Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam664
Toplam Ziyaret1686097

"CHP’nin adayı ben olacağım"

CHP Adana Milletvekili Turgay Develi bugünkü Bölge Gazetesi'nde yer alan haberle ilgili olarak "Aytaç Durak ya da Zihni Aldırmaz'ı CHP'ye yamamak isteyenlerden değilim. Ben partimin aday adayıyım, hatta iddia ediyorum ki adayıyım" dedi.

CHP Yüreğir ilçe Başkanı Turgut Üstün ve yönetim kurulu üyeleriyle Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Necmettin Atay'ın genel merkeze kendisine destek vermek amacıyla geldiklerini belirten Develi, şu açıklamayı yaptı:

"Adana'da bazı ilçe örgütlerimiz ithal aday istemediklerini beyan etmişti. Yüreğir ilçesi de bunlardan birisidir. Yüreğir yönetimi beni aday görmek arzusunda. Bunu bilmeyen yok ki. Ankara'ya geliş amaçları da budur. Birlikte yemekte yedik. Ben de bu yönetici arkadaşlarım da Aytaç Durak ve Zihni Aldırmaz'ı CHP'ye yamamak isteyen güruhtan değiliz. Onlar kendilerini biliyor, Adana kamuoyu da o güruhu yakından tanıyor. Kaldı ki her iki ismi partimizde görmek istemediğime ilişkin benim de son derece sert açıklamalarım varken böyle bir haber gerçeği yansıtmaktan uzak kalmıştır"

 Milletvekili Develi, partisinin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayının kendisi olacağını başından beri vurguladığını hatırlattı ve "Zaman içerisinde buna herkes tanıklık edecek" dedi.



814 kez okundu

Yorumlar

tek çare TUrgay DEVELİ abimizdir.     10/12/2013 14:20

CHP den Turgay DEVELİ aday olduğu takdirde Adanayı başkası rüyasında bile göremez.Adana halkı Turgay DEVELİ den başkasını CHP den istemiyor.Yapılan tüm anketler Turgay DEVELİ diyor.İlçede dahi herkes onun adını anıyor.Herkes hesabını kitabını iyi yapsın.Turgay beyin şemsiyesi altında toplansın.
Misafir - Seyhan CHP li gençlik

     10/12/2013 13:22

asaletin yeter.işte bu kadar.
Misafir - chp seçmeni

sen adayımız olmalısın.     10/12/2013 13:31

sonuna kadar seni destekliyoruz turgay develi abim.CHP nin adayı sen olmalısın.seninle inan ki adanayı kazanırız.bu halk seni çok seviyor.yeterki ithal ve şaibeli adaylar olmasın.hayatında CHP nin kapısından içeri girmeyenleri ve her seçimde kapı kapı dolaşıp benim 200-250 bin tane oyum var diyenlerle seçime girerseniz girdiğiniz gün kaybedersiniz.Ömrünü CHP ye vermiş birisi olarak adayımıız sen ol.24 saat senin için çalışırız ve kazandırrız.
Misafir - gerçek CHP li

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231