Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam786
Toplam Ziyaret1682773

“Parasal gücünü kullanarak kendini birileri üzerinden Genel Merkez’e taşıtma çabaları sonuç vermeyecektir.Gerçekten gücü olduğuna ve Adanalıların kendisine oy vereceğine inanıyorsa, bağımsız aday olup boyunun ölçüsünü almasını öneririm.”

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu Üyesi Ümit Özgümüş, son günlerde Aytaç Durak ve CHP üzerine yapılan spekülasyon ve dedikodular üzerine açıklama yaptı ve bir çağrıda bulundu.

Özgümüş, “ Siyaseten bitmiş ve devri kapanmış olan Aytaç Durak, son günlerde yine hangi hesabın peşindeyse, CHP’yi de bu hesaba dahil etmeye ve CHP’yi kullanmaya çalışmaktadır.Herşeyden önce vatandaşa mesaj gönderip ‘Anket yaptırıp size soruyorum, hangi partiden aday olayım ya da bağımsız mı aday olayım’ demesi , CHP’nin  kendisini beklediği  veya çağrı yaptığı gibi bir imaj yaratmaktadır ve bu CHP’nin  kurumsal kimliğine hakarettir. CHP’nin kapıları, siyasi hayatı boyuncaadı ihale ve imar yolsuzluklarıyla, suistimallerle anılan, belediyecilik anlamında beceriksizliğiyle kenti beton yığınına çeviren, hafif raylı sistemi yüzüne gözüne bulaştıran, ulaşım ve trafiği içinden çıkılmaz duruma getiren birisine kapalıdır” dedi.

Özgümüş şöyle devam etti: “Parasal gücünü kullanarak kendini birileri üzerinden Genel Merkez’e taşıtma çabaları sonuç vermeyecektir.Gerçekten gücü olduğuna  ve Adanalıların kendisine oy vereceğine inanıyorsa, bağımsız aday olup boyunun ölçüsünü almasını öneririm.”



1087 kez okundu

Yorumlar

     07/10/2013 11:52

KARDEŞ BİZİM SOKAĞA DA GELSEN VE HALKIN SESİNİ BR DİNLESEN NASIL OLUR?ADANANIN GÜNEY MAHALLERİNİ KÖYE ÇEVİRDİĞİ İÇİN SANIRM AYTAÇ BEYN SOKAĞA GİRİŞİ YASAKLANIR.KUZEY VE KARAİSALI AYTAÇ Dİ.YEBİLİR.AMA ADANA KUZEYDEN VE KARAİSALIDAN İBARET DEĞİ DİMİ?GÜNEYDEN AYTAÇ BEYE KIRMIZI KART.ÜSTELİK ADANAYA GİRİŞİ DAHİ YASAKLANMALI BENCE.
Misafir - GÜNEY SEÇMENLERİ

adana tekrar     06/10/2013 23:14

Tekrar adana aytaç durak diyecek yoksa milletvekili yinemi akpye çalışıyor chp kazanmasın mı istiyor cıkın sokak ne diyor iyi dinleyin adam efsane oldu 83 müfettiş gitti bişe yok iadede yok ayıpdır bu zülüm kime yapıldı hakkını tekrar almalı adananın namusu nolacak????
Misafir - sokağın sesiiii

