPUROĞLU

     13/12/2013 08:19

ali çopuroğlu abimiz beleidye ile ilgili haberler gelecek diyor.abi tamam da belediyeyi yazmak için düzinelerce kalem kalem yazım.yüzlerce toner lazım.yaz yaz bitmez ki hangi birisini yazacaksın kardeşim.belediyeya neresine el atarsan elinde kalır.bence hiç girme belediye işlerine.çünkü halk zaten biliyor ali abim.
Misafir - galalı seçmen

HABERLERİN DEVAMI     12/12/2013 22:38

BELEDİYE İLE İLGİLİ HABERLERİN GERİSİ PEK YAKINDA .........
Misafir - Ali ÇOPUROĞLU

fincancı katırı     12/12/2013 21:52

Vahit bey yine fincancı katırlarını urkuttu. Haber o yüzden kaldirilmiş olsada bizler alacagimizi aldik. Bu haberi yayinlamak bile cesaret işidir, ona teşekkür ederiz.
Misafir - suha

Geliyor.     12/12/2013 20:50

RTE beyin ayaklar altına aldığı milliyetçilik Sadettin başkanın başarısı ile Karaisalıdan başlayarak Adana ile devam edip genel seçimlerde inşallah RTE beyi sallayacaktır. Geliyor MHP geliyor şimdiden RTE bey Avrupalı ve Amerika lı dostlarından sığınacak yer ayarlamaya çalışmalı, bu ülkede yaptığı tüm tahribatın hesabı tek tek sorulacak.
Misafir - Hesap mutlaka sorulacak

     12/12/2013 17:43

adammışsın be sana yakışan buydu...darısı aytaç durağa
Misafir - umutsuz

     12/12/2013 16:47

vahit bet ali çopuroğlu beyin haberini neden kaldırdınız anlayamadık?
Misafir - ibo

tüm köyler Sadettin diyor.     12/12/2013 15:38

Ahmet Şekerci,Babacan DURAK,Sadettn ASLAN,Rifat KÖROĞLU beylerle MHP tekrar destanlar yazacaktır ilçede.Tüm köylerden aldığımız istihbaratta köy halkları MHP diyorlar Sadetttin ASLAN diyorlar başka bişe demiyorlar.
Misafir - Selim

Her yer MHP     12/12/2013 15:21

İlçede siyaset yapma MHP ye kaldı.Çünkü AK PARTİ ilçede kalmadı.Nerde bizlerde bilemiyoruz.İyi ama böyle de olmuyor ki.Her yer MHP her şey MHP.Tek Aday SAADETTİN
Misafir - O.GENÇ

     12/12/2013 12:59

10 GÜNDÜR İLÇEDE VE ÇAY BAHÇESİNDE GÖRÜLMEMİŞ BİR SEVİNÇ VAR.MHP NİHAYET ADAM GİBİ BİR ADAM ÇIKARDI DİYORLAR.SADETTİN ASLAN BEY GENÇ VE DİNAMİK DİYORLAR.BU SABAH ÇAY İÇTİĞİMİZ 6-7 KİŞİ OYLARIMIZ SAADETTİN BEYE DEDİLER.ESKİLERDEN BIKTIK DEDİLER.MHP YE ÇOK TŞK EDİYORLAR.DÜRÜST VE GENÇ ADAY ÇIKARTIKLARI İÇİN.
Misafir - ÇAY BAHÇESİNDEN BİR SEÇMEN

     12/12/2013 11:23

ABDULLAH ÇALIŞKAN BEY İLÇEYE GELECEKMİŞ AMA YOLU ÇIKARTAMAMIŞ.BİRİSİ TARİF ETSİN İLÇENİN YOLUNU BELKİ O ZAMAN GELİR.
Misafir - DOMBROSKİ HACI

     12/12/2013 11:14

Alınan son hava durumuna göre ilçede AK PARTİ ilçeyi sırtlayıp götürecek bir aday bulmada sıkıntıya girmiş.Kimi Aday yaparsak yapalım Saadettin ASLAN beyi devirmemiz imkansız diyorlarmış.İşin içinden bir türlü çıkamıyorlarmış.Saadettin ASLAN ilçeye bir güneş gbi doğdu,yıldırım adımlarla hedefe doğru ilerliyor.Önünde hiçbir güç duramıyormuş,Rakiplerini silindir gibi eziyor.Abdullah ÇALIŞKAN abimiz de ilçeye gelsin partimize üye olsun.Bir nefer gibi çalışsın.Kendisi ilçenin gururu olsun.
Misafir - S.durmaz

