Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam285
Toplam Ziyaret1667927

“Seyhan, Büyükşehir, Adana ve Türkiye’de CHP zamanı”

 

 

CHP Seyhan Temayül birincisi Zeydan Karalar, kendisine oy veren vermeyen bütün üyelere teşekkür etti ve omuz omuza, sırt sırta CHP için çalışma çağrısı yaptı.


CHP Seyhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Zeydan Karalar,  geçtiğimiz hafta sonu yapılan ön seçimde 1’inci çıkmasıyla ilgili, partisinin il binasında teşekkür toplantısı düzenledi. Bina terasını hınca hınç dolduran CHP’liler, “İşte meydan, işte Zeydan” sloganlarıyla il binasını adeta inletti. Temayül yoklamasında kedisine oy veren vermeyen, bütün üyelere teşekkür eden Karalar, birlikte, omuz omuza, sırt sırta çalışmaya devam ederek hem Seyhan’da hem Büyükşehir’de hem de Türkiye’de CHP’nin zaferleri için işbirliği yapacaklarını açıkladı.

Zeydan Karalar, il başkanlığı yaptığı dönemde ve daha önceki dönemlerde dile getirdiği oy tahminlerinde kesinlikle yanılmadığını belirterek, önümüzdeki seçimde minimum 160 bin oy alacakları iddiasını yineledi. Seyhan’ı kazanamamak gibi bir endişelerinin bulunmadığını ancak, 160 binin üzerinde oy toplayarak Büyükşehir’i de CHP’nin kazanmasını sağlayacaklarına inandığını belirtti.

Önümüzdeki sürecin CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu zamanı olduğunu ifade eden Karalar, yerel seçimlerdeki CHP zaferinin ardından genel seçimlerde de CHP’nin iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olacağını kaydetti.

Karalar sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP Seyhan Belediye Başkan Adaylığı için, aday adaylığı sürecinin sona yaklaştığı zaman diliminde yapılan temayül yoklamasında, bir başka deyişle ön seçimde, Seyhan’a kayıtlı CHP’lilerin yönelimi ismimiz üzerine olmuştur. Zaten bu teveccühe güvenerek aday adayı olduğumuzda ve aylardır süren çalışmalarımız sırasında parti tabanımızın ve Seyhanlıların bize güvendiğini, inandığını ve desteklediğini bizzat görüyorduk. Ön seçimle ilgili 10 günlük bir çalışma süremiz olmasına ve yaklaşık 12 bin üyemize bu sürede ulaşmak  hiç kolay olmamasına rağmen, parti tabanında zaten var olan Zeydan Karalar ismine olan güvenin gün geçtikte arttığına tanık olduk.

Çok sayıda aday adayımızın yarıştığı temayül yoklamasına yoğun katılım ve yaşanan heyecan, CHP’nin Seyhan ve Adana’da müthiş zaferlerin arifesinde olduğunun da net göstergesi gibiydi” dedi.

CHP’NİN İKTİDAR BAYRAĞINI ADANA’DA DALGALANDIRACAĞIZ

Yola çıktıkları günden bu yana en önemli sloganları arasında “Parti İçi Barış, Parti Dışı Yarış” mesajının bulunduğunu söyleyen Karalar  sözlerini şeyle sürdürdü: “Bu mesaja uygun bir ruh haliyle gerçekleştirilen temayül yoklamasında bana ve ekibime destek veren, vermeyen partililerimize, oylamaya katılan üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Aday adayı olmaya karar verdiğimiz gün Seyhan’ın kaderini değiştirme inancımız tamdı.  Temayül yoklamasında ilk isim olarak çıktığımız bugün de Seyhan Belediye Başkanlığını CHP’ye kazandırıp, Seyhanlıya hak ettiği modern hizmeti verme kararlılığımız çok daha güçlü bir şekilde devam ediyor. Yola çıktığımız ilk gün Seyhan’da en az 160 bin oy alacağımızı söylüyorduk, bugün de aynı inanç ve azimle yolumuza devam ediyoruz, aynı iddiayı dile getiriyoruz. Seyhan’da 160 bin oy almamız Büyükşehir için de CHP’ye önemli avantaj kazandıracaktır. Seyhan ilçesi, Adana’da daha önce olduğu gibi bu seçimde de lokomotif olacaktır. Seçimlerde başta örgütümüz olmak üzere, tüm aday adayları  ve tabanımızla birlikte tek vücut olup zafere ulaşacağız. Bu başarıyla da anakent ve diğer ilçelerde,  CHP’nin iktidar bayrağını Adana’da dalgalandıracağız. Genel merkezimizin aldığı ön seçim kararının ne denli isabetli olduğu, pazar günü şölen havasında geçen seçim sonunda, aday adaylarının ve örgütümüzün el ele barış içerisinde adeta tek vücut haline gelmesiyle ispatlanmıştır. Ön seçimden partimiz güçlenerek çıkmıştır. Katkı koyan herkese şükranlarımı iletiyorum.”



779 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339