Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam844
Toplam Ziyaret1687353

"benim de şahsen üzerinde itina ile durduğum en önemli konulardan biri budur. Allah nasip ederse belediye meclis üyelerinin tespitinde Adana’ya hizmet eden, katkı sunan Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte hareket edeceğiz. "

  CHP Adana büyükşehir belediye başkanlığı aday adayı Arif Sezer Adana Sanayi Odası; ‘ADASO’yu ziyaret etti.

 Adana Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ile hayli samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Adana ekonomisinin iç karartıcı halleri gözler önüne serildi.

ADASO Yönetim kurulu başkanı Zeki Kıvanç, bir zamanlar Adana Türkiye’nin gözde kentlerindendi. Sonraları giderek çaptan düştü” dedi.

  Komşu kent Gaziantep’in ihracat ortalamasının 5 milyar dolar olduğunu belirten Kıvanç, “ Adana”nın ihracatı 1.8 milyar dolardır. Bu rakamlar bile Adana’nın iç karartıcı hallerini ispatlamaya yeterlidir” dedi.

 Gaziantepli sanayicilerin ihracat rakamını 8 milyar dolara çıkartabilmek için yarıştıklarını belirten Kıvanç “ Adana’da ise sürekli düşme trendi gözlenmektedir. Bunun nedeni  üretimin düşmesidir. Adanalı sanayici can çekişmektedir” dedi.

   Orman eski Bakanı CHP Adana büyükşehir belediye başkanlığı aday adayı Arif Sezer, “ Ekonomik oranların sürekli düşüş göstermesinin en büyük etkenlerinden biri de sanayicinin küstürülerek Adana’dan uzaklaştırılmasıdır. Üretimin düşmesinin yanı sıra Adana’ya küsüp giden iş adamlarının ve sermayenin mutlaka geri getirilmesi gerekmektedir. Bizler bunun için gayret sarf edeceğiz. Küstürülerek Adana’dan kaçırılan belirli sermaye gruplarını tekrar kentle barıştırabilmek için gerekli temasları sürdürmekteyiz” dedi.

 

“Belediye meclislerinde namuslular olmalı”

 Arif Sezer ve Zeki Kıvanç ile yapılan samimi sohbetin en can alıcı noktası ise Belediye Meclis üyeleri oldu.

Zeki Kıvanç “ Büyükşehir belediyle başkanı ister siz olun, ister bir başkası. Biz ADASO olarak başarılı olabileceğine inandığımız, Adana için çalışacağına ikna olduğumuz herkesin yanında yer alacağız. Ancak bizim bir tek ricamız var. Siyasilerden, sizden ve özellikle bütün aday adaylarından ricamız seçilmeleri halinde mutlak surette belediye meclis üyelerinin namuslu insanlardan oluşmasına dikkat etmeleridir.” dedi.

 

 Belediye meclis üyelerinin tespitinin çok önemli olduğunu belirten Kıvanç,” bir kentin gelişmesi meclis üyeleri ile olmaktadır. Meclis üyelerinin tespiti çok önemlidir. Çıtanın düşük olması zaten paraşütsüz düşmekte olan bu kentin iyiden iyiye dibe vurması demektir. Çıta ne kadar yükselirse kentin gelişme oranı da o kadar yükselir” dedi.

 

    CAHP Adana büyükşehir belediyesi aday adayı Arif Sezer; “ Sayın başkan çok haklısınız. Benim de şahsen üzerinde itina ile durduğum en önemli konulardan biri budur. Allah nasip ederse belediye meclis üyelerinin tespitinde Adana’ya hizmet eden, katkı sunan Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte hareket edeceğiz. Bana inanın meclis üyeleri namuslu ve vatansever insanlardan oluşacaktır. Bu seçim Müdafa-i hukuk ve namuslu adamların seçimi olacaktır. Namuslu insanları göreve getirmediğimiz taktirde bırakın Adana’yı Türkiye’yi kaybetmemiz söz konusudur” dedi.



572 kez okundu

Yorumlar

şansı yoktur.     30/10/2013 15:01

binde bir değil milyonda bir bile şansı yoktur
Misafir - kemal gülen

     30/10/2013 08:47

aday olsa bile kazanamaz gerçekci olalım lütfen.
Misafir - ismet durmaz

     28/10/2013 23:48

sn.bakanı ve ailesini tanırm.adil,namuslu,dürüst,çalışkan,milliyetçi biridir.gönlümden karaisalılı birinin kazanması geçer,hangi partiden olursa olsun yeterki hemşerimiz olsun.bu mümkün olmazsa keşke chp aday gösterse,seçilmesi halinde karaisalıya çok faydası olcağına inanıyorum.
Misafir - ÖMER IŞIK

cevap     28/10/2013 10:11

şimdiye kadar meclis üyeligi yapanlar namussuzmuydu.özellikle chp den meclis üyeligi yapan tüm arkadaşların dikkatine sunulur.
Misafir - milat

çok duyduk bu sözleri     27/10/2013 20:05

hep aynı şeyleri söylerler zaten.ama o sıcak koltuğa oturunca hep unutulur bu sözler.biz bizi biliriz.bizi bize anlatmayınız.
Misafir - Aktaş lobisi

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382