Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam178
Toplam Ziyaret1684933

Uzak’da görev yapmalarına rağmen memleketlerindeki öğretmenlerini unutmadılar.Komutanlar öğretmenlerine Varda Köprüsü'nün fotoğraflarını gönderdiler

 Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı ve Gaziantep İl Jandarma Komutanı J.Albay Adnan Aslan 40 yıl önce öğrencileri oldukları emekli öğretmenler Mehmet Kırpınar ve Mebrule Arıkan'ı unutmayarak öğretmen gününde hoş bir sürpriz yaptılar.

Komutanlar, önce kendilerini bu günlere getiren  öğretmenlerini en anlamlı günde telefonla arayarak minnet duygularını bildirdiler. Ardından, Adana il Jandarma Komutanlığı personeli vasıtasıyla çeşitli hediyeler göndererek mutlu ettiler.

Ziyaret de duygulu anlar ve konuşmalar yaşandı. Komutanlar mesajlarında; “Bizler bu günlere geldiksek Öğretmenlerimiz sayesinde geldik. Hayatınızın asıl temel taşlarını onlar koyuyorlar. Annemiz, babamız bize nasıl iyi ahlaklı, terbiyeli, namuslu, şerefli çocuklar olmayı öğretiyorsa, öğretmenleriniz de size vatana, millete hayırlı, ailesine, kardeşlerine, ağabeylerine, ablalarına hayırlı insanlar olmayı öğretiyor. Kendilerine minnettarız. Onlar için ne yapsak az” dediler.



908 kez okundu

Yorumlar

haksızmıyım?     27/11/2013 11:15

Oğuz Adem Selçuk hocam çok güzel yazmışsınız güzel ama en son cümlerde de karizmanızı çizdrmişsiniz kusura bakmayın.öğretmenlerinizin yaşayıp yaşamadığını bilmemekle karizma sıfır oldu desem kızma bana.
Misafir - musa yüce

     26/11/2013 12:00

İşte vefa böyle bir şey... Keşke herkes vefa duygusunu yüreğinin derinliklerinde hep taşıyabilse...Ben de bu vesileyle görev başında bulunan bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Bize bağımsız ve onurlu yaşamayı öğreten Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu dünyadan göç etmiş öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum. Etekli Köyü İlkokulunda bize okuma yazma ve hayata bakışı öğreten Recep Turgut, Derviş Demirtaş ve Fahri Öz adlı öğretmenlerimi de yaşıyorlarsa saygıyla, vefat etmişlerse rahmetle yad ediyorum.
Misafir - Oğuz Adem SELÇUK

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231