Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam308
Toplam Ziyaret1667950

"Ancak nümüzdeki günler ne getiri ne götürür bilemem siyasette 1 gün uzun süredir"

SİYASETTE 1 GÜN ÇOK ÖNEMLİDİR

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl örgütünün düzenlediği birliktelik ve Dayanışma yemeğine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin Umut Yüzer’e önemli açıklamalarda bulundu.

Partisi ile adı sıkça anılan Aytaç Durak’ın partiye katılıp katılamayacağı ile ilgili sorusuna Keskin, şuan partilerinin gündeminde böyle bir konu olmadığını söyledi. Keskin “Şu anda partimizin gündeminde böyle bir konu yok. Bilmiyorum bu haberler nereden çıkıyor. Bazı haberler bana dayandırılarak yapılıyor. Ancak nümüzdeki günler ne getiri ne götürür bilemem siyasette 1 gün uzun süredir. Partimize başvuran çok sayıda aday adayımız var. Hepsi birbirinden değerli Cumhuriyet ilkeleriyle yetişmiş insanlar” ifadelerini kullandı.

AYTAÇ DURAK İLE SİYASET KONUŞMADIM

Aytaç Durak’la adaylık konusunu hiç konuşmadığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin “Sayın Durak ile bir İstanbul gezisinde havaalanında karşılaştım. Ayaküstü görüştük siyasi bir görüşme olmadı” şeklinde konuştu.



731 kez okundu

Yorumlar

Net olun kararlı olun.     08/11/2013 13:15

sayın adnan keskin bırak bu ayakları net olun.ya adayımızdır deyin sahip çıkın.yada adayımız değildir deyin kapıyı sıkı sıkı kapatın (çünkü sizi uyutur bacadan girer).Net olun kararlı olun.Ondan sonra da çıkıyorsunuz bu halkın yarısı neden AK PARTİ ye oy veriyor diye sızlanıyorsunuz.Muhalefetsiniz ilçedeki adayınızı ilçede tanıyan yok.Bu nasıl iş demezler mi adama?.AK PARTİ den biraz siyaset dersi almaya ihtiyacınız var inanın.Bu halk neden Tayyip ERDOĞAN diyor biliyormusunuz?Net olup dik durduğu için.
Misafir - Saypınarlı seçmen

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339