Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam759
Toplam Ziyaret1681844

“Sayın Başbakanımızın açtığı bu yolda, hizmet kervanını artırarak ilçede birlikte sürdüreceğiz. Karaisalı halkı ile birlikte AK Parti bayrağını göndere çekeceğiz. Karaisalımız daha çok yatırım ve hizmet alacaktır”

AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Demirkeser, uzun süren sessizliğini bozdu. Demirkeser, adaylık mücadelesine hızlı başladı.

Demirkeser, reklam çalışmalarını başlatırken , “Sayın Başbakanımızın açtığı bu yolda, bolgemizin sevilen güçlü milletvekili Sayın Fatoş Gürkan Hanımefendinin katkı ve desteği ile hizmet kervanını artırarak ilçede birlikte sürdüreceğiz. Karaisalı halkı ile birlikte AK Parti bayrağını göndere çekeceğiz. Karaisalımız daha çok yatırım ve hizmet alacaktır” dedi.



1136 kez okundu

Yorumlar

     15/11/2013 12:21

Siyaset, kısaca insanı ve insanların oluşturduğu toplumu yönetme ve ortaya çıkan sorunlara çözüm bulma ve netice alma sanatıdır. İşte bu sorunları genç ve dinamik insanlar daha rahat çözecektir. İsmail DEMİRKESER''''de bana göre genç dinamik zımba gibi bir aday. Karaisalı''''nın yıllardır ihtiyacı olan kişi. Kendisi bütün Karaisalı''''lılar tarafından bilinir çok aktif ve sosyal bir kişiliğe sahip. Girişimci ayrıca gençliğin verdiği enerjiyle yorulmadan yılmadan Karaisalı için çalışacak aday. Lütfen kimse kırılmasın artık emekliler siyaseti bıraksın. Meydan gençlere kalsın. Çünki Karaisalı''''nın boşa geçirecek vakti kalmamıştır.
Misafir - Kısaca Murtcu

     15/11/2013 07:43

Segili büyüklerim Hani karaisalıda adam yoktu hani belediye başkanlığı için kimse yoktu hani bu işi bilen yoktu hani pureje yoktu hani karaisalıyı düşünen yoktu işte aday işte başkan Sevgili büyüklerim artik iş seçici kurula düşüyor bizden olsunda isterse olmasın demeyin biz olalım az olalım demeyin artık karaisalı değişim istiyor artık karaisalı değişik yüzler istiyor artık karaisalı herkesi kucaklayacak başkan istiyor artik onun bunun adamı olmaktan değil herkesi kucaklayacak başkan istiyor hizmet istiyor insanlara vefalı dos vefalı başkan istiyor artik karaisalı onun bunun adamı olmaktan ziyade herkesi kucak layacak başkan istiyor artık karaisalı yolda hep birlikte yürüyecek hak hukuk bilen başkan istiyor sevgilı vatandaşlarım sevğili büyüklerim çok değerli seçici kurul ve okurlar sizleri rahat sız ettiysem ve üzdüysem şimdiden özür diler herşeyih harırlı olmasını CENABI ALLATAN DİLERİM
Misafir - karaisalı dan

asaletin yeter     14/11/2013 22:46

yakışıklı genç ve dinamik yakışır abime adaylar içerisin de en favori olarak görüyorum ve karaisalının makus talihini değiştireceğini düşünüyorum
Misafir - misafir

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398