HEYKELLER ÇOĞALIYOR.     12/12/2013 10:05

BU İLÇEDE HAKLI OLARAK İLÇENİN TÜM ALT YAPILARINDA İMZASI OLDUGU İÇİN GÜNAY YÜCE NİN HEYKELİ DİKİLSİN DEDİK.KARAİSALI GİBİ YERDE TARAFSIZ GAZETECİLİK YAPABİLME ÇİZGİSİNİ MUHAFAZA EDEBİLDİĞĞİ İÇİN VAHİT ŞAHİN BEYİN HEYKELİ DİKİLSİN DEDİK.ŞİMDİ DE YERİNDE VE ZAMANINDA SİYASETTEN ÇEKİLMESİNİ BİLDİĞİ İÇİN ABDULLAH ÇALIŞKAN BEYİN HEYKELİ DİKİLMELİ DİYORUZ.(TABİ İLÇEYE DEĞİL ADANAYA).SIRADA İSE 80 YAŞINA GELEN AYTAÇ DURAK ABİMİZ VAR O DA BENDE 80 YAŞINA GELDİM ARTIOK AKTİF SİYASETİ BIRAKIYORUM VE HALKIN YARARINA OLAN İŞLERE İMZAMI ATACAĞIM DEDİĞİ AN İSE HEM ADANAYA HEMDE İLÇEYE HEYKELİ DİKİLSİN DERİZ.
Misafir - İLÇE SEÇMENİ VE ANALİZCİSİ

Rüzgar Saadetttin Aslan ve MHP den yana.     12/12/2013 08:32

Abdullah ÇALIŞKAN beyin burdaki yorumlardan çok etkilendiği ve her an ilçeye gelip Saadettin ASLAN beyin elini havaya kaldırabileceğine dair inacımızı muhafaza ediyoruz.BU abdullah ÇALIŞKAN beye çok büyük bir ivme kazandırır.Geleceğini garantiye almış olur.Saadetttin ASLAN ve Abdullah ÇALIŞKAN ikilisiile MHP ilçede ve Adanada görülmemiş bir rüzgar yakalar.
Misafir - çatalan ülkücüleri

KEŞKE ABDULLAH DESEYDİNİZ.     12/12/2013 01:25

hemşerimizin hakkı yenmiştir. Dyarbakırlı APO yerine KARAİSALILI ABDULLAH ile AKP seçime girse idi bir şansı belki olabilirdi. AKP Seyhandan gösterebilirdi ama yapmadı. Adana daki AKP yönetimi ve milletvekilleri yine Başbakanı yanılttılar Adana da yine kaybedecekler bu defa elindeki ilçeleride kaybedecekler ondan sonra AKP Adana yönetiminin vay haline görevden almalar yine başlar. Zaten zor düzen tutmuşlardı büyükşehir hezimetinden sonra şimdi külliyen giderler. VAH Kİ NE VAH.
Misafir - KARAİSALILI

önü açılmıştır.     11/12/2013 16:26

dik durduğu için bu abimizin önü açıktır.mutlaka ama mutlaka mhp saflarında yerini almalıdır.
Misafir - dik duran siyasetçi

ak partide aday sıkıntısı var.     11/12/2013 16:35

Abdullah ÇALIŞKAN beyin AK PARTİ tarafından hakkı yenilmiştir.Kendisi Seyhandan aday yapılmalı idi.AK parti ilçeden de bir aday çıkartamadı.Her kafadan bir ses çıkıyor.Birlik beraberlik desen hiç kalmamış.AK PARTİ yi ilçede gençler sırtladı götürüyorlar.Gençler elini çekerlerse ilçede AK PARTİ diye bir parti kalmaz.ŞU saat oldu hala AK PARTİ ilçe adayı belli değil.Bu saatten sonra da aday olanların işi çok zor.
Misafir - çay bahçesi analizcisi

