Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam141
Toplam Ziyaret1667783

Türk Kızılayı Karaisalı Şubesi tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Karaisalılılar büyük ilgi gösterdi

Türk Kızılay'ı Karaisalı Şubesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kan Bağışı Kampanyasına Karaisalılılar büyük ilgi gösterdi.
Kızılay Karaisalı Şube Başkanı Nevzat Özgün, Karaisalı Kaymakamı Hakkı Başhan ve Garnizon Komutanı Üsteğmen Muhammet Mert ile birlikte 154 Karaisalılı vatandaşın kan bağışında bulunduğunu  söyledi.
Karaisalı Atatürk Parkı önünde tır üzerinde verilen kan bağışına destek olan Kaymakam Hakkı Başhan ve Garnizon Komutanı Üsteğmen Muhammet Mert önce kayıt işleminden geçirildiler. Daha sonra kan sayımı yaptıran Kaymakam Başhan, burada kan veren vatandaşlara, "Herkese bu anlamlı hareketinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Daha sonra bir ünite kan veren Kaymakan Başhan ve Mert, bir süre dinlendikten sonra ayrıldılar.
Türk Kızılayı Karaisalı Şubesi tarafından kan veren vatandaşlara halka tatlı, büsküvi ve maden suyu ikramında bulunuldu.
BELEDİYE BAŞKANI BABACAN DURAK'A ZİYARET
Kan bağışı devam ederken Kızılay Karaisalı Şube Başkanı Nevzat Özgün ve Kızılay Merkezinden Burcu Kaman Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak'ı makamında ziyaret ederek, vcerdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.
karaisalı Belediyesi'ne iadeyi ziyarette bulunan Kaymakam Hakkı Başhan da, Kızılay yetkililerine kan bağışı ile ilgili sorular sordu.










778 kez okundu

Yorumlar

     26/10/2013 09:48

belediyeden kimler kan verdi bilmek istiyoruz.bilen varsa yazsın
Misafir - hasan kuşdemir

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339