Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam512
Toplam Ziyaret1668898

Hüseyin Sözlü, spekülatif tartışmaları bitirecek son noktayı koydu: "SEYHAN ADAYIMIZ ABDULLAH ÇALIŞKAN'"DIR.

 Milliyetçi Hareket Partisi'nin Büyükşehir ve ilçe adayları netleşti
Buna göre, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan, Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, Yüreğir Belediye Başkan adayı Yücel Bayram, Sarıçam Belediye Başkan adayı da Sinan Gül oldu..
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin eksik kalan Adana adaylarını da tanıtacağı etkinlik 8 Aralık Pazar günü İstanbul'da gerçekleşecek..
Milliyetçi Hareket Partisi Adana Büyükyehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü,"SEYHAN ADAYIMIZ ABDULLAH ÇALIŞKAN'dır.." dedi.
Seyhan'da MHP aday adaylarının tamamının birbirinden değerli isimler olduğunu belirten Sözlü, "Bu arkadaşlarımıza hiçkimse tek söz söyleyemez..Ancak Çalışkan'ın Seyhan adaylığı için tercihi tamamen bir genel merkez iradesidir..Tartışma götürmez bir karardır.. Kaldı ki İl Başkanımız Mustafa İzgioğlu da teşkilatlarımızın diğer mensupları da bu konuda hemfikirdir.. Kendilerine de teşekkür ederim" dedi..
Abdullah Çalışkan'ın dik duruşlu, ilkeli ve MHP tabanıyla ters düşmeyecek nitelikte bir siyasetçi olduğunun altını çizen MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sözlü, "Alınan karar Adana'daki bütün belediyeleri kazanmaya yöneliktir.. Çalışkan da bunlardan biridir.. Tercih edilmesi hedefimizinbir parçasıdır.. Partililerime sesleniyorum; gün kırılma darılma günü değil el ele verip MHP bayrağını Adana burçlarına dikme günüdür" şeklinde konuştu..
Hüseyin Sözlü, spekülatif amaçlı konuşma ve haberlerin kimseye yarar sağlamayacağı gibi alınan kararı da kesinlikle etkilemeyeceğini vurguladı

AK PARTİ İL BAŞKANI NE DEDİ?
"ÇALIŞKAN'A ÜZÜLDÜM YADIRGADIM"
AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, yaptığı basın toplantısında Çalışkan ile iligi şunları söyledi:
“Sayın Çalışkan benim çok eski dostumdur; beraber milletvekilliği yaptığım bir arkadaşımdır. Doğrusu kulvar değiştirmesine üzüldüm ve yadırgadım. Ben bir insanın kiminle oruç tuttuysa, onunla bayram etmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Doğru bulmadım ama herkes kendi kararını kendi verir ve neticesine de katlanır.”
-


994 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339