     11/12/2013 16:26

yapması gereken gerçekten de buydu alkışlıyoruz.
Misafir - cemal güney

     11/12/2013 16:51

abdullah çalışkan bir kez daha büyüklüğünü ispatladı.
Misafir - salim

MHP ye gelmelidir.     11/12/2013 16:37

AK PARTİ ilçede darma dagınık ve bu dagınıklıgı toparlayacak birisi de ilçede görünmüyor.Abdullah ÇALIŞKAN büyüğümüz doğru olanı yapmıştır.MHP tüm ilçelerde ve de adana da belediyeyi kazanacaktır.İlçede müthiş bir MHP ve Sadettin ASLAN rüzgarı var.Abdullah ÇALIŞKAN bey MHP saflarında yerini almalı.İLçeye demir atmalı ve MHP için mücadele etmelidir.Kendisine yakışan da budur.
Misafir - MHP seçmeni

SAADETTİN BEYİN ELİNİ KALDIRMALI İLÇEDE.     11/12/2013 14:52

ABDULLAH ÇALIŞKAN BEY AT İZİ İT İZİ BİRBİRİNE KARIŞTIĞI İÇİN SİYASETE ARA VERMİŞTİR KENDİSİ HAKSIZ DA DEĞİLDİR.LAKİN ŞİMDİ YAPMASI GEREKEN TEK ŞEY MHP SAFLARINA KATILMASI VE SİYASETE MHP SAFLARINDA DEVAM ETMESİDİR.KENDİSİNE AK PARTİ TARAFNDAN HAKSIZLIK YAPILMIŞTIR.SEYHAN BELEDİYESİNİ SADECE ALSA ALSA ABDULLAH ÇALIŞKAN İLE ALABİLİRLERDİ.O HAKKI DA KAYBETTLER.ABDULLAH BEYİ İLÇEYE BEKLİYORUZ.KENDİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE MİSAFİR EDECEĞİZ.GEREKEN ÖNEMİ VERECEĞİZ.SADETTTİN ASLAN BEYLE KÖYLERİ GEZMESİNİ VE ELİNİ İLE MEYDANINDA HAVAYA KALDIRMASINI BEKLİYORUZ.BUNU YAPMALI ARTK.
Misafir - İLÇE ÜLKÜCÜLERİ

     11/12/2013 14:42

ABDULLAH ÇALIŞKAN KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞTIR.HER PARTİNİN SAHADA ÇALIŞAN ADAYLARI VAR İKEN TEPEDEN GELİP BEN ADAYIM DEMESİ HİÇ HOŞ DEĞİLDİ.AMA DOĞRU YOLU SEÇTİĞİ İÇİN İLÇE HALKININ GÖNLÜNÜ FEHT ETMİŞTİR.AYTAÇ DURAK BEYİNDE CHP NİN SAHADA ÇALIŞAN ADAYLARI VARKEN CHP DEN ADAY Y6APILMASI CHP SEÇMENİNE DE SAHA DA ÇALIŞANLARINA HAKARET OLARAK GÖRMEKTEYİZ.HER PARTİ KENDİ ADAYI İLE SEÇİME GİRMELİ.YADA KENDİSİNE GÜVENİYORSA YİĞİTÇE ÇIKAR MEYDANA VE BAĞIMSIZ ADAY OLUR.
Misafir - SAADET PARTİLİ SEÇMEN

destekler saadetttin beye     11/12/2013 14:07

Abdullah ÇALIŞKAN beye doğru karar verdiği için ve örmek teşkil ettiği için kendisine tşk ediyoruz.Sırada Aytaç DURAK var bence o da aktif siyaseti bıraktığını açıklamalı Adanada Hüseyin SÖZLÜ nün İLçede de Saadettin ASLAN abimizin elini havaya kaldırmalılar.Lütfen tüm egolarınızı ve içinizdeki koltuk hırslarınızı bir kenara bırakın artık.O koltuk hırsı hepinizi yakacak farkına varın lütfen.İlçede genç ve vzyon sahibi hiç bir şaibesi olmayan Saadettin ASLAN beye destek olun.OLun ki hem adanann ve de ülkenin önü açılsın.İlçede MHP nin kazanması çok şeyleri değiştirecektir.Haydi ABdullah ÇALIŞKAN zor günlerde kapısını açacan MHP ye destek ol.İlçeye gel SAADETTİN ASLAN beyin elini havaya kaldır.Bunu y6ap ki ilçe seni bağrına basssın.5 yıl sonrası için önün açılsın.
Misafir - sögütlü kahve analizcisi

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231