Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam550
Toplam Ziyaret1687059

"Yaklaşık 4 yıldır, hemşerilerimin bayramını seçmedikleri bir vekil Başkan kutlamakta. Kaç defadır Sayın Başbakana 'helalleşelim diyorum', olmadı. Oysa; bayramlar, küslerin, kırgınların barıştığı özel günlerdir"

İçişleri Bakanlığı kararıyla görevinden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak yayınladığı mesajla Adanalılar'ın Kurban Bayramını kutladı. Durak, 4 yıldır Adanalılar'ın bayramını seçmedikleri vekil başkanın kutladığına dikkat çekerek, Şu anda, bu şehrin Belediye Başkanı, benim. Halkımız, Vekil Başkanla değil, seçtikleri Asil Başkanla bayramlaşmak istemektedir. Bu nedenle hemşerilerimin bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Demokratik bir ülkede yargı kararı olmadan seçilmiş bir belediye başkanının görevden alınamayacağına dikkat çeken Durak, "Halkımız, bu hukuksuz, siyasi uygulamaya tepkili. Hesap sormak için yerel seçimleri sabırsızlıkla bekliyor. Bunu fırsat bilen bazıları “Beni destekleyecek. Aytaç Durak aday olmayacak.” diyerek kendilerine Halk desteği sağlamaya çalışmaktadırlar. Ancak, görünen o ki; oylar ciro edilemiyor. Halkımız, sökülen çiviyi yerine çakmak istiyor" dedi.

Mesajında 30 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili hakkında çıkan asılsız haberlere de değinen Aytaç Durak, "Ayrıca, bazıları “Aytaç Durak aday olamaz. Seçilse de, bu hükümet görevden yine alır.” gibi aslı esası olmayan sözler yaymaktadır. Onlara, verilecek cevap şudur; Halk isterse ben görevden kaçmam, aday da olurum. Kimse de beni bir daha görevden alamaz. Yeter ki, milli irade tavırlı ve kararlı olsun" açıklamasında bulundu



630 kez okundu

Yorumlar

DEMOKRASİ AMA KİME GÖRE.     16/10/2013 01:23

EY ŞU MÜBAREK GÜNLERDE IRAK'A SURİYE'YE VE MISIR'A DEMOKRASİ GETİREBİLMEK İÇİN UĞRAŞAN ÇABALAYAN AKP VE YÖNETİCİLERİ SİZDEN SADECE ADANA İÇİN DEMOKRASİ DİLENİYORUZ ALLAH RIZASI İÇİN. BENİM OYUMLA ADANA LININ OYUYLA SEÇİLMİŞ.BELEDİYE BAŞKANINI LÜTFEN GÖREVİNE İADE EDİN EDİNKİ SİZİN DEMOKRATLIĞINIZA İNANALIM. ŞUNU BİLİNKİ BU MİLLETLE İNATLAŞILMAZ EĞER BÖYLE DEVAM EDERSENİZ ADANA DA AKP BÜYÜK BİR HEZİMETE UĞRAYACAK BİLESİNİZ. BU ÜLKEDE DEVLETE KÜFÜR EDEN BDP , 3-4 YIL CEZA ALMIŞ AKP BELEDİYE BAŞKANLARI HAKLARINDA BİRÇOK DAVA AÇILMIŞ BELEDİYE BAŞKANLARI HALA GÖREV YAPIYORKEN, TÜM UĞRAŞLARINIZA RAĞMEN HALA CEZA ALDIRAMADIĞINIZ SEÇİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANIMIZI LÜTFEN GÖREVİNE İADE EDİN.BIRAKIN SURİYE VE MISIRA DEMAKRASİ GETİRMEYİ ADANAMIZA DEMOKRASİYİ GETİRİN YETER.
Misafir - MUSTAFA

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382