belediye başkanı olmak şart mı?     04/10/2013 11:10

Bu güzel ilçede yada Adanada halka hizmet için mutlaka belediye başkanı olmnak şart mı?İŞte Mehmet GİLDİR 24 saat köyü için çabalıyor.Birgünden birgüne de bende belediye başkanı olmak istiyorum demedi.İŞte Gaffar ÖZDEMİR 40 yıldır ilçesi için canla başla çalışıyor ilçede birlik beraberliği sağlamaya çalıışıyor bende belediye başkanı olmak istiyorum demedi.İŞte Günay YÜCE yıladır Babacan DURAKın eziyetlerine maruz kaldıgı halde ve CHP gel adayımız ol dediği halde bile ben halkımın öylede böylede hizmetkarıyım mdedi Adaylıkta ve koltukta gözüm yok dedi.İşte İsmail DEMİRKESER,işte Ünal IŞIK hiçbirisi de ben mutlaka belediye başkanı olacam demiyorlar.Peki 75yaşında ve 5 dönem o koltukta oturan AYtaç DURAK ne diyor ben o koltuktan ayrılamam diyor.Karar ve yorum sizlerin.
Misafir - Keştepe-Gülüşlü LObisi

demokasi partisi     03/10/2013 20:17

aytaç durak abimizi hiçbir parti kabul etmiyor.bence yeni bir parti kurmalı adı da demokrasi partisi olsun öyle girsin seçime.
Misafir - demokkrat genç

     03/10/2013 20:58

BU SEÇİM ÇOK RENKLİ GEÇECEK.CHP BU KEZ TARİH YAZACAKTIR ADANADA.
Misafir - TELLİDEREDEN MANAV

     03/10/2013 20:20

şu saat oldu hala kılıçdaroğlundan haber yok.adayımız aytaç durak değil turgay develidir demesini bekliyoruz acilen
Misafir - CHP li gençler

     03/10/2013 15:41

Sayın yorumcular insanların yaşıyla ilgili incitici yorumlar yapmayınız,birgün hepimiz yaşlanacağız ve bizlerde başkalarından saygı bekleyeceğiz.
Misafir - Abdulah KÜÇÜKYÜCEL

     03/10/2013 14:40

Memlekette adam mı kalmadı.75 yasındaki insanlar evinde bile genç nesillere şans veriyor bu ne koltuk hstlığı arkadaş sendeki gençlere öğütler ver tecrübenden faydalandır babacan ol yok arkadaş illa her secimde başkan adayı olup birilerini perde arkaından hizmet edip parayı götürcek.Metro seni başka ülkede olsa ipe götürürdü ama ne yapacan burası böyle yapanın yanına kar kalır.Adanalıda her şeyir unututur sana dört elle sarılır hiç şaşırmam ihanetin başkenti adana
Misafir - adana sevdalıları

bağımsız aday olamaz asla.     03/10/2013 13:24

sevgili ümit abiciğim aytaç başkanımz boyunun kaç oldugunu için sence bağımsız aday olma cesaretini gösterebilr mi?söz veriyorum bağıımsz aday olsun 140 tane oy benden ama olamaz.asla olmaz.çünkü tabanı olmadığını bilecek yaştadır.
Misafir - salim ardıç

     03/10/2013 13:22

chp li kardeşim sen yuşa davarcının 1000 kişi toplasın diyorsun 150 kişi toplasın hadi gücü yetiyorsa.milleti ayfer bebek ve al yağcı ile ibrahim şen mi sanıyorlar. yoksa.
Misafir - genç AKTAŞLILAR lobisi

nerde bu 240 bin kişi.     03/10/2013 12:50

sayın yuşa davarcı 240 bin kişinin aytaç beye oy verdiğini söylüyorsun.hadi 1000 kişi toplayında cumartesi günü istasyo meydanına pankart açın başkanımızı geri istiyoruz diye arkannızda kaç kişi olacak görelim.
Misafir - CHP li gençlik

     03/10/2013 12:29

Sayın Hüseyin Sözlü'nün senin desteğine veya velihatlığına ihtiyacı yok aytaç dede. Her şeyin bir ömrü vardır. Bence senin siyasi hayatıyın ömrü de bu kadarmış. Artık anılarını yazsan iyi olur. Adanayı nasıl bir köye çevirdiğini vs. Aytaç dedeeeeeeeeeeeeee
Misafir - hasan şahin

