Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam215
Toplam Ziyaret1667857

Bahçeli, “Sizlerden andımızın dile getirdiğim her ifadesini tekrar etmenizi istiyorum.” dedi. Bahçeli ve MHP’liler, hep birlikte Andımız'ı okudu.

Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlenen 'demokrasi mitingi'nde partililere seslenen Devlet Bahçeli, konuşmasında sokakların güvensiz olduğunu söyledi. Bahçeli, “Binlerce yıllık kültür hazinemiz sabote edilmektedir. Huzur ve asayişimiz sancı üstüne sancı yaşamaktadır. Sokaklar suç örgütlerine terk edilmiştir. İstanbul’un bir çok semti, mahallesi, sokağı, Maltepe Gülsuyu Mahallesi gibi teröristlerin, organize suç örgütlerinin cirit attığı yer haline gelmiştir. Cumhuriyetimizin değerleri, milletimizin birliği ve bütünlüğü tehlikelerle yüz yüzedir. Bu konu artık milliyetçi bir hassasiyetin de ötesinde bir beka meselesi haline dönmüştür. Demokrasi, başbakanın elinde gerçek ruhu ve anlamından soyutlanmış, bölücülüğe hizmet eden bir kisveye büründürülmüştür. Demokratik kültür, gerçekten de tesir düzeyi yüksek bir yara almıştır. Çoğunlukçu miyopluk ve çoğulcu bakış ve fikriyatın önüne geçmiştir. Maalesef ki demokrasi yalnızca sandık olarak tarif edilmiş, yalnızca bu dar alana hapsedilmiş ve kuşa çevrilmiştir. Demokrasini erdemleri uzlaşma ve diyaloğa yaptığı vurgu, tolerans ve saygıya verdiği önem yabana atılmıştır.” ifadelerini kullandı.

Gezi Parkı olaylarına değinen Bahçeli, “Başbakan Erdoğan Taksim Gezi Parkı’nı şiddete bularken gençlerimize çevre ve yeşil sevdalılarına bireysel özgürlük talep eden suçsuz ve günahsızlara zalimken hiç demokrasi aklına gelmemiştir. Başbakan Erdoğan son derece masumane davrananların tepkilerini, milli iradeye savaş açmak olarak tevil ederken demokrasi ne hikmetse kafasının içerisine yer almamıştır. Başbakan Dolmabahçe Bezmialem Camii’nin müezzininin ahlaklı duruşunu cezalandırıp sürgüne layık görürken hiç demokrasi hatırına gelmemiştir. Başbakan Erdoğan protestolarını tencere tava çalarak gösterenleri, yıllarca biz mücadele ettik şimdi onlar mücadele etsin sözleriyle yargıya havale edip komşuları tarafından şikayet edilmelerini beklerken de demokrasiyi hiç gündemine almamıştır.” şeklinde konuştu.

Daha sonra partililere seslenen Bahçeli, “Sizlerden andımızın dile getirdiğim her ifadesini tekrar etmenizi istiyorum.” dedi. Bahçeli ve MHP’liler, hep birlikte Andımız'ı okudu.

749 kez okundu

Yorumlar

Bahçeli oldukça MHP bahçesine girilmez...     08/10/2013 11:36

Devlet Bahçeli gibi dirayetsiz ve AKP'nin can yeleği biri oldukça MHP için 0,25 bile oy atılmaz.MHP neden 15 yıldır yerinde sayıyor,düşünelim...
Misafir - Klavye Çalışanı

     07/10/2013 11:36

bu ilçede Vahit ŞAHİN gibi kral çıplak demek isteyen yüzlerce insan var ama nedense diyemiyor.Vahit ŞAHİN beyin Sayın Başbakana Katılmıyorum adlı yazısı ilçede bir milat olsun lütfen.Başbakanı seversin sayarsın ayrı konu.Ama her yaptığına da körü körüne alkışlamak olmamalı.Sayın AK PARTİ li gençler seçmenler hepinize saygımız var.Ama artık bazı şeyleri de dernlemesine düşünmenizde fayda var bence.Sizler ne demek istediğimi sanırım anladınız.Adanada sayın SÖZLÜ kazanacak artık bu kesin.Hepinizinde destek olması lazım.Farkı katlasın.İLçe ise biraz karışık MHP iyi bir aday çıkartmalı(eski adaylara kırmızı kart gösterilmeli) Mesela Günay YÜCE olabilir,Ahmet Şekerci olabilir, Ya da Müslüm ÖVEÇ ikna edilip MHP saflarına dahil edilmeli.Yada AK PARTİ den Yusuf İYİ olursa ona destek olunmalı.Artık bazı ezberleri bozmalıyız ilçede.KIrkkere düşünüp birkere arar vermeliyiz ilçenin geleceği için.YOksa bu ilçe için çöküş başlar.Zaten Babacan DURAK ve ekibi bu ilçeye çok çok büyük zararlar verdi.
Misafir - İLÇE SEVDALILARI LOBİSİ

Adayımız AHmet ŞEKERCİ abimizdir.     07/10/2013 09:14

MHP adanada Hüseyin SÖZLÜ ile tarih yazacaktır.İLçede ise AHmet ŞEKERCİ abimiz MHP den belediye başkanlığını kazanabilecek tek adaydır.AHmet ŞEKERCİ yazın Başkan Babacan DURAK beyin yerine yapmış ollduğu vekillikten sonra bu halktan Yeşil Kart almış olup ilçe halkının gönlünü fethetmiştir.Babacan DURAK başkandan daha da iyi başkanlık yapabileceğini kanıtlamıştır.İlçe MHP gençliği olarak kendisini çok seviyoruz ve destekliyoruz.ONun haricinde kim aday olursa olsun AK PARTİ ye destek olacağız.Adayımız ve desteğimiz Ahmet Abimizdir.Babacan DURAK artık bu işleri bıraksın yaylasına ya da fabrikasına dönsün.İLçeyi rahat bıraksın.AHmet bey ise kendisine yeni bir ekip kursun.Ekibini iyi seçsin.İLçeyi kalkındırsın.İlçeye hizmetler yağdırsın.
Misafir - MHP li gençlik

     06/10/2013 16:07

dün başbakanın mitinginden sonra hseyin sözlü beye hayırlı olsun size sadece oyları saymak düşer demek lazım.
Misafir - doğrucu davut bey

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436