Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi25
Bugün Toplam455
Toplam Ziyaret1685888

Demirkeser,“Başbakanımızın, Bölge Milletvekilimiz Sayın Fatoş Gurkan'ın,İl ve İlçe Teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın desteği ile “Bu güzel insanlara layık olup Ak Belediyecilik Karaisalı ile tanıştırmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.




AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Demirkeser, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Ak Parti karaisalı Belediye Başkan aday adayları ve bazı kanaat önderlerine bir yemek verdi. Adana'da Uygulma Oteli Kekik Restaurantta verilen yemekte birlik ve berberlik mesajları verildi. 

Demirkeser, sitemize yaptuığı açıklamada ise, "AK BELEDIYECILIKTE Karaisalı Belediyesi hizmetleri Karaisalılı hemsehrilerimiz ile birlikte sorunları da, çözümlerini de muhataplarıyla yapılan istişarelerle belirlenip uygulanacak"dedi.

Ak Parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Adayı Demirkeser, “Halkımızın desteğiyle Karaisalı'ya AK Belediyeciliği getireceğiz. İl ve İlçe Teşkilatımıza ve Karaisalılara layık olmak için var gücümüz ile çalışıp Ak Belediyeciliği getireceğimize söz veriyoruz”diye konuştu.

"KAZANAN  KARAISALI OLACAK"

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimin Karaisalı’nın kaderini belirleyecek bir seçim olacağını kaydeden Demirkeser şunları söyledi:

“AK Parti’nin tüm Türkiye’de başlattığı atılım hamlesine KARAISALI’da ayak uyduracak. AK Parti ülkede belediyeciliğin nasıl yapılacağının dersini veriyor. Biz de seçimlerle beraber AK Belediyeciliği Karaisalı'mızla tanıştıracağız. Seçimlerin ardından kazanan biz olacağız, kazanan Karaisalı olacaktır. Yapılacak çok işimiz, yürünecek çok yolumuz var.”

MARKA ILCE OLACAĞIZ"

Karaisalı’nın belediyecilik alanında çok eksiğinin olduğunu ifade eden Demirkeser, ‘Marka ilce’ söylemiyle yola çıktıklarını ve bunu gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Demirkeser“Her geçen gün daha da gelişen ilceler seviyesinin çok gerisindeyiz. Gelişen üniversitesiyle, yeni yaşam alanlarıyla, açılacak iş sahalarıyla, tarım alanında yapılacak yatırımlarıyla, geliştirilecek spor faaliyetleriyle göç veren bir ilçeden göç alacak olan bir marka ilçe oluşturmak gayretinde olacağız” diye konuştu.

Demirkeser, “Başbakanımızın, Bölge Millet Vekilimiz Sayın Fatoş Gurkan'ın,İl ve İlçe Teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın desteği ile “Bu güzel insanlara layık olup Ak Belediyecilik Karaisalı ile tanıştırmak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.



1081 kez okundu

Yorumlar

İLÇE SEÇMENİ VE ÇAKMA KARAİSLAILARA CEVAP     10/12/2013 15:59

FATOŞ HANIM ACABA KIZILDAĞ GÜREŞLERİNDE KÜLTÜR VE TRUZİM BAKALNLIĞININ DÜZENLEDİĞİ GÜREŞ ETKİNLİĞİNE KATILMAYAN BU ARKADAŞLARA TEPKİSİ NE OLACAK ÇAY BAHÇESİ LOBİSİ OLARAK ÇOK MERAK EDİYORUZ.LİSTESİNDE DURYORSA EĞER YOKSA O SICAKTA KENDİ BAŞTA OLMAK ÜZERE GELEN TEŞKİLATININ HAKKINI NASIL VERECEK MERAK EDİYORUZ????????
Misafir - Çay Bahçesi Lobisi

     10/12/2013 10:04

İsmail Demir keser gelirse merak etmeyin her şey düzelir
Misafir - akpartili

Merak ediyorum.     10/12/2013 08:15

Sayn Demirkeser bu halkın gönlünde taht kurmuştunuz lakin hepsini yerle bir etttiniz.BU halkı hüsrana uğrattnız.Hepimiz şok içindeyiz.Kendin için oy istemene itirazımız yok gayet normal.Lakin Diyarbakırlı birisine yarın Çukurda ÇÖmelekte Bekirlide Karakılıçta Gildirlide Çakallıda nasıl oy isteyeceksiniz yemin ederim ki merak ediyorum.
Misafir - İlçe Milliyetçisi

     09/12/2013 20:32

birazda diyarbakırlı apoya karaisalılardan nasıl oy isteyeceksiniz yoksa sizde mi şivan perweri barzaniyi çağırıp destek isteyeceksiniz ak belediyecelik falan safsata sen apoya nasıl oy isteyeceksin ondan haber ver
Misafir - adamın biri

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231