Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam471
Toplam Ziyaret1679590

BÜYÜK NEZAKET:AK Parti’den Karaisalı Belediye Başkanlığına ilk aday adayı olarak başvuran Dr. Kemal Işık, kendisi gibi aday adayı olan partili arkadaşlarına başarı dileyen bir mesaj yayınladı.

Işık mesajında şunları söyledi:

“Ak Partiye gönül vermiş değerli kardeşlerim; 

2014 yerel seçimlerinde güzel Karaisalı’mızdan gerek belediye başkanlığı için, gerekse belediye meclis üyeliği için medeni cesaret göstererek aday adayı olarak müracaat eden bütün kardeşlerime başarılar diliyorum.

İnsan yaşadıkça hayat hakkında bazı gerçekleri daha iyi görebiliyor. Bir ülkenin, bir bölgenin kalkınması tamamen insan faktörüne bağlı olduğu kanaatine varıyor.  Bana göre, bu dünyada en zor şey ‘’ iyi insan ‘’ yetiştirebilmektir.  Bu anlamda; belediye hizmetlerine talip olan kimi siyasette, kimi bürokraside, kimi ticarette, kimi sivil toplum örgütlerinde ve şu anda aklıma gelmeyen başka alanlarda kendini yetiştirmiş kardeşlerime karşı makyavelist bir görüş olan ‘’gayeye giden her yol mübahtır ‘’anlayışı ile hareket ederek siyasi rakiplerimizi belden aşağı vurarak birbirimizi ve partimizi yıpratmak değil, kardeşlerimize karşı sevgi, saygı anlayışı ile dostane tavırlar içerisinde olmalıyız. 
Bütün enerjimizi ileride yapacağımız belediye hizmetleri için kullanmalıyız.
Hepimizin inandığı büyük usta recep Tayyip Erdoğan’ın benimsediği ‘’ durmak yok yola devam ‘’ düsturu yönünde hareket etmeliyiz.
Bu anlayışla değerli kardeşlerim hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. 
Dr. Kemal ışık”



1010 kez okundu

Yorumlar

     05/11/2013 09:34

ali çopuroğlu abi kızıldağda 24 saat inşaaat varmış duydun mu?kaçak inşaaatları görmeyen belediye peçeteleri nasıl görsün abi.gülünç duruma düşme.
Misafir - necati

     04/11/2013 12:01

Offff of Ali ÇOPUROĞLU of offfffff boşa konuşuyorsun sen Belediye 4 yıldır bu ilçede kış uykusunda diyoruz.Sende tutmuşsun çöpten bilmem neden bahsediyorsun.Belediyenin umrunda mı sanıyorsun?.İlçede birtane temiz tuvalet kalmamış sen hala çöpten bahsediyorsun.
Misafir - A.ŞAHİN

YAZIMIN EKSİK KALAN BÖLÜMÜ     03/11/2013 20:05

ADI GEÇEN YERE SN BELEDİYE BAŞKAININ YOLU DÜŞMEYEBİLİR,5-6 TANE ZABITA MEMURU VAR GÖREV YAPTIKLARINI SANIYORLAR HEPSİNİN O PİSLİKTEN HABERLERİ VAR YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ NASIL MÜDÜR OLMUŞSA EVİ 20 METRE HERGÜN O PİSLİĞİN ÖNÜNDEN GEÇİYOR ÖNÜNE GEÇİP BİR RESİM ÇEKTİRSE NEKADAR GÜZEL OLURDU ORAYA OPİSLİĞİ ATANLAR KADAR BELEDİYE OLARAK TA UTANILMASI GEREKİR BİR DURUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.....
Misafir - Ali ÇOPUROĞLU

YAZIMIN EKSİK KALAN BÖLÜMÜ     03/11/2013 20:46

BAHSETMİŞ OLDUĞUM YERE BELKİ SN .BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YOLU ORAYA DÜŞMEYEBİLİR . YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ NASIL MÜDÜR OLMUŞSA EVİ 20 METRE UZAKLIKTA HERGÜN O PİSLİĞİN ÖNÜNDEN GEÇMEKTE ZABITA MEMURLARINA SÖYLEMEKTEN BEN YORULDUM ONLAR BENİM SÖYLEDİKLERİM DEN DUYARSIZLAR ACABA MESELEDE BİR KASIMI VAR.....
Misafir - Ali ÇOPUROĞLU

ADAY ADAYLARININ DİKKATİNE     03/11/2013 19:57

Sn.KARAİSALI BELEDİYE BŞK. LIĞI ADAY ADAYLARI:ADAY OLMADAN ÖNCE İLÇE MERKEZİNİ ŞÖYLEEE BİR GEZDİNİZMİ,GEZMEDİYSENİZ TARIM KREDİNİN BULUNDUĞU CADDEDEN BİR GEÇİNİZ, ORADA KARAİSALI BELEDİYESİNİN AYIPLARINI GÖRECEKSİNİZ,BELEDİYENİN NEKADAR ÇALIŞKAN OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.TARIM KREDİ BİNASININ BİTİŞİĞİNDEKİ ARAZİYE BİR BAKINIZ ORASI BİZE AİT KARŞIDAKİ APARTMANDA OTURAN KİBAR AİLE KADINLARI ÇOCUKLARININ B..... BEZLERİNİ KENDİLERİNİN ÖZEL GÜNLERİNDE KULLANDIKLARI PEÇETELERİNİ AKLINIZA GELEBİLECEK BÜTÜN PİSLİKLERİNİ ÇÖP KONTEYNERİ YERİNE BENİM ARAZİME ATARAK ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAPMAKTALAR ,GİDİP GÖRÜNÜZ SİZDE BÖYLE KOLTUKTA OTURUM ÇAY KAHVE İÇMEK İÇİN GELECEKSENİZ ŞİMDİDEN GÜLE GÜLE.
Misafir - Ali ÇOPUROĞLU

AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404