Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam390
Toplam Ziyaret1668032

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katıldığı Anakara’daki törende, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü, MHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilan edildi.Pozantı, Aladağ ve Feke Belediye Başkanları da tekrar aday gösterildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkanı resmen açıklandı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katıldığı Anakara’daki törende, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü, MHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilan edildi.

200 İSİM AÇIKLANDI

Milliyetçi Hareket Partisi, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkanı olarak yarışacak isimleri açıkladı. Bütün siyasi partilerden önce aday belirleme sürecini başlatan MHP, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda toplam 200 büyükşehir, il ve ilçe belediyelerindeki başkan adaylarını kamuoyuna ilan etti.

İLK SIRADA SÖZLÜ AÇIKLANDI

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapılan Mahalli İdareler Seçimi 1. Aday Takdim Toplantısı’nda büyükşehir belediye başkan adaylarının ismi okunurken ilk sırada Hüseyin Sözlü takdim edildi. Alkışlarla platforma çıkan ve “Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız” diye duyurulan Hüseyin Sözlü, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin elini öptü. Adanalıların ağırlığı hissedilen Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda ilk olarak Sözlü’nün isminin okunması sırasında salonda alkış tufanı koptu.

ADANA EKİBİ SÖZLÜ’YÜ KUTLADI

Aday açıklama töreninde MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu başta olmak üzere, MYK Üyeleri Yılmaz Tankut, Metanet Çulhaoğlu, MDK Başkanı A. Fatin Özdemir, Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan ile il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Törende ayrıca, Pozantı’da mevcut Belediye Başkanı Mustafa Çay, Aladağ’da mevcut Belediye Başkanı Yusuf Baş ve Feke’de mevcut Belediye Başkanı Ahmet Sel de tekrar aday olarak kamuoyu ile paylaşıldı. Sözlü’yü ilk olarak İl Başkanı İzgioğlu ve MYK üyeleri ile Adana milletvekilleri tebrik etti.

BAHÇELİ: MHP İKTİDARA HAZIR

MHP Lideri Devlet Bahçeli, törende yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Bahçeli “Milliyetçi Hareket Partisi yerel yönetimlerde iktidar olmaya talip ve hazırdır. Milliyetçi Hareket Partisi hedefleriyle, ilkeleriyle, üretken belediyecilik vizyonuyla, yetişmiş kadrolarıyla ve tertemiz idealleriyle milletimize hizmet etmeye kararlıdır. Biliniz ki, ülkemizin başka şansı, başka yolu, başka çaresi kalmamıştır. Bizim haricimizdeki tüm alternatifler tükenmiştir. Milletçe üzerimizdeki ölü toprağın kaldırılması, durgunluğun aşılması, gerilemenin bitirilmesi şarttır ve tek umut da buradaki muazzam inanmışlıktır” dedi.

BÖLÜNMEYİ DURDURACAK TEK İRADE

Türkiye’nin Milliyetçi-Ülkücü iradeden başka umudunun kalmadığını vurgulayan Bahçeli “Zalimlerin önümüze çıkması nafiledir. Hainlerin senaryoları boşunadır. Eşbaşkanların tezgâhları, tezviratları, tertipleri işe yaramayacaktır. Allah’a şükürler olsun ki; Milliyetçi-Ülkücü Hareket dağınıklığı giderecek milli güçtür. Milliyetçi-Ülkücü Hareket toparlanmayı sağlayacak milli iradedir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket çözülmeyi durduracak milli kuvvettir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket bölünmeyi engelleyecek milli kudrettir. Bunun için Mahalli İdareler Seçimleri tarihi bir fırsat, tarihi bir imkândır. Savsaklamaya, ağırdan almaya, ihmal ve atalete tahammülümüz kalmamıştır. Artık söz Türkiye’mindir. Artık Yeter” demek, yanlışı, yozlaşmayı ve dağ gibi biriken yolsuzluğu durdurmak milletimin yetkisindedir.” diye konuştu.

SÖZLÜ YARIN GİŞELERDE KARŞILANACAK

MHP’nin Adana’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı belirlemesi ve resmen Hüseyin Sözlü’nün ilan edilmesi il ve ilçelerde büyük heyecan dalgası estirdi. Sözlü, yarın Adana’ya dönecek. Pazartesi akşam saatlerinde Adana’ya dönecek olan Sözlü otoyol batı gişelerinde karşılanacak. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, saat 17.00 sıralarında büyük bir kalabalık tarafından karşılanacak ve eski SSK hastanelerinin bulunduğu otoyol çıkışından kente giriş yaparak il binasına gelecek. İl Başkanı İzgioğlu ve Sözlü’nün il binası önünde kalabalığa hitap etmesi bekleniyor.



884 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436