Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam643
Toplam Ziyaret1681728

Demokrat Parti’nin Merkez sağ’ın gerçek adresi olduğunu vurgulayan Fatih Köylü, Durak’ın yerinin de başka partiler değil Demokrat Parti olduğunu vurguladı

DEMOKRAT Parti (DP) Adana il Başkanı Fatih Köylü, 5. Kez seçildiği Büyükşehir Beldiye Başkanlığında AKP tarafından siyasi lince tabii tutulan ve hukuksuz olarak 4 yıldır görevinden uzak tutulan Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’a adaylık teklifi götürdü.
Durak’ın 25 yıldır Merkez Sağ partilerinden belediye başkanı olarak Adana’ya büyük hizmetler yaptığını belirten Fatih Köylü, Durak’ın son başarısını hazmedemeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile AKP yöneticilerinin işbirliği yaparak, sandıktan çıkan iradeyi yok saydıklarını ve Durak’ı sudan gerekçelerle görevinden uzaklaştırıldığını bildirdi.
Demokrat Parti’nin Merkez sağ’ın gerçek adresi olduğunu vurgulayan Fatih Köylü, Durak’ın yerinin de  başka partiler değil Demokrat Parti olduğunu vurguladı. Köylü,  Durak’ın DP’den gelen adaylık teklifini memnunlukla karşıladığını ve düşüneceğini belirttiğini ifade etti.

Büyükşehir Beldiye Başkanı Aytaç Durak’ın 30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde DP’nin adayı olmasından büyük kıvanç duyacaklarını bildiren Fatih Köylü, ancak Aytaç Durak’n siyasi gelişmeleri değerlendirerek adaylık konusunda başka partilerde karar kılması halinde, bu kararı saygıyla karşılayacaklarını ve Durak’ın alacağı her türlü kararı destekleyeceklerini söyledi. 


986 kez okundu

Yorumlar

CALISKAN     09/11/2013 22:54

Adana Ak Parti kamuoyunda büyük yankı uyandıran.Siyasi birikimi, mütevazı kişiliği ve herkesi kucaklayıcı tavrıyla milletvekilliği döneminde dikkatleri üzerinde toplayan Abdullah Çalışkan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu takdirde Adana’nın makûs talihini yeneceği ve daha modern ve insanca yaşanabilir bir kent hüviyeti kazanacağı konuşuluyor.
Misafir - ALNI AK KARAiSALI GENCLIK

FACE RETWET     09/11/2013 22:47

Karaisali “Ben yaptım, oldu” zihniyeti ile yönetilen bir ilce durumundadir “Yönetimde tekel zihniyet anlayışı artık ortadan kalkacaktir. Karaisali ilcesinin paydaşları vardır, iç ve dış dinamikleri vardır. Bunlar ilcenin yönetiminde ortak olmalıdır. Karaisali hepimizin. Kamu hizmetleri bir fedakarlık ister. Dünyada artık yönetim anlayışı değişmiştir.Sanal alem siyaseti yapip basarili gorunenler mart ayinda halkin icine cikinca gercek alemde face ve retwet olacaklar.
Misafir - CALISKAN

     09/11/2013 11:00

SEÇİLECEĞİNİ BİLSE KOŞA KOŞA GİDER VE DEDEM ATALARIM HEP DEMOKRAT PARTİLİ İDİ DER FAKAT NE YAZIK Kİ SEÇİLME ŞANSI OLMADIĞI İÇİN GİTMEZ O PARTİYE.
Misafir - O.ŞAHİN

     09/11/2013 10:34

demokrat partide para yok ki seçimde harcayacak ee aytaç bey para olmayan yere gider mi?kendisi de para harcamaz.
Misafir - demokrat genç

CALISKAN     08/11/2013 23:22

Adana Durusu sergilryen lider ABDULLAH CALISKAN
Misafir - ALNI AK KARSISSLI GENCLIK

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704