Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam457
Toplam Ziyaret1668099

Aytaç Durak CHP’nin yaptırdığı son anketinde kendine ilk sıradan yer buldu.Anket 22 Ekim Salı günü başlayacak ve 3 gün sürecek ..

CHP’nin yaptıracağı bu son anket. Bu nedenle ankette isimleri bulunan kişilerden birinin Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi kesin gözüyle bakılıyor.

 

KİMSENİN ŞANS DAHİ VERMEDİĞİ AYTAÇ DURAK’TA O LİSTEDE VAR

CHP Genel Merkezinin yaptırdığı iddia edilen ankette seçmene“2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aşağıda sayacağım isimlerden kimi görmek istersiniz?”sorusu yöneltilecek.

Listenin birinci sırada bulunan isim CHP’nin şimdiye kadar yaptırdığı anketlerin hiçbirinde yer bulamayan Aytaç Durak listenin ilk sırasında. İkinci sırda CHP Adana Milletvekili Turgay Develi var. Üçüncü sırada çalışmalarına aylardır devam eden Soner Çetin ismi görünüyor. Kısa sürede yaptırdığı çalışmalarla olumlu takdir toplayanAkif Kemal Akay’da listenin son sırasında yer aldı. 

 

PEKİ HANGİ ARAŞTIRMA FİRMALARI BUNLAR ?

 

CHP genel merkezinin anlaşma yaptığı firmalar SONAR ve KANSENSÜS ve ORC araştırma şirketleri. Bu firmaların yapacağı anketin orantısının alınacağıda bizat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından deklare edilmişti



956 kez okundu

Yorumlar

Bu ilçe gene sınıfta kaldı.     24/10/2013 10:51

İLçede kendisine son seçimlerde oy verenler nerede?Neden babacan DURAK ve ekibi ilçede Başkanımızı istiyoruz diye bir miting yapmayı düşünmüyorlar.başkanı yalnız bıraktılar.üstelik birde Kızıldağda Ekibi ile birklikte Hüseyin Sözlünün elini havaya kaldırdılar.babacan durak şu an oturduğu koltugu AYTAÇ Beye borçlu olduğunu un unutmasın.Bu ilçe dik durmayı bilemedi şayet dik dursaydı AYtaç beyi görevinden alınamazdı.Malesef bu ilçe gene sınıfta kaldı.
Misafir - Çay bahçesi LObi Üyesi

     24/10/2013 10:13

AYTAÇ DURAKIN CHP İLE YANYANA ANILMASI DAHİ BU CHP YE YAPILACAK EN BÜYÜK HAKARETTTİR.EY KILIÇDAROĞLU PARTİMİZİ NE HALE GETİRDİN.DERHAL İSTİFA ETMELİSİN.MUHARREM İNCE PARTİMİZİ,N BAŞINA GEÇMELİDİR.SEN AYTAÇ DUURAKI DA YANINA AL YENİ BİR PARTİ KUR AMA PARTİMİZDEN DERHAL ÇEKİP GİDİN.SİZİ VE SİZİN GİBİLERİ PARTİMİZDE İSTEMİYORUZ.PARTİYİ NE HALE GETİRDİNİZ.ARTIK İNANDIRICILIGINIZI YİTİRDİNİZ.BU HALK AK PARTİYE OY VERMEKTE NE KADAR DA HAKLI ARTIK DAHA İYİ ANLIYORUM.AYTAÇ DURAK CHP YE GELDİĞİ AN BİZLERDE TOPLUCA İSTİFA EDİP AK PARTİYE KATILACAGIZ.
Misafir - BİR GRUP CHP SEÇMENİ

Hiç mi emekli olmayı düşünmezsin?     24/10/2013 10:28

Partimizi hiçkimse otobüs durağı gibi kullanamaz.Bu parti Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Atatürkün partisidir.Bu partide Aytaç DURAKI istemiyoruz.Adayımız ya Turga DEVELİ olmalı yada SOner ÇETİN olmalıdır.Aytaç DURAK bu partiden içiriye girmemeli.Kendi adaylarımızla yola devam etmeliyiz.Artık Aytaç Beyde bir kenara çekilsin dinlensin.Anası ona ölene kadar Belediye başkanı mı olacaksın dedi?Hiç torun sevgis yok bu adamda.Hiç mi emekli olmak istemez.Nedir bu hırs nedir bu makam ve koltuk hırsı anlamakta zorluk çekiyorum.Zİhni bile kendisinden bin kat daha başarılı.Adanayı baştan başa güzelleştirdi.Tşk Zİhni beye.
Misafir - Çukurova CHP seçmenleri

     24/10/2013 10:19

"Bana Yolsuzluk Yaptı Diyen Ankara'daki Zavallının Ağzına O Lafı Tıkarım" Kemal Kılıçdaroğlu için bu sözleri 07 Ocak 2009 15:51 gün ve saatte söyleyen birisi sizce partimiz CHP den aday olma şansı olabilir mi?
Misafir - CHP li

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436