Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam422
Toplam Ziyaret1684519

AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Polat Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir’le sohbet eden Polat, kentin sorunları hakkında konuştu.

Basının kamuoyunu aydınlattığını ve toplumun sorunlarına ışık tuttuğunu belirten AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Polat, bir kentin sorunlarının belirlenmesi ve çözüme kavuşturulması için, medya organlarıyla kurumların belirli aralıklarla bir araya gelmeleri gerektiğini söyledi.

Seyhan ilçesi için hazırladığı projelerden söz eden ve ilçenin sorunlarını anlatan Sıtkı Polat, “Seyhan’ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için belediye başkan adaylığına talip oldum. Partimiz uygun görürse, önce yerel seçimlerden zaferle çıkıp, ardından ilçemizin acil ihtiyaçlarını gidermek ve halkın sorunlarını çözmek için iş başı yapacağız” dedi.

“BASIN GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ”

Gazetecilerin, halkın içindeki bireyler olduğunu ve toplumun şikayetlerine en çok kulak veren kişiler olduğuna vurgu yapan Polat, şöyle konuştu:

“Kamuoyunun gözü ve kulağı olan medya organları, yerel hizmetlerin yapılabilmesi için de çok önemli. Gazeteciler, görevleri gereği, toplumun her kesimiyle sürekli görüşen ve kentin her tarafına ayak basan ve büyük fedakarlıklarla görevini sürdüren kişilerdir. Gazetelerin dile getirdiği sorunları görerek, çözüm üreten kurumlar başarıya daha çabuk ulaşırlar. Yerel hizmetlerde, halka hizmet esastır. Yerel yönetimler de basın kuruluşlarının ayakta kalabilmesi ve hatta güçlenmesi için destek olmalı, kent için ihtiyaç olan projelere birlikte adım atabilmeliyiz.”

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise, Sıtkı Polat’ın aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, basın camiası olarak, yerel yönetimlerle sürekli işbirliği içinde olmaya dikkat ettiklerini ve kentin sorunlarının çözümü noktasında her zaman göreve hazır olduklarını kaydetti



670 kez okundu

Yorumlar

Karaisalı Milliyetçisi olun bari korkmayın.     12/12/2013 20:40

Bir Karaisalılı olarak AKP li olmasamda AKP nin bir Karaisalılıyı aday göstermesini isterim.Büyükşehirde hemşerimiz Abdullah yerine Diyarbakırlı Abdullah gösterdiği için ve yine hemşerimiz Aytaç DURAK haksızlık yaptıkları için biz Karaisalılardan özür babında hiç olmazsa Seyhandan bir Karaisalılıyı aday yapmalı AKP buda Sıtkı bey olsun bence. Her ne kadar AKP olmasamda değerli hemşerimize başarılar diliyorum. Karaisalıdaki AKP arkadaşlarda ilçemizde zaten kaybettiler Seyhanı bir Karaisalılı yönetsin diye çaba harcasınlar. Seyhanıda bir başka Diyarbakırlıya kaptırmasınlar. Birazcık Karaisalı milliyetçisi olsunlar. Her ne kadar RTE bey milliyetçiliği ayaklar altına alsada korkmayın Karaisalı milliyetçisi olmak kötü bir şey değildir AKP li arkadaşlar.
Misafir - HEMŞERİCİ

     12/12/2013 11:47

KADİR KADİRRRR KADİRRRRRRRR İNANMADIĞIN ŞEYLERİ SÖYLEMEK ZORUNDA DEĞİLSİN.
Misafir - ÖZ SEYHANLI

     11/12/2013 20:10

sıtkıyla birlikte seyhan da işsizliğe son sıtkı işsizliği nasıl yok edecegini iyi bilir.
Misafir - kadir

seyhan MHP nin.     11/12/2013 11:34

seyhanı MHP alır.
Misafir - dürüst seçmen

seyhan MHP nin.     11/12/2013 11:23

seyhanı MHP alır.
Misafir - dürüst seçmen

seyhan MHP nin.     11/12/2013 11:09

seyhanı MHP alır.
Misafir - dürüst seçmen

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351