Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam1054
Toplam Ziyaret1687563

AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı Adana ziyaretinde AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanı Serap Torun’a “Adana’yı istiyorum sizden” demiş.

AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı Adana ziyaretinde AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanı Serap Torun’a “Adana’yı istiyorum sizden” demiş.

Hakkıdır isteyecek tabi ki.

Lakin görünen o ki iş Serap hanıma kaldı.

Şöyle ki;

Demek ki Başbakan teşkilatlardan umudunu kesmiş.

Onlardan bir beklentisi kalmamış. Sanırım miting sonrası böyle bir kanıya varmıştır.

Onun için de çareyi Serap hanımda aramış.

Artık top sende Serap hanım.

Hadi şu Adana’yı bir alıver.

Alıver de cümle alem görsün sizin gücünüzü.

Ama tek değil ha.

Tüm Adana’yı alın.

En ücra ilçemize kadar…

Siz Adana’yı alın, Genel Merkezde öbürlerini görevden alsın.
(Kaynak: Ekspres Gazetesi-Oktay Rıfat)



923 kez okundu

Yorumlar

adana     25/12/2013 07:52

çok komik ya yalan bir haber bu seyhan adanayı serap torunla alamaz serap torun ancak reklam peşinde 2 3 kadını toplayıp reklam yapıyor toplantılarına bile gelen yok herkesi küstürdü ukala hapçı parayonak biri gerçek dostları kalmadı etrafındakiler yalakacı grubu emine karaköse küskünlari toplamaya çalışıyor ..melek gibi bir kadın . seyhanın başından serapın acilen alınması lazım yoksa çok büyük skandallar kopacak .evlenip ayrıldığını bile saklayan bir kadın dengesiz ukala birisi herkesi küstürüyor.serap bu ilçenin başında olduğu sürece ak parti seyhanı alamaz .hep birlikte göreceğiz...
Misafir - masumiyet

SAVAS     11/10/2013 13:37

Tezkere, Suriye'ye ilişkin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yabancı ülkelere gönderilmesi ve buna imkan sağlayan gerekli düzenlemelerin hükümet tarafından belirlenecek esaslara göre yapılması için hükümete verilen yetkinin süresinin bir yıl daha uzatılması öngörüldü.
Misafir - Cuneyt

     11/10/2013 10:43

adanayı kim koyarsa koysun hüseyin sözlü alır. ceyhan halkı olarak kızldağda ahmet şekerci bey ve başkanı babacan durak hüseyin sözlünün elini kaldırdığı için tşk ederiz.
Misafir - ceyhanlı seçmen

GÜNEŞİN BATIŞINI İZLEYECEĞİM.     11/10/2013 09:11

KARDEŞİM BAŞBAKANIN SÖYLEDİĞİNİ, 1 YILDIR BİZ İLÇEDE İLÇESİNİ SEVEN İNSNALAR OLARAK SÖYLÜYORUZ.BİZİM BU İLÇEDE SÖYLEDİĞİMİZ HERŞEY GERÇEK OLUYOR.TANRIM BİZLER MÜNECCİMMİYİZ NEYİZ?İLÇEDE HERŞEYİ 2 YIL ÖNCEDEN GÖRÜYORUZ.İLÇEDEKİ AK PARTİDEKİ DAĞINIKLIK DEVAM ETTİĞİ SÜRECE BUNDAN EN FAZLA MHP KARLI ÇIKAR DEDİK.TÜM ÜLKEDE MHP TABAN YAPMIŞKEN İLÇEDE TAVAN YAPAR DEDİK.MHP ÖYLESİNE BAŞARISIZ Kİ İLÇEDE ADETE BİTİK VAZİYETTE.AMA AK PARTİ KENDİ ELİYLE MHP İLÇEDE BİRİNCİ PARTİ YAPIYOR DEDİK.YOKSA BAKIN MHP İLÇE BELEDİYESiNE HİZMET YOK HALKIN İÇİNE GİRME YOK MEMURLAR İŞÇİLER MAAŞLARINI ALMAKTA PAPATYA FALINA BAKIYORLAR.DURSUN SAPMAZD DA KOYSA KAZANIR DİYE 2 YILDIR LÇEYİ İNLETTTİK.NE OLDU SÖZÜMÜNÜZ DOĞRU ÇIKTI DİMİ.HADİ GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN BEN GÜNEŞİN BATIŞINI İZLERİM HALİN ARKA KISMINDA.
Misafir - İLÇE ADINA GERÇEKLERİ YAZAN ANALİZCİ

     11/10/2013 08:58

ŞU BİR GERÇEK Kİ ADANAYI ,KARAİLSAIYI VE DE AK PARTİYİ AYAKTA TUTAN BİZ KADINLARDIR.NASIL Kİ KURTULUŞ SAVAŞINDA KUCAGINDA ÇOCUGU SIRTINDA TOP MERMİSİ TAŞIMIŞ İSELER KURTULUŞ SAVAŞISINI TÜM YÜKÜNÜ SIRTLARINDA TAŞIMIŞLAR İSE AK PARTİYİ DE SIRTINDA TAŞIYAN BAŞARILI OLMASINI SAĞLAYAN KADINLARIMIZDIR.BU GERÇEGİ KABUL EDELİM.
Misafir - NERİMAN GÜL

     11/10/2013 08:31

Anam kız diyor ama çok zor lafını bilen var mı?
Misafir - selena

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406