Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam430
Toplam Ziyaret1668072

.Çöplük... İnsanın kursağından ne artıyorsa burada. İnsan kirlendikçe, çöplüğü de kendine benziyor...

  Adana Devlet Tiyatrosu Oyuncuları Mazlum Taşkıran, Yeliz Tekman, H.Barış Özkan, Arif Cem Çetin, Oğuz İnce, Ayhan Burçin Sezen, Didem Alesoy, Sevda Karabulut, Ercan Uslu, Vahit Yöney’in rol aldığı Çöplük sahnelenmeye başladı.

   Büyük bir hızla çöplüğe dönüşen dünyanın sabırla bir parçası olmaya çalışan üç farklı hayat... İsrafil, Aymelek, Haço. Düşle gerçek birbirine geçmiş... Korku, kuşkuyu doğurmuş... Çöplüğün sessizliğinde yalnızlaşan hayatlar...Çöplük... İnsanın kursağından ne artıyorsa burada. İnsan kirlendikçe, çöplüğü de kendine benziyor...



969 kez okundu

Yorumlar

Hayatın Başka yüzüde var     23/10/2013 11:56

Sayenizde hangi oyunların sahnelendiğini sitenizden öğrenme imkanımız oluyor teşekkür ederim.Sizden bir istirhamım olacak ömründe tiyatro yüzü görmemiş kişileri Karaisalılılı hemşehrilerimizden hali vakti yerinde olanlar yanında tiyatroya götürebilir mi? Ya da Karaisalı Kaymakamlığınca tespit edilecek kişileri Kültür Müdürü Hemşehrimizin de yardımıyla Karaisalılar derneği Tiyatro Biletlerini temin ederek bir defada olsa tiyatroya götürebilirler mi?Kulakları çınlasın Karaisalı Platformu Başkanı ve üyelerinin Yemek faaliyeti düzenlemekten Tiyatro ya sıra gelmemişti.İçinden nereden çıktı bu tiyatro diyenlere cevabım Hayatın Başka yüzüde var.
Misafir - öz iş

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436