Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam521
Toplam Ziyaret1682508

2 Ekim 2010 tarihinde Karaisalı’ya Kaymakam Vekili olarak atanan ve kendini kısa bir sürede sevdiren Hakkı Başhan’a Tatlıcı Köse AŞ Başkan Yardımcısı Mahmut Karahan tarafından nezaket ziyaretinde bulunuldu.

 Beraberinde Karaisalılı işadamı Murat Ünsat ve www.karaisalihaber.net sitesinin Yönetmeni Vahit Şahin ile Kaymakam Hakkı Başhan’ı ziyaret eden Karahan, gecikmiş bir ziyaretten dolayı Kaymakam’dan özür diledi. Karahan, ürettikleri ürün çeşitlerinden ve en son Murtlu Dondurma’dan bahsetti.

Karaisalılı işadamları olarak ilçeye katkılarını sürdüreceklerini ifade eden Karahan, yaklaşan 30 Mart mahalli idareler seçimi ile 1 Nisan Kuvayı Milliye kutlamalarının çakışacağını, bu nedenle Kaymakamlık, Kuvayı Milliye Derneği ve Karaisalı derneklerinin bir araya gelerek bir program hazırlamaları gerektiğini hatırlattı.

Kaymakam Hakkı Başhan ise, ziyaret nedeni ile Mahmut Karahan'a ve bereberindekilere teşekkür etti. Karaisalı'da açılan Tatlıcı Köse'nin şubesinde baklavaların tadına her hafta baktıklarını ifade ederek, "Tatlıcı Köse'yi ürünlerinden tanıyoruz. Bugün de şahsen tanışmış olduk" dedi.

Ziyarette ayrıca Karaisalı Platformu’nun geleceği ve ilçede ekonominin canlandırılması konusunda karşılıklı görüş alış-verişinde de bulunuldu.

Karahan, Murtlu Dondurmadan tatması için Kaymakam Hakkı Başhan’ı Tatlıcı Köse’nin Tellidere Şubesine davet etti. 



908 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398