Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam942
Toplam Ziyaret1686375

Çukurova Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Çukobirlik eski genel müdürü ve eski milletvekili Sedat Doğan, parti yönetimine çağrıda bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Sedat Doğan, ön seçim yapmayan partilerde parti içi demokrasiden bahsedilemeyeceğini kaydetti.

CHP Çukurova İlçe Binası önünde toplanan yaklaşık dört bin kişiyle birlikte aday adaylığını açıklayan Sedat Doğan, belediyeleri yönetecek kişilerin halkın içinde, halkla beraber vakit geçiren, onların sorunlarını bilen ve çözüm önerileri sunan kişilerden oluşması gerektiğini söyledi.

CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer’in açılış konuşmasıyla başlayan aday adaylığı açıklamasına katılanlara teşekkür eden Sedat Doğan, Çukurova’daki tüm aday adaylarını ön seçim için partinin ilçe başkanlığına dilekçe vermeye çağırdı. Doğan, “Merkezi yönetimle aday açıklanmasına karşıyız. Ben ilçedeki partililerimin, üyelerin ve delegelerin desteğini istiyorum. Genel Merkez kapısında adaylık için beklemeyeceğim. Yetkililerin de bu sese kulak vermesini diliyorum. Ön seçim yapmayan, partililerine danışmayan bir partide parti içi demokrasiden bahsetmemiz mümkün olmaz” dedi.

CHP’ye sağ partilerden geçiş yapmak ve aday olmak isteyenlere yer verilmesinin mümkün olmadığını dile getiren Sedat Doğan, “Sağ partiden gelip CHP’nin oylarını artıracaklarını düşünenler büyük yanılgı içine düşerler. Kimse kimseyi kandırmasın. Bunun yanlış bir girişim olduğunu daha önceki seçimlerde yaşadık” diye konuştu.

Aday olması durumunda projelerini bir bir açıklayacağını belirten ancak ana hatlarıyla Çukurova’da gerçekleştirmek istediklerini sıralayan Sedat Doğan, “Halkla periyodik olarak sorunlar ve çözüm önerileri konulu toplantılar düzenleyeceğim. Yemyeşil ve güleryüzlü bir Çukurova oluşturacağım. Gençlere ve kadınlara özel önem vereceğim. Ülkemizin ve ilçemizin çağdaş yarınlarına katkı koyacağına inandığım gençlerle proje çalışmaları yapacağım” dedi.

Sedat Doğan’ın aday adaylığı açıklamasına CHP İl Kadın Kolları Başkanı ve Büyükşqehir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Rukiye Çinkılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Arif Sezer başta olmak üzere ilçe başkanları, ilçe belediye başkan aday adayları, sivil toplum örgüt temsilcileri, eski milletvekilleri, milletvekili adayları, Çukobirlik emekçileri, partililer ve çok sayıda davetli olmak üzere yaklaşık dört bin kişi katıldı.



1083 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382