Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam806
Toplam Ziyaret1681891

"Konuşulan isimlerin tamamı spekülasyondur, ben hepsine de eşit mesafedeyim.. Son sözü partimin genel merkezi ve teşkilatlarımız söyleyecektir."

Başbakan Erdoğan tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına atanan Ak Parti 22. Dönem milletvekili Abdullah Torun sıcağı sıcağına ilk açıklamasını yaptı..

Abdullah Torun, ozelhaber01.com'a yaptığı açıklamasında "Bana gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacağım.. Partimin Adana'da zafere ulaşması için gece gündüz demeden çalışacağım.. Genel başkanımın ve tüm parti büyüklerimin yüzünü güldüreceğim.." dedi..

Yeniden Adana halkına hizmet etme fırsatını bulma yolunda ilk merhaleyi geçtiğini belirten Torun, "Allah nasip ederse sandıktan da başarıyla çıkarak Adana'nın makus talihini yenme noktasında sorumluluk üstleneceğiz.. " şeklinde konuştu..

İLÇE ADAYLARI KONUSUNDA NE DEDİ?

Bu arada Adana'da ilçe adayları bazında tartışılan isimlerin spekülasyondan öte gitmediğini belirten Abdullah Torun, bu konudaki iradenin tamamen genel merkeze ve il teşkilatına ait olduğunu vurguladı..

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun, "İlçe adayları olsun meclis üyeleri olsun bunların belirlenmesinde benim hiçbir etkim ve sorumluğumu sözkonusu olmayacak.. Konuşulan isimlerin tamamı spekülasyondur, ben hepsine de eşit mesafedeyim.. Son sözü partimin genel merkezi ve teşkilatlarımız söyleyecektir.." şeklinde konuştu..



839 kez okundu

Yorumlar

     03/12/2013 23:46

milletvekiliydi ne yaptı ki iş yapsın aday olmasının en büyük referansı diyarbakırlı olması akp nin adanada seçilmişlernin 3 tanesi adanalı gerisi hep doğulu
Misafir - KENANNN

     03/12/2013 13:29

BU ADAM DİYARBAKIRLI OLMASA İŞ YAPAR AMA.????
Misafir - İSMET ATEŞ

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398