Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam762
Toplam Ziyaret1682749

Özer; “Valiyi kınıyorum”

 Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz arasındaki ‘Bayrak Krizi’ tepkilere yol açtı.

AK Parti üyesi, ‘Yeni Nesil Siyaset Platformu’ Başkanı avukat Yusuf Özer, Vali Coş’un halkı temsil eden  Zihni Aldırmaz’a ‘Parmak işaretiyle tehdit vari’ konuşmalarını halka yapılmış bir saygısızlık olarak gördüğünü belirterek, bağlı bulunduğu AK Partiden istifa ettiğini açıkladı.

2009 Yerel seçimlerde genç yaşı ve marka tecilli ‘Özer 2009 Adana’nın değişimi ‘sloganıyla  Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olması üzerine tüm dikkatleri üzerine çeken Yusuf Özer,  Cumhuriyet Bayramında protokol ve kameraların önünde yaşananları şiddetle kınadığını söyledi.

 

VALİ HALKTAN ‘ÖZÜR’ DİLEMELİ

Yazılı bir açıklamada bulunan Avukat Yusuf Özer, şunları söyledi.

“Cumhuriyetimizin 90. Yılında, hala "Bu ülkeye Kominizim gelecekse onu da biz getiririz" anlayışının bir tezahürü yaşanmıştır. Tek parti dönemindeki gibi Valilerin İktidar partisinin İl Başkanı olması maalesef bu gün Adanamız da yaşanmıştır. Bu olay, Cumhuriyetimizin  kuruluş dönümünde ‘Cumhura Büyük hakarettir’ Seçilmiş birisine, Halkı en üst seviyede temsil eden birisine, parmak işaretiyle tehdit vari konuşmak  Halka yapılmış bir saygısızlıktır.

Bir Ak partili olarak Valinin yaptığı bu hareketi şiddetle kınıyor kendime yapılmış addediyorum. Sayın Başbakanımız, Valiyi  görevden alıncaya dek,  bağlı bulunduğumu AK Partiden istifa ettiğimi bilinmesini isterim.

Ayrıca, Sayın Vali bu hareketi nedeni ile Halktan Özür dilemez ise, Yapılan Hakaret nedeni ile hakkında Manevi tazminat davası açacağımı bildiri saygılarımı sunarım.”



1013 kez okundu

Yorumlar

Devlet Adamlığımı?     31/10/2013 23:07

Doğru olanı yapmıştır istifa etmekle.Vali beyde bir rozet yaptırabilirdi Türk bayraklı altınada TC. Adana Valisi hatta isminide yazdırabirdi çok da güzel olurdu ama yapmadı yapanı görüncede şov yaptı hepsi bu.Devlet adamlığı bu değil.Bu parti adamlığı malasef. Ama çok görmeyelim Aydın daki icraatlarınıda ulusal basından biliyoruz.Bilmeyen varsa eski gazete arşivlerini karıştırmasını tavsiye ederim.Vali bey bu icraatlarına devam edecektir çünkü işin ucunda İstanbul,Ankara,İzmir valisi olmak veya milletvekili olmak var oda kendi istikbalinin peşinde.
Misafir - Mustafa

     31/10/2013 20:00

ne kadar kolay değilmi analizci kardeş cevap verilemeyen sorulara yada kendince doğru bildiğini şeyin doğru olmadığını yazan insana birleri eline yazman gerektiğine vermiş yazmışsın şakşakçılık yapıyorsun demek sıtkı polat büyükşehir meclisi üyesi değil mi sorum sadece bu birilerinin elime kağıt vermesine gerek yok bunu sormak için
Misafir - Lobisizler lobisi

     31/10/2013 19:33

analizci kardeş kimin şakşakçılığını yapıyorum birileri kim ilçe seçmeni kardeş anlamamışsın ismini yaz demedim kendi adına yaz dedim ilçe seçmenleri adına yazma hakkın yok dedim ilçe seçmenleri adına yazmışsın kişisel görüşlerinizi bir grup adına yazmayın dedim o kadar
Misafir - Lobisizler lobisi

