Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam282
Toplam Ziyaret1686791

Çelenk koyma töreninde isim yazılı rozet ve dağıtımı yüzünden tartışan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bir gün sonra bayramlaşıp halkı selamladı.

Adana Valiliği'nin organizasyonuyla Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu öncesi dün "Zihni Aldırmaz Büyükşehir Belediye Başkanı" yazılı rozet ve bayraklar dağıtılması, Vali Hüseyin Avni Coş'un tepkisine neden olmuş, Aldırmaz ve Coş bu nedenle tartışmıştı.

Dün ise Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Adana Valiliği'nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Aldırmaz törene gelerek Vali Coş ile bayramlaştı. İkili daha sonra Uğur Mumcu Meydanı'nda yapılan bayram törenine katılarak halkı selamladı. Coş, törende yaptığı konuşmada; lafla, sözle değil icraatla ülkeye hizmet edilmesi gerektiğinden bahsetti. Yaklaşık 2 saat süren törende hiç konuşmayan Coş ve Aldırmaz, geçit töreni sırasında da yaklaşık 30 dakika yan yana halkı selamladı.


635 kez okundu

Yorumlar

Devletin mi? Akp nin mi? Valisi ?     31/10/2013 22:26

Sizin 1940 yıllardaki CHP zihniyetinden ne farkınız kaldı. Odönemlerde Vali ve Kaymakamlar il ve ilçe başkanları gibi görev yaparlarmış şuanki Vali ve Kaymakamlarda malesef öyle oldular. Onlarda belki kendi açılarından haklı çünkü Akp il ve ilçe yönetimlerine yaranmak zorundalar yoksa parti gereğini yapar kısa zaman önce bizim şirin ilçemizde olduğu gibi göreve getirirler birilerinin (AKP) işine gelmediğin an şutlanırsın (20 küsür günlük sayın kaymakamımız gibi).Malesef bu her kurumda böyle oldu. Oyüzden Vali beyde göreve devam ve daha iyi yerlere gelebilmek için kendi açısından doğru! olanı yapmıştır.
Misafir - Mustafa

Devletin mi? Akp nin mi? Valisi ?     31/10/2013 22:25

Akp her kurumun çivisini çıkarttığı gibi Valilik ve Valilerinde çivisi malesef çıktı. Büyükşehir Bel.Başk.V. acaba AKP olsa idi böyle bir rozet hazırlasa idi(hazırlamaz biliyoruz ama) o valide bu tepkiyi verebilirmiydi sizce. Tepki göstereceğine keşke vali bey sen öyle bir rozet hazırlayıp altınada Adın ve Adana valisi olduğunu yazsa idin seni alkışlardık.Ama yapamazsınız çünkü siz Aydında Vali iken Bir apartmanda asılı olan dev Türk Bayrağını bazı kesimler rahatsız oluyor diye Türk polisine indirttiren birisiniz. Bu haber olarak ulusal kanallarda yayınlanmıştı birçok kişi bunu hatırlayacaktır.
Misafir - Mustafa

     31/10/2013 10:42

böylesi valilere ilçem adına sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
Misafir - sami

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406