Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam529
Toplam Ziyaret1687038

Dost meclisi üyeleri, Diyarbakır'ın Hani İlçe kaymakamlığına atanan Karaisalı eski Kaymakamı Hidayet Sarı'yı Hani'de ziyaret etti

  Karaisalı Eski Kaymakamı Hidayet Sarı'nın ilçeden ayrılmasından sonra kurulan ve aralarında Karaisalı Platformu üyeleri tarafından oluşturulan Dost Meclisi üyeleri, Sarı'yı görev yaptığı ilçede ziyaret etti.

Dost Meclisi üyeleri topluca Diyarbakır'ın Hani ilçesine giderek Hidayet Sarı'yı onurlandırdılar.
Tatlıcı Köse AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Karahan, ziyaret ile ilgili olarak, "Karaisalı'nın önde gelen bürokrat ve iş adamları olarak eski kaymakamımız Sayın Hidayet Sarı'yı yeni görev yeri olan Diyarbakır'ın Hani ilçesinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ayrıca bir dönem Adana valisi olarak da görev yapan Diyarbakır Valisi Sayın Cahit Kıraç'ı da makamında ziyaret ettik" dedi.

ARALARINDA Karaisalı İş Adamları Derneği (KARSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser, Tüm Baklavacılar Derneği ARGE Başkanı Mahmut Karahan, KARSİAD Başkan Yardımcısı Aziz Özcan, İl Genel Meclis üyeleri Mesut Yeşil, Veysel Gümüş, Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü,  köy muhtarları, Fikret Yazgan, Kerim Küçükyücel, İbrahim Zopcuk, Abdulkadir Tanrıverdi ve Halil Çay, iş adamı Adem Bolat ile Eğitmen Orhan Akalın  önce  Diyarbakır’ın Hani ilçe Kaymakamı Hidayet Sarı’yı makamında ziyaret ettiler.

“Dost meclisi” adlı grup,  Kaymakam Sarı, tarafından sıcak ilgiyle karşılandı. Sarı, görev yaptığı Karaisalı’da unutulmayacak günler yaşadığını belirterek, “Adana ve Karaisalı’yı unutmak mümkün değil. Hayatımın en güzel anılarımı Karaisalı’da bıraktım. Sizlerin bu ziyaret beni onurlandırdı gururlandırdı”  diye konuştu.  

VALİ’DE KAYMAKAM  DA ZİYARETTEN  MEMNUN OLDU

Daha sonra Adanalılardan oluşan heyet, Hani Kaymakam Sarı ile birlikte Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç’ın makamına gittiler. Adanalı misafirlerini çok samimi karşılayan Vali Kıraç da,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kıraç, “Adana’da görev yaptığı süre içerisinde tüm kurum, STK ve vatandaşlardan büyük destek gördüğünü ve bu sayede çok güzel önemli çalışmalara imza attıklarını hatırlattı.  

Heyet adına konuşan KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser ise Vali Kıraç ile Kaymakam Sarı’yı Adana’da herkes tarafından çok büyük sevgi ve saygıyla anıldığını  ifade ederek, “Sizlerden çok şeyler öğrendik. Yaptığınız hizmetler unutulmadı. Unutulmayacak günlerimiz oldu. Sizlere vefa borçluyuz ” diyerek Adana’ya davet etti.

İş adamı Mahmut Karahan’da grup adına Vali ve Kaymakam’a Adana’dan götürdükleri meşhur Köse tatlılarından ikram ettiler.

Misafirlerini çok iyi ağırlayan Vali Kıraç ve Kaymakam Sarı daha sonra onları kentin çeşitli tarihi yerleri ile Şıh Aziz türbesini gezdirirken çeşitli yöresel yemeklerden de ikram edildi.  



1155 kez okundu

Yorumlar

dost meclisi     11/10/2013 16:29

ögeday rumuzluya oradada hanililer yemek verdi kucaklarını açtılar okadar memnun oldularki onlarda karaisalıyı çok merak ettiler gelmek istiyorlar yemek meraklıları nekadar varsa onlarıda misafir ederiz dediler güreşmeselesinide bilmeden atıyon mhp ilçe başkanı veya başkana sorarsan cevabını o sana verir.
Misafir - karaisalı

vefa bir semttir.     09/10/2013 17:49

Gimişken oradaki köyler de de yemek verip boy boy fotoraf çektirip bu sitede yayınlasalar dost meclisi her yerde işini iyi yapıyor imajı verirlerdi.Hani Kaymakamına Kızıldağ güreşinin nasıl olduğunu ve ilçeyi ne hale getirdiğni eminim anlatmışlardır.
Misafir - ögeday

1 kilo alana 1 kilo bedava olabilir.     09/10/2013 11:00

Sayın Mahmut KARAHAN bey sizden ilçe halkı olarak bu bayram tatlı fiyatlarını biraz aşağı çekmenizi istesek nasıl olur?Yada bir kampanya başlatsanız bir kilo alana bir kilo da bedava gibi birşeyler.Bu isteğe ne olursunuz FRANSIZ KALMAYINIZ.
Misafir - ilçe halkı adına

TEBRIK     09/10/2013 11:59

Sevinçler paylaştıkça çoğalır acılar kederler paylaştıkça azalırmış.İşte onlari vefali gün dostları olarak görmek tüm Karaisalilari onure etmistir gurur duyduk Dost meclisi ekibini tebrik ediyoruz.
Misafir - mustafa mert

KARAİSALI YÜREĞİ     08/10/2013 11:16

TEBRİK EDİYORUM DOST MECLİSİNİ
Misafir - BEKİR

Vefa budur işte     08/10/2013 08:46

Dostluk ve Vefa bu olsa gerek.Ayakta alkışlanacak bir davanış.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382