     31/10/2013 11:39

bir sabah çay bahçesine gelirsen benim gibi düşünen yzlerce kişi oldugunu anlarsın kardeşim.
Misafir - Çay Bahçesi lobisi

     31/10/2013 10:02

lobisizler lobisi kardeş gene birileri eline ne yazman gerektiiğini yazmış sende şakşakçlık yapıyorsun.
Misafir - analizci

     31/10/2013 10:16

lobisizler lobisi bizlere diyrsun adını yaz diye.sen bile adını yazmaya korkuyorsun.oysa bizlerin klim ldugunu sögütlü kavede herkes bliyor.bzimALLAHtan başka kimseden korkumuz yok.önce sen adını yaz ben dünden yazarım.yazdıklarımızın kelimesi kelimesi de arkasındayız.ne br eksik ne bir fazla hepsinin.
Misafir - ilçe seçmeni vatandaş

     30/10/2013 22:30

ak delege vali kınanmaz değil yanlış bir iş yaptıysa kınanacak tabii adana seçmenin temsili sizin sayenizde vekil zihnide başbakan demiyormuy du seçilmişi atanmışa ezdirmem diye şimdi çıkmış yorum yapıyorsun hep tek parti iktidarı dönemini eleştirisiniz chp tek parti iktidarı döneminde yaptığı her şeyi de şimdi yaparsınız bir valiyi akp ilbaşkanı gibi görürsünüz
Misafir - Lobisizler lobisi

     30/10/2013 22:45

karaisalı cd adı değişirken r.köroğlu b.durak uyutulup diyen arkadaş akp karaisalı belediye bşk aday adayı sıtkı polat neredeydi oda büyükşehir belediye meclis üyesi değil mi
Misafir - Lobisizler lobisi

     30/10/2013 22:29

arkadaş kendi adınıza konuşun kimsiniz necisiniz ilçe seçmeni adına köyler adına çaybahçesi sakinleri söğütlü kahve müşterileri adına konuşma yetkisini kim veriyor size birey olun fikrinizi zikrinizi kendi adınıza açıklayın saygı görün niye bir lobi kelimesinin arkasına gizlenerek yorum yazarsınız ilçe seçmenleri adına demiş bende ilçe seçmeniyim ama sizin gibi düşünmüyorum kendiniz olun kendiniz
Misafir - Lobisizler lobisi

     30/10/2013 22:57

ilçe seçmenleri adına konuşan arkadaş ilçe seçmenleri adına yazma hakkın varsa zihnininde adana seçmeni adına başkanlık yapma hakkı vardır adana avni coşun çiftliği hiç değildir böyle uygulamaları daha önce aydındada yapmıştı iktidar yalakalığından başka sermayesi olmayan bir validir ayrıca adana belediye meclisinde karaisalılı sadece babacan durakla r.köroğlu yoktur şimdi karaisalıdan başkan aday adayı olmuş muhteremlerde vardır yanlı yorum yapma ilçe seçmeni adınada konuşma fikrin varsa kendinindir herkes senin gibi düşünmüyor ve bu yetkiyi vernedi
Misafir - Lobisizler lobisi

