Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi23
Bugün Toplam444
Toplam Ziyaret1685877

"O kadar onursuz biri değilim.. Sözlerimin arkasındayım.. Daha önce söylediğim gibi binlerce isimle birlikte CHP'den istifa ederim"

Cumhuriyet Halk Partisi Aytaç Durak-Ümit Özgümüş kavgasının eşiğine geldi.. Durak sosyal medya üzerinden CHP'nin birinci ağzından kendisine adaylık teklifi geldiğini ileri sürdü.. Buna karşın CHP Adana milletvekili Ümit Özgümüş "Durak'la aynı partide saf tutacak kadar onursuz biri değilim" karşılığını verdi..

Aytaç Durak bugün Twitter'da önemli paylaşımlarda bulundu.. BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal'ın ziyaretini doğrulayan Durak, "BBP Bşk.Yrd'nın teklifini gönülden saygıyla karşılarken, herhalde icabet edemeyeceğimin de bilinmesi lazım." paylaşımında bulundu..

Bu arada CHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağı söylentilerine de şu açıklamayı yaptı:
AytacDurak: CHP'nin şahsen birinci ağzını temsilen bana gelen teklifte oradan aday olmam istendi. İletişimde bir kopukluk yok. Olacağını da zannetmiyorum."

Görevinden geçici olarak uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı, bu sözleriyle bizzat CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan kendisine adaylık teklifi geldigini öne sürmüş oldu...

ÜMİT ÖZGÜMÜŞ TEPKİLİ..

Öte yandan CHP Adana milletvekili Ümit Özgümüş Durak'ın bu açıklamaları üzerine sert bir yanıt verdi..
Özgümüş, "Aytaç Durak'la aynı partide yer almaktan utanç duyarım.." dedi.. CHP Adana milletvekili "CHP kendisini aday gösterirse seçim döneminde kendisiyle el ele, kol kola Adana sokaklarında yürümem.. Seçim otobüsüne çıkıp ta elini kaldırmam.. O kadar onursuz biri değilim.. Sözlerimin arkasındayım.. Daha önce söylediğim gibi binlerce isimle birlikte CHP'den istifa ederim.." şeklinde konuştu..



894 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231