Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam451
Toplam Ziyaret1668837

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Adana’dan başta Saadettin Aslan olmak üzere diğer adayları sahneye davet etti. Aslan, Bahçeli’nin elini öperek, sahneye bozkurt işareti yaparak çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’da yapılan 2014 Mahalli İdareler Seçimi III. Etap Aday Takdim Toplantısında yaptığı konuşmada aday olamayanların da gönlünü aldı. Bahçeli şunları söyledi:

“Önemle ifade etmek istiyorum ki, Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizden aday olabilmek gayesiyle müracaat eden bütün arkadaşlarım bizim için aynı değerde, aynı kırattadır. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü, kimsenin kimseden bir fazlalığı yoktur. Altını çizerek söylemeliyim ki; Türkiye’nin şu günkü manzarasında ‘aday olamadım’ diyerek gücenmek, darılmak, kırılmak, küsmek ve gönül koymak doğru ve mantıklı değildir. Her ne olursa olsun bugüne kadar; Aday veya aday adayı olan, Üç Hilalli bayrağımızı taşıyan, Yakalarına rozetlerimizi takan, Araçları ile konvoylarımıza katılan, Meydanlarımızı tıklım tıklım dolduran, Salon toplantılarımızı şereflendiren, Evinde ve işinde kalbi bizim için atan,Duasıyla yanımızda olan, Uzaktan uzağa selamlayan, tüm dava ve gönül erlerine, muhterem vatandaşlarıma en içten hissiyatımla teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi hem yerelde hem de genelde iktidarının kilometre taşlarını bu içtenlik ve bağlılık döşeyecektir. Cenab-ı Allah hepinizden; ilgi, sevgi ve dualarını esirgemeyen her kardeşimden razı olsun.”

  Bahçeli konuşmasında, seçimlerde dağıtılacak yardım paketleri hakkında da şöyle dedi:

“Dikkat ediniz; Ön kapıdan iki torba kömür, üç teneke peynir girerken, arka kapıdan vatan gitmekte ve arka bahçede Kürdistan kurulmaktadır. Ön kapıdan beş torba makarna girerken, arka kapıdan Türklük çıkmakta, arka tarafta milli varlığımız ateşe verilmektedir. Ön kapıdan sadaka gibi yardımlar girerken, arka kapıdan imtiyazlı hanedan mensupları karadan, denizden, havadan malı götürmektedir.”

 

 

 



1236 kez okundu

Yorumlar

suhaaa     09/12/2013 14:45

Suha baska bir haberde yusuf iyi yalakaligi yapip burda saadettin aslani karalama yusuf iyi icin gecmisini acmayin kucuk bir hata derken saadettin aslan gecmiste sadece secim kaybetmistir gecmisleri acma zararli cikarsin secim kaybetmekle baska ....... bir sey kaybetmek arasinda cok fark var
Misafir - murtcu

ah süha ah ne olacak bu halin.     09/12/2013 11:07

ah sühacığım gene baltayı taşa vurdun ve sapla samanı birbirine karıştırdın babam 62 yaşında eli titriyor çayı içemiyor.birisi bişe dese duymuyor 3 kez söylemek zorunda kalıyoruz.sen hala akıl yaşta değil diyorsun.Ya kardeşim yalanında akıl mı kalıyor baş mı kalıyor güldürme adamı.Evet birgün hepimiz yaşlanacağız.Ama haddimizi de bileceğiz.Torunlarımızı gezdireceğiz.hayır işleri yapacagız.Yaşlı insanlara yakışan da budur kardeşim.Koltuk derdine düşmek ve anam beni başkan doğurdu başkan olarak ta ölmek istiyorum demek değildir.
Misafir - genç ülkücü.

YAŞA OTURMAYIN     09/12/2013 11:52

Yaşa bu kadar takmayın arkadaşlar. Akıl yaşta değil baştadır. Ayrıca Sadettin seçim kaybetmiş biridir. 350 civarında oy alan bir adamdır. Ancak AKP'li yaşlıların bırakması taraftarıyım bende sizler gibi.yaşı 60 olmuşlkar çekilmeldir. Kuşçu,Işık,İlyas gibiler yani. Meydan gençlere kalsın.İsmail, Ünal ve Yusuf bu iş için biçilmiş kaftandır.Sadettinle en iyi yarışacak kişide sanırım ismaildir.Başarılar dilerim.
Misafir - süha

     09/12/2013 11:32

Murtcu genc kim is dusurdude sadettin aslan isini bitirmedi muhalefet partisinden oldugu halde iktidar partisi baskanindan cok is yapmistir
Misafir - murtcu

     09/12/2013 11:39

3 gündür ilçede gezmediğim esnaf kalmadı sohbet etmediğim çiftçi kalmadı hepsininde yüzleri gülmekte.Saadettin ASLAN abimizin aday olması ilçeye pozitif bir enerji getirdi.KOnuştugum herkes bu MHP bayrağı bu belediyeye dikilecek diyor başka bişe demiyor.
Misafir - genç seçmen

     09/12/2013 11:33

ÖLsemde artık gam yemem.Bu ilçe seçmeni olarak bu günleri görmenin mutlulugunu yaşamaktan güzel ne olabilir.Yıllardır ilçeye genç birisi olsun dedik,yaşlı monikalar çekilsin artık dedik.MHP bu seçimde illkez isabetli karar vermiştir.MHP ilkkez ilçe halknın yüreğine su serpmiş ve doğru bir karar vermiştir.Sıra da AK PARTİ var onunda genç birisini aday yapmasını ve dostluk kardeşlik içinde birileri gibi halkı ikiye bölmeden seçim olmasını istiyoruz.
Misafir - ilçe halkı adına

     09/12/2013 11:06

Saadettin ASLAN kardeşimi tebrik ediyorum.hayırlı ve yolu açık olsun.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     09/12/2013 08:47

5 yıldır Belediyenin kapısından giripte Babacan DURAK başkan seçtirdiği halde hiçbir iş istemeyen ,lçede hiçkimsee boyun egmeyen Saadet ASLAN kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyorum.Yıllardır dik durmuştur diklenmemiştir.Kimseye de şaşşakçılık yapmamıştır.Şİmdi ise ilçeye hizmet etme zamanıdır.İlçe ülkücüleri olarak kendisine inanıyoruz güveniyoruz.İLçe belediyesine MHP bayrağın dikeceğiz tekrar.Bazılarınında artık istirahet etme ve dinlenme vakti geldi diye düşünüyorum.
Misafir - İlçe sevdalısı ülkücü.

ŞAHANE     08/12/2013 22:24

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ... ATALARMIZ BÖYLE SÖYLEMİŞ. BU KİŞİ ŞİMDİYE KADAR KİME FAYDASI DOKUNDUKİ BU MEMLEKETE FAYDALI OLACAK DOĞRUSU ÇOK MERAK EDİYORUM.
Misafir - MURTCUGENÇ

Hayırlı olsun.     08/12/2013 20:17

Hayırlı olsun sayın başkanım. Allah yar ve yardımcın olsun.
Misafir - Mustafa ŞİMŞEK

     08/12/2013 17:22

Karaisalıyada gereken buydu zaten.
Misafir - misafir

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339