     03/10/2013 12:56

hayatında sosyal demokratlıgın ne oldugunu agzına almayanlara partimizde yer yoktur.bizim adaymız ya soner çetin ya da turgay develidir.gündemimizde başka bir çakma aday yooktur.
Misafir - chp seçmeni

     03/10/2013 12:16

CHP YOL GEÇEN HANI DEĞİLDİR.KİMSENİN KİRLİ ALETLERİNE FIRSAT VERMEYECEKTİR.SAYIN NÜMİT MİLLETVEKİLİM AYTAÇ DURAKIN PARTİMİZDEN DEĞİL ADAY OLMAK 1500 METRE YAKININA YAKLAŞMASI YASAKLANMALIDIR.ACİLEN HEMDE.KILIÇDAROĞLU NEDEN BAŞKANIMIZ NEDEN SUSUYOR.NEDEN PRİM VERİYOR BÖYLESİLERE.ÇIKSIN AYTA İŞİNE BAKSIN PARTİMİZİ KENDİ İŞLERİNE ALET ETMESİN DESİN.
Misafir - CHP DELEGESİ

AYTAÇ DURAKA KALEMLER YETMEZZ.     03/10/2013 12:47

AH SÜHA AH GENE BALTAYI TAŞA VURDUN GENE KOCA BİR İLÇEYİ ARKANDAN GÜLDÜRMEYİ BAŞARDIN KARDEŞ.ÜMİT ÖZGÜMÜŞ ABİMİZ BİRKEZ PARTİ DEĞİŞTİRMİŞ OLABİLİR HAKLISIN.LAKİN AYTAÇ DURAKIN HANGİ PARTİLERİN PEŞİNDE KOŞTUGUNU VE HANGİ PARTİLERİ SATTIGINI VE PARTİ DEĞİŞTİRDİĞİNİ ANLATSAM KALEMLER YETMEZ BE GÜLÜM.
Misafir - CHP Lİ GENÇLİK

YAPMA BE DYP'Lİ ÜMİT     03/10/2013 12:13

Ümit kardeş, sen bir zamanlar DYP'nin Adana Büyüykşehir Belediye Başkan adayı idib değilmi?Ne çabuk unuttun geçmişini.eski devrimci,sonra sağcı dönek, şimdi sosyal demokrat rollerindesin.
Misafir - süha

Aytaç DURAK devri kapandı     03/10/2013 12:13

Sayın Ümit Bey AYtaç DRAK tabanı olduguna inansa seçimi kazanacagına inansa elbet bağımsız aday olur.Ama O asla parasına kıyıpta bir seçmene bir çay bile ısmarlamaz.İLçede bittti.Adanada ise arkasında hiçkimse kalmadı.Akşam Sögütlü Kahvede sözü açıldı toplam 8 kişim felan vardık.Birtek kişi Aytaç beye oy errrim dedi (o da yakını ve nemalanan birisi idi) 7 kişi ise Aytaç DURAK devri kapandı neden kabul etmiyorsunuz dedi.
Misafir - CHP li gençlik

     03/10/2013 12:56

Doğruları söylediğin için Sayın Milletveklim senin gibi insanların Heykeli Karaisalı Belediyesi Önüne dikilmelidir.CHP de Aytaç DURAK zihniyetinde olanların,koltuk için makam için para için kırk takla atanların yeri yoktur.Partimiz kendi adayı ile yola devam edecek ve Adanayı Aytaç DURAK zihniyetinden kurtaracaktır.
Misafir - CHP li gençlik

ÜMİDİMİ KIRMA ÜMİT     03/10/2013 12:22

Ümüdüm özgümüşüm, daha önce AKP'liler ve MHP'lilerde böyle diyordu,sonra ne oldu.Durak iki partidende aday oldu. Böyle söyleyerek kendini rezil etme, herkes işine baksın. sen milletvekilliğini yap,hem vekillik maaşını al hem komisyon üyeliği maaşını al.
Misafir - sülo

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398