Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam234
Toplam Ziyaret1681319

Transanatolia Rally 5. Etap Yarışları Adana’nın Aladağ, Karaisalı ve Pozantı ilçeleri sınırlarının Toros Dağları eteklerindeki tarihi yayla ve mekânlarında gerçekleştirildi.

Transanatolia Rally 5. Etap Yarışları Adana’nın Aladağ, Karaisalı ve Pozantı ilçeleri sınırlarının Toros Dağları eteklerindeki tarihi yayla ve mekânlarında gerçekleştirildi. Yarışlara yurtiçi ve yurtdışından 55 yarışmacı ile 20 offrood arazi aracı, 14 motosiklet ve 1 ATV motosikleti olmak üzere 35 yarış aracı katıldı.

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; 30 kilometrelik yarış güzergahında sporcuların ve yarışı izleyen vatandaşların güvenliğini sağlamak üzere geniş önlemler alındı. Jandarmanın aldığı tedbirler, yarışların huzur ve güven içinde tamamlanmasını sağladı. Yarış komitesi, görev aldıkları yarış süresince; sporculara yakın ilgi gösteren Aladağ, Karaisalı ve Pozantı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teşekkür etti. 



587 kez okundu

Yorumlar

     02/10/2013 09:12

AH ÖZ İŞ AH SÖYLEDİĞİM LAFI NASIL VE NERENLE ANLIYORSUN ANLAMIŞ DEĞİLİM.BU İLÇENİN DAĞLARINDA ALTIN VAR DEMEDİM HERKES ALTIN ARAMAYA ÇIKSIN DEMEDİM.İLÇEMİN DAĞLAR DAHİ ALTIN DEĞERİNDE ÇOK DEĞERLİ DEMEK İSTEDİM.HEM ALTIN OLSA ARANMAYACAK MI?ADAM GÜLDÜRME KENDİNE VE ÖZİŞ.SEN DİYORSUN Kİ YANIKDEĞİRMENİN GİRİŞİNE BU İLÇEYE YATIRIM YAPMAK YASAKTIR YATIRIMCILAR BU İLÇEYE GELMESİN Mİ YAZALIM DEMEK İSTİYORSUN? BU İLÇE BİR ADIM İLERİ GİTMEZ SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER OLDUĞU SÜRECE.DOĞAYA SAHİP ÇIKILMASI GEREKTİĞİ KONUSUNDA SENİNLE HEMFİKİRİZ.BU İLÇEYE HER HAFTA EN AZ 10000 TANE DE AĞAÇ DİKİLMESİ GEREKTİĞİNE İNANANLARDANIM.YEŞİLE AŞIK BİR İNSANIM.
Misafir - İLÇE AŞIKLARI

Su hayatttır.     01/10/2013 16:12

İlçe aşığı gardaşım ilçeye birde altın arama şirketleri gelirse vay halimize ,Sabah akşam belediye hoperlorunden dikkat dikkat taş ocağında patlatma yapılacaktır halkımıza duyulurun yanında altın arayacaklar haber vermeden arsenikle doğayı ne hale getirdiklerini içecek dogal kaynak bulamaz hale gelince anlarız.Su mu altın mı önceliğimiz.Altın olmazsa hayat devam eder su olmazsa ne olur ot bile bitmez.Hayvanlar susuzluktan ölür agaçlar kurur hepimiz badrasa cümbür cemat yağmur duasına çıksak da yağmur yağsada su sonra kirlenir.Yaradan Kulum ben size çok nimetler verdim siz hoyratça kullandınız ne haliniz varsa görün dese nice olur halimiz.
Misafir - öziş

BU İLÇE ALTINDIR.     01/10/2013 15:34

İLÇEMİN DAĞLARI TAŞLARI BİLE ALTIN DEGERİNDE BİLENE AMA...
Misafir - İLÇE AŞIKLARI

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704