Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam74
Toplam Ziyaret1679193

CHP Adana büyükşehir belediye başkanlığı aday adayı Arif Sezer, Ankara devlet Mezarlığı’nda düzenlenen Ecevit’i anma törenlerine Rahşan Ecevit ile birlikte katıldı.

 Eski Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit vefatının 7. Yılında kabri başında anıldı.

Ankara Devlet Mezarlığı’nda düzenlenen anma törenine CHP Grup başkanvekili Engin Altay’ın yanı sıra çok sayıda CHP’li katıldı.

Bizzat Rahşan Ecevit’in de iştirak ettiği törene Orman eski bakanı, CHP Adana Büyükşehir Belediye başkanlığı aday adaylı Arif Sezer ve eşi Filiz Sezer de katıldı.

  Rahşan Ecevit, “Bülent beye karşı vefa gösterenleri sevgi ve saygıyla anıyorum” dedi.

  CHP Grup başkanvekili Engin Altay saygı duruşunun ardından yaptığı konuşmada; “ Ecevit’in CHP’nin 3. Genel başkanı olduğunu hatırlatarak;” Ecevit deyince Kıbrıs’taki soydaşlarımızın uğradığı zulüm karşısında bütün dünyanın olumsuz refleksine rağmen Barış Harekâtı düzenleyerek bebeklerin kanının akmasını engelleyen insan akla gelir” dedi.

  Orman eski bakanı Arif Sezer ise “ Ecevit Türk soluna milliyetçiliği öğretmiştir. Ulusal olunmadan solcu olunamayacağını siyasilere öğreten kişidir. Milliyetçilik Ecevit’in hasletinde vardı. Kıbrıs harekâtı bunun somut delilidir. Özellikle ülkenin parçalanma sürecine sokulduğu bu günlerde Türkiye’nin Ecevit’in milliyetçilik anlayışına ihtiyacı vardır. Ecevit’in siyasi uygulamaları bu gün Türkiye’yi yönetenlere örnek olmalıdır” dedi.



1264 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404