Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam250
Toplam Ziyaret1681335

AK Parti Seyhan Belediye Başkan aday adayı Sıtkı Polat, göstermelik değil samimi hizmete talip olduklarını söyledi.

AK Parti Büyükşehir meclis üyesi Seyhan ilçe Belediye Başkan aday adayı Sıtkı Polat; 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde hükümetimizin de büyük desteğiyle seçimleri kazanacaklarını söyledi. Adana’nın kalkınması için daha da çok çaba harcayacağını ifade eden Polat, “Farkındalığımızı göreceksiniz” diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun’un adaylığının Adana için bir şans   olduğunu ifade eden Polat, “Sayın Torun, Milletvekilliği döneminde Adana’ya çok değerli hizmetlerde bulunmuştur. Bundan sonrada Büyükşehir Belediye Başkanlığında yine Adana’mız için canla başla çalışarak kentimize çok büyük hizmetler yapacaktır. Sayın Torun  Halkımızın ve hükümetimizin desteğini alarak el birliğiyle önemli hizmet ve yatırımlara imza atacaktır. Kendisine bu kutsal yolda başarılar dilerim” dedi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Bu yolda mahcup olmak istemediğini sözlerine ekleyen AK Partili Sıtkı Polat, “Bizim örneğimiz Sayın Başbakanımız olacaktır. Onun iz bıraktığı bu yolu takip edeceğiz. Göstermelik değil samimi hizmetlere talibiz. Bu yüzden seçmenimizin beklentilerine tüm gücümüzle cevap vereceğimizden kendilerini samimi desteklerini bekliyoruz. Bu seçim hem partimin mücadelesi, hem de sizlerin mücadelesi olacak. Sizlere karşı mahcup duruma düşmemek için gece gündüz ekibimizle hep birlikte çalışacağız. Belediyeciliğin çatısı altında bulunan ihtiyaçlar çerçevesinde işimizi en iyi şekilde yapacağız. Hazırladığımız projeleri hayata geçirdiğimiz zaman bizim diğerlerinden farklı olduğumuzu göreceksiniz" şeklinde konuştu.



812 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398