Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam653
Toplam Ziyaret1684750

“Atatürk Dünyanın sevgi ve saygısını kazanmış büyük bir liderdir”

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan “Atatürk, sadece milletimizin değil, tüm dünyanın sevgisini ve saygısını kazanmış, büyük bir liderdir” dedi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Milletvekili Gürkan,  ”Ebediyete intikalinin 75. yıldönümünde, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü millet olarak saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Gürkan, mesajında;  

“Atatürk, Milletimize ve Ordumuza önderlik ederek yürüttüğü istiklal mücadelesi ile esaretten kurtulmanın kararlılığındaki Aziz Milletimizi, hakkı olan aydınlık yarınlarına kavuşturmuştur.

Türk milletinin özgürlüğü, refahı ve mutluluğu için ömrünü adayan Atatürk, Türk Milletine özgürlüğünü kazandırmakla kalmayıp, Türkiye Cumhuriyetinin, çağın gerekliliklerine göre yapılandırılması, modern ve gelişmiş ülkeler seviyesine yükseltilmesi için gereken bilinç ve altyapıyı da hazırlayarak çağdaş ve güçlü Türkiye’yi bizlere miras bırakmıştır.

O'nun öncülüğünde hayata geçirilen inkılâp ve reformlar ile demokratik, çağdaş,  özgür ve gelişmiş Türkiye'nin temelleri atılmış olup, ilelebet yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyetinin yükselmesi için göstereceğimiz mücadelemizde bizler için referans olacaktır.

 Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, temel değerlerini koruyarak, bunun yanında çağın gerekliliklerine göre kendimizi yenileyerek ve geliştirerek ülkemizi her zaman daha iyiye taşımak için yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Atatürk'ün işaret ettiği hedefe her geçen gün yaklaşan Türkiye, özellikle son yıllarda kararlı hamleler ve reformlarla, her alanda çok büyük ilerlemeler elde etmiştir. Demokrasisi, ekonomik ve askeri gücüyle dünyanın yükselen ülkeleri arasında gösterilen Türkiye, tarihten aldığı büyük birikim ve güç ile daima büyük bir ülke olmanın sorumluluğuyla hareket etmekte, güven ve istikrar yaymaktadır.

Türkiye'nin, bu gelişim süreci, etkin ve dinamik bir ülke olarak bugün uluslararası alanda ulaştığı saygın konum, Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizin ne kadar sağlam temeller üzerine kurulduğunun ve değişen dünya şartlarına, evrensel değerlere uyum gösterme yeteneğine sahip olduğunun en güçlü ispatıdır. 

Temel hedefimiz, ülkemizin Atatürk'ün öngördüğü demokratik, çağdaş ve bilimi kılavuz edinmiş hayat görüşünü benimsemek, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Hem devlet olarak hem de millet olarak bu hedefe kilitlenerek büyük bir inançla ve azimle çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum."



810 kez okundu

Yorumlar

     09/11/2013 23:43

SİZ Mİ SÖYLÜYORSUNUZ BUNU FATMA HANIM GENEL MERKEZ DUYMASIN AMAN YOKSA SİZDE AFOROZ EDİLİRSİNİZ
pusat yılam

Bu milletin kalbinden silemeyeceksiniz.     09/11/2013 21:11

Başta ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşları ve aziz şehitlerimize ALLAH RAHMET EYLESİN, mekanları cennet olsun. Fatoş hanım takiye yapmıyordur inşallah. Bu ülke vatandaşlarının kalbinden ne Atatürkü nede Türklüğünü silemeyeceksiniz. Cumhurbaşkanlığı madalyalarından T.C. ve Atatürk resmini silebilirsiniz, okullarımızdan andımızı, Atatürk köşelerini, her sınıfta var olan Atatürk resimlerini, istiklal marşı ve Geçnliğe hitabeleri kaldırabilitsiniz, aziz şehitlerimizin kanları ile sulanmış bu vatan toprakları üzerinde yazılı olan NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE yazılı tabelaları silebilir ortadan kaldırabilirsiniz. Ama bu milletin kalbinden TÜRK olduğumuzu ve ATATÜRK'ü silemeyeceksiniz. İnadına diyorumki NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Misafir - Mustafa

CALISKAN     09/11/2013 19:41

Ak Parti’nin adayı, partinin misyonunu yaşayan bir isim olsun” deniliyor.Doğru olan da bu budur.Peki kim bu isimler? Mahmut Çelikcan, Azim Öztürk, Abdullah Çalışkan, Abdullah Doğru ve Zafer Kara.
Misafir - ALNI AK KARAiSALI GENCLIK

CALISKAN     09/11/2013 19:13

AK Parti eski milletvekili Abdullah Çalışkan, Büyükşehir Belediyesi için isabetli bir isim olacaktır.
Misafir - ALNI AK KARAiSALI GENCLIK

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351