Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam545
Toplam Ziyaret1682532

CHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı İlhan Şahin'in de katıldığı toplantıda konuşan eski CHP Adana Milletvekili Nevin Gaye Erbatur, CHP’de kadınların seçime hazır olduğunu söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Kadın Kolları 14.Eşgüdüm Toplantısı İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Adana Kadın Kolları Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Rukiye Çinkılıç, ilçe kadın kolları başkanları ile birlikte yürüttükleri eşgüdüm toplantılarının 14.’sünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Toplantıların CHP Kadın Kollarını kaynaştırdığını, yerel deneyimlerin paylaşıldığı  ve düzenli eğitimlerle  kadın kollarının  güçlendirildiği çalışmalar olduğunu belirten Çinkılıç, CHP Kadın Kollarının aralıksız sürdürdüğü çalışmaların semeresini 30 Mart’ta alacaklarını bildirdi. Çinkılıç, “Adana’da kazanan CHP olacak” dedi.

Her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıların  bu ayki konularının ‘etkili iletişim’, ‘beden dili’ ve ‘ev çalışmaları’  olduğunu belirten Çinkılıç, N.Gaye Erbatur'u aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadın Kolları MYK Üyesi Nurlu Erkan ve CHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı İlhan Şahin'in de katıldığı toplantıda konuşan eski CHP Adana Milletvekili Nevin Gaye Erbatur, CHP’de kadınların seçime hazır olduğunu söyledi. CHP’de kadın aday adayı sayısındaki artışın sevindirici olduğunu ancak yeterli olmadığını belirten Erbatur, “Gönül isterdi ki Seyhan’da yapılan eğilim yoklamasında da bir kadın aday adayımız da yer alsaydı. CHP’li kadınlar 30 Marttaki seçime en iyi şekilde hazırlanıyor” dedi. 

Toplantıya CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam, Tufanbeyli, Saimbeyli, İmamoğlu, Karaisalı, Pozantı İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetimi ile   İl Kadın Kolları yönetim Kurulu üyeleri katıldı. 

 



902 kez okundu

Yorumlar

bu oyun bozulmalı bu kez.     03/12/2013 12:27

İlhan şahin ablamız bu ilçeye fazlaca dürüst çünkü ilçede birilerin gizli elleri olduğu sürece istifa ettirilmeye mahkumdur.Ama burası tatar ramazanların diyarıdır.Bu oyunu bozacak çok insanlar var bu ilçede.
Misafir - temiz kalmış seçmen

dalavere alavere kürt ali nöbete dedirtme kendine.     03/12/2013 12:29

Sevgili hanımağamız sizi çok seviyoruz.Lakin ilçede siyaset her nedense birilerinin babasının çiftliği gibi tekelinde sanıyorlar.CHP aytaç beyi aday yaparsa sizin durumunuz zor.Lakin sizin yerinizde olsam istifa etmem.Dik durmalısınız.Eğilmemelisiniz.Burası hiçkimsenin çiftliği değildir.Sen git o gelecek bu gelecek sen hadi yallah denecek yer değildir.Aday olan sizin gibi yiğitçe çıkar aday olur İnce hesaplar yapmaz.Biz kadınsınız ama inanın bana ilçede erkegim diye gezenlerden bile adam gbi adamsınız.Dalevere alavere kürt ali nöbete denecek adam değilsiniz.
Misafir - necati durmaz

AYNEN     03/12/2013 11:12

Aynen, Con Vaynen
Misafir - süha

dikkatli olmakta fayda var.     03/12/2013 11:18

koltuğa sağlam otursun çünkü aytaç durak chp den aday olursa hanım ağamızın altındaki koltuk nezvat abimizin geçen seçimde bir gece de ansızın altından kaydığı gibi kaymasın sakın.
Misafir - ibrahim şahin

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398