Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam473
Toplam Ziyaret1685228

AK Parti Genel başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentok, Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylığı için temayül yoklamasının 26 Ekim Cumartesi günü yapılacağını açıkladı.



AK Parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre, cumartesi günü saat 09.30’da Yüreğir Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak temayül yoklamasında, adaylık için adı geçen tüm partililerin buluşacağı belirtildi. Belediye başkanlıklarına aday adaylığı düşünenlerin yarından itibaren adaylıklarını duyurmaları bekleniyor.

TEMAYÜLDE NELER SORULACAK 


26 Ekim'de yapılacak olan Temayül yoklamasında aday adaylarına yönelik oy kullanacak teşkilat mensuplarına Belediye başkanından memnun musunuz? Belediye başkanının halkla ilişkilerini nasıl görüyorsunuz? Belediye başkanının teşkilatla uyumunu nasıl buluyorsunuz? Belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz? gibi soruların yöneltileceği, aday adaylarıyla ilgili ise mevcut belediye başkanı dışında kimi görmek istersiniz şeklinde bir sorununda yöneltileceği belirtiliyor.

KİMLER OY KULLANABİLECEK

İl ve ilçe ana kademe yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri temayül yoklamasında oy kullanacak. Bu temayülün diğerlerinden farkı ise Bu kez, sonuçlar il başkanlarının huzurunda açılacak. Temayül sonuçlarıyla anket sonuçları birbirini tamamlarsa ve çok olağanüstü bir gelişme olmazsa sandıktan çıkan isim başkan adayı gösterilecek.


890 kez okundu

Yorumlar

Mehmet Adil GÜLTEKİN     25/10/2013 12:57

AK PARTİ Karaisalı Belediyesi Aday adaylığı temayül yoklaması için adı sıralamada geçen tüm adaylara şimdiden başarılar dilemekle birlikte,Mehmet Adil GÜLTEKİN kardeşime,arkadaşıma,dostuma şimdiden başarılar dilerim.Bu ilçe için yıllardır hep genç birisi olsun denildi,vizyon sahibi olsun denildi,belediyenin tek kuruşuna tenezzül etmesin istenildi,ilçenin yerlisi olsun istenildi,ilçenin tüm sorunlarını bilen ve çözebilecek birisi olsun istenildi,halkın içinden birisi olsun istenildi,ilçeyi sırtlayabilecek ve2023 yılına hazırlayacak birisi olsun istenildi,yeşile hasta birisi olsun istenildi,böylesine bir fırsat bu ilçenin ayağına1000 yılda gelmez o fırsat Mehmet Adil GÜLTEKİN’dir.Karar verirken bir kez değil 1000 kez düşünülmekte fayda var.Bu fırsat bir daha kaçarsa yakalamak için 1000 yıl bekler misiniz?Tşk
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231