Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam348
Toplam Ziyaret1685781

Aldırmaz,"Bu çalışmalar tamamlandığında Adana'da trafik sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacak." dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Adana'ya yeni 3 alt geçit kazandırıyor. 


Daha önce Atatürk Caddesi'ni Kenan Evren Bulvarı'na bağlama projesi kapsamında Sular mevkiinde alt geçit inşaasına başlayan Büyükşehir Belediyesi'nin bu çalışması son aşamaya geldi. 

Kısa bir süre sonra bu altgeçidin açılmasıyla kent trafiğinin büyük ölçüde rahatlaması bekleniyor. 

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin bir diğer önemli hizmeti ise Türkmenbaşı Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nı Havaalanı Kavşağı'na bağlayacak iki ayrı alt geçit projesiyle hayat buluyor. 

Denizli Mahallesi'nde tren hattının altından geçecek iki ayrı alt geçit her iki bulvarı da Havaalanı Kavşağı ile buluşacak. 

330 ve 340 metrelik iki tüp geçidin çalışmaları başladı ve yoğun olarak sürdürülen çalışmalarda önemli aşama kaydedildi. 

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, alt geçit çalışmalarının süratle devam ettiğini belirterek, "Bu çalışmalar tamamlandığında Adana'da trafik sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacak. Büyükşehir olarak Adana'yı kuzeyden güneye, doğudan batıya bağlayacak bulvar çalışmalarımız sürüyor. Gerektiğinde bu bulvarları alt geçitle birbirine bağlıyoruz. Adanalılara hayırlı olsun" dedi. 


665 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382