Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam475
Toplam Ziyaret1668861

Huzurlarınızda Diyarbakırlı Abdullah



AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda AK Parti'nin Belediye Başkan adaylarından 21 tanesini daha açıkladı.

Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partililere hitap eden Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin 15 il ve 6 büyükşehir belediye başkanını açıkladı.

Kamuoyu tarafından merakla beklenen adaylar tespit edildikçe açıklanmaya bundan sonrada devam edilecek.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun olurken, ilçe belediye başkanlıklarının önümüzdeki birkaç gün içinde açıklanacağı tahmin ediliyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun kimdir?

1968 yılında dünyaya gelen AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Diyarbakır'ın Çermik nüfusuna kayıtlı. Üniversiteyi Ankara'da okuyan Abdullah Torun, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. İngilizce bilen Abdullah Torun, orta düzeyde Almanca da biliyor. Serbest Avukat, Özel Şirket İşletmecisi ve Ortağı olan ve 22’nci Dönem Adana Milletvekilliği yapan Torun, Evli ve 3 Çocuk babasıdır.

HASAN HÜSEYİN KUŞÇU TORUN İLE AYNI KAREDE
Karaisalı Belediyesi eski Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Hüseyin Kuşçu da, Abdullah Torun ile aynı karede görüntülendi

ABDULLAH TORUN'DAN İLK AÇIKLAMA
AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun, "AK Parti iktidarının desteğiyle kentimizi daha çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan Abdullah Torun, yaptığı açıklamada, Adana'ya hizmet için yeni bir dönem başlayacağını söyledi. 

Türkiye'ye hizmet yolunda büyük başarılara imza atan AK kadro içinde görev vererek Adana'ya hizmet için kendisine yeni bir imkan tanıyan Başbakan Erdoğan'a şükranlarını sunduğunu belirten Torun, AK Parti Teşkilatları ve Adana ile el ele verip, güç birliği yaparak 2014 Mart seçimlerinde başarıyı yakalayacaklarına inandığını ifade etti. 

Torun, Adana'ya hizmet için yeni bir dönem başlayacak olmasının mutluluğunu kendisine destek olacak teşkilat mensupları ve tüm Adana halkı ile birlikte yaşadığını dile getirerek, "AK Parti iktidarının desteği ile kentimizi daha çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Hemşehrilerimiz bunu fazlasıyla hak ediyor" dedi. 

Adana'yı kucaklayarak bütün ilçelerine kadar hizmet için çalışacaklarını bildiren Torun, şunları kaydetti : 

"Sadece merkez ilçeler Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam değil, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Ceyhan, Karaisalı, Pozantı, Yumurtalık ve Karataş'a hizmet için geliyoruz. Adana'yı doğusu ve batısı, kuzeyi ve güneyi ile kucaklayarak, kısır çekişmelerin değil, hizmetin konuşulduğu yeni bir döneme kavuşturmak için geliyoruz. Adana'ya bu yeni dönem hayırlı olsun ." 

Torun, adaylığının açıklanmasından sonra kendisini tebrik için telefonla arayan, elektronik posta yollayan ve sosyal medyada kutlayan tüm hemşehrilerine teşekkür etti. 

Bu arada, Torun'un adaylığının açıklandığı toplantıya katılmak üzere parti AK Parti Adana teşkilatlarından Ankara'ya 60 otobüs kaldırıldığı öğrenildi.



1123 kez okundu

Yorumlar

     30/11/2013 13:09

1989 adanalı bir hata etti çolak başkan oldu doğu adanaya yerleşti 2014 te ikinci hatayı yaparsa adanalı kürtlerin en büyük şehri olur adana ondan dolayı 2014 herkes sandığa gidecek kime verdiğini kimse bilmeyecek ama kime vermediğini herkes bilecek
pusat yılam

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339