     30/10/2013 14:48

Sayın vekile birilerin dur demesi gerekiyordu.Elleri ile dövecek gibi yaparak dur diyen Değerli Valimiz Avni ÇOŞ beye tşk ederiz.Belediye kendisinin babasının çiftliği değildir.Keyfi yönetim olmaz.Kanalda geçen yıl bibercilerin barakalarını yaktığı günleri unutmadık.2 Ay kadar önce istasyon meydanındaki TÜRK bayrağını indirme cesaretini göstermişti unutmadık.Baraj yolundaki KARDEŞLER PASTANESİ nerde ise kaldırımı kapatacak işgal etti unutmadık.Zİyapaşada tüm kaldırımlar işgal altında unutmadık.Ama gariban vatandaşın elma satarak,üzüm satarak,kiraz satarak geçimini sağladığı tablalarını yasak diyerek yakıyorsun yıkıyorsun unutmadık asla.Bütün bunları da vekil olarak yapıyorsun.Karaisalı Caddesinin adını bir anda vekil olduğun halde yapabiliyorsun.EEEEEEEEEEE birilerinin dur demesi gerekiyordu.Kendisini ali kıro baş kesen ilan edecekti nerde ise.yaptığı ne olduğu anlaşılmayan 3-5 kaldırım düzenlemesi ile kendisini nerde ise ilah ilan edecek.Hergün reklam heryer reklam anlayışı ile sabırları zorlamıştır
Misafir - analizci.

     30/10/2013 14:49

VALİYİ KINAMAK NE DEMEK YA.HERKEZ HADDİNİ BİLECEK.AK PARTİDEN İSTİFA EDECEKMİŞ HİÇ DURMA ÇOK GEÇ KALDIN ÇOK.AK PARTİNİN DE SENİN GİBİLERE İHTİYACI YOK.
Misafir - AK_DELEGE

     30/10/2013 09:44

vekili kim seçmiş nereye seçmiş ya birisi bana açıklasın lütfen.
Misafir - hakkı gildir

valimiz haklıdır.     30/10/2013 09:29

Sevgili kafa yoran kardeşim Aldırmaz başkan değildir Vekildir bunu unutma.Adana halkı kendisine oy vermemiştir,ve 25 yıldır da Aytaç DURAK başkanın çantasını taşıyan kişi damgasından kurtulamamıştır.Gelelim asıl meseleye,Sayın valimiz orda doğru olan ve gerekeni yapmıştır.Mesele bayrak ve Atatürk meselesi değildir.Mesele reklam meselesidir.Böylesine mutlu bir günde vekil kendi reklamını yapma derdine düşmüştür.Ama vali bu oyunu bozmuştur.Belediye Vekilin babasının çiftliği değildir.AK PART nin bu olayla ne ilgisi var sapla samanı karıştırma lütfen. Vekil vekilliğini bilecek haddini bilecek.Yoksa bildirirler böyle.Henüz unutmadık bir oturumda KARAİSALI CADDESİ nin adını Babacan DURAK ile Rifat KÖROĞLU nu uyutarak değiştirdiğini.O gün de bu Meclis üyelerimiz Vekile dönerek burası senin babanın çiftliği değil KARAİSALI CADDESİ nin adını değiştiremezsin demiş olsalardı vekil curet edemezdi.haksızmıyım?
Misafir - İLçe seçmenleri adına

VALİ VALİLİĞİNİ YAPSIN     29/10/2013 23:01

Vali atanmış bir kişidir. Vali,seçilmişin önünde olamaz. Ki, Sayın Aldırmaz bugün tüm Adana'yı temsil eden bir meclis üyesi ve Belediye Başkanıdır. Cumhuriyet Bayramı'nda dağıtılan rozeti bahane ederek seçilmiş bir meclis üyemize va başkanımıza herkesin içinde alenen sözlu sataşamaz. Adanalıya hakarettir. Ve bu Vali geldiği günden beri AK Parti'yi bitirmeye çabalıyor. Buna AK Partililerin müsaade etmememesi gerekir. Aynı makamda görevden alınmasa idi Sayın Aytaç Durak olacaktı. Belli ki ona da böyle sataşmalarda bulunacaktı. Birileri artık Hüseyin Avni Coş beye dur demelidir. Olan AK Partiye oluyor.Ve sayın Aldırmaz da güzel tepki koyarak Valiye valiliğini bilmesi gerektiğin hatırlattı.
Misafir - Kafa Yoranlar

     29/10/2013 21:31

helal olsun
Misafir - KENANNN

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398