Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam313
Toplam Ziyaret1686822

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Örgütü:’’Ön seçim’’kararı aldı. Seyhan İlçe Örgütünün aldığı kararı olumlu bulan Adana İl Örgütü kararı da onayladı.

 

CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, ilçe örgütüyle oy birliği ile aldığı kararla 2014 yerel yönetimler seçiminde Seyhan İlçe Belediye Başkan Aday adayları için sandık diyerek Belediye Başkan adayının ön seçimle belirlenmesi kararını verdi.

CHP Seyhan İlçe’de kayıtlı 12 bin kayıtlı üyenin nasıl oy kullanacağı, meclis üyeliği için aday adayı olanların nasıl değerlendirileceği Merkez Yürütme Kurulunun alacağı karardan sonra netleşecek.

CHP Seyhan İlçe Örgütünün ön seçim kararı tüm aday adayları tarafından olumlu karşılanırken, CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş’un ön seçim kararı almasıyla diğer ilçelere demokrasi dersi verdiği ifade edildi.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş yaptığı açıklamada ‘’Biz demokrasinin gereğini yerine getiriyoruz. Üyelerimizin vereceği karar doğrultusunda aday belirlenmesini istiyoruz. Üyelerimizde bu güne kadar bu yanda karar alınmasını istiyordu. Bizde üyelerimizin bu isteğini olumlu bularak ön seçim kararı aldık. 1 Aralık 2013 Pazar günü tüm üyelerimizi seçme hakkını kullanmaya davet ediyoruz’’dedi.



741 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406