Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam121
Toplam Ziyaret1667763

Adana’da yürütülen ‘Jandarma ile Gülen Çocuklar’ projesi kapsamında İmamoğlu ve Karaisalı ilçelerine bağlı köylerden 206 çocuk hayatlarında ilk defa sinemaya gitti, alışveriş merkezini gezdi.



Jandarma Komutanlığı’nın kırsal kesimdeki çocukların yüzünü güldürmek amacıyla hazırladığı proje ile İmamoğlu’na bağlı Sayca köyünden 26, Karaisalı’nın Etekli köyü Şehit Fatih Yılmaz İlkokulu’nda 180 olmak üzere, 206 öğrenci için kültür gezisi düzenlendi. Gezide jandarma personeli tarafından öğrenciler okuldan alınarak, Adana Arkeoloji ve Atatürk Bilim ve Kültür müzelerini ziyaret etti. Öğrenciler, Optimum Alışveriş Merkezinde öğle yemeğinin ardından alışveriş merkezini gezerek, daha sonra Avşar Sinema Salonu’nda filmi izledi.

İlk defa böyle bir geziye çıkan öğrenciler, büyük ilgi ve heyecan içerisinde gezmenin mutluluğunu dile getirerek, etkinliği düzenleyen İl Jandarma Komutanlığı’na teşekkür ettiler.

İmamoğlu ve Karaisalı ilçe jandarma komutanlıkları koordinesinde yürütülen faaliyetlerle çocukların daha önce görmedikleri yerleri ziyaret edip, sosyal yönden eğitilerek eğitim ve öğretimine de olumlu katkıda bulunulması amaçlanıyor. Adana’nın ücra köşelerinde yaşayan maddi ve manevi yardıma muhtaç çocukların yüzlerini güldürmek, kültürel gelişimini sağlamak için ilgili kurumların da desteğiyle çalışmalara devam edileceği bildirildi.

666 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339