Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam105
Toplam Ziyaret1667747

“Aldırmaz CHP'den aday olursa Partiden istifa ederim”

CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın CHP’den aday olması durumunda partisinden istifa edeceğini söyledi. Özgümüş, “Çünkü; Zihni Aldırmaz benim 20 yıldan beri mücadele ettiğim Aytaç Durak ve Aytaç Durak zihniyetinin bir parçasıdır” dedi.

CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Yıldız’ın “Zihni Aldırmaz’ı CHP’ye Pazarlama Operasyonu” ile ilgili yazısını değerlendirdi. Özgümüş, Gürsel Tekin’in Aldırmaz ile Adana’da görüşüp görüşmediğini bilmediğin kaydederek, “Ben de gazetelerden okudum ve söylentilerden, dedikodulardan kulağıma gelmişti. Hatta daha öncesinden birilerinin Zihni Aldırmaz’ı Gürsel beyi görüştüreceği yönünde söylentiler vardı. Daha sonra sizin gazetenizde köşe yazısını okudum. Ama gerçekte görüştüler mi görüşmedi mi ben bilmiyorum. Orada ben yoktum. O nedenle ben bilmiyorum. Ama Zihni Aldırmaz’ı bizim partimizde görmek istiyor musunuz’ diye soracak olursanız kesinlikle ‘Hayır’ diyorum” dedi.

ALDIRMAZ, DURAK’IN AYRILMAZ PARÇASIDIR
Özgümüş,” Çünkü; Zihni Aldırmaz benim 20 yıldan beri mücadele ettiğim Aytaç Durak ve Aytaç Durak zihniyetinin bir parçasıdır. 20 yıldan beri Adana’yı katleden Aytaç Durak kent açısından da ahlaki açıdan da su istimallerle anılan bir kent haline getiren Aytaç Durak’ın Zihni Aldırmaz ayrılmaz bir parçasıdır. Onun için bugün hasbelkader 30 kişinin oyuyla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olmuştur. Ama CHP’de kesinlikle ve kesinlikle Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmayacaktır. Olmaması da gerekir. Eğer Zihni Aldırmaz CHP’den aday gösterilirse, partiden istifa ederim” diye konuştu.

ALDIRMAZ’DAN YETENEKLİ ARKADAŞLARIMIZ VAR
CHP’de Zihni Aldırmaz’dan çok daha iyi, çok daha yetenekli, çok daha birikimli çok sayıda arkadaşlar bulunduğuna dikkat çeken Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, “Aday olanlar içerisinde de vardır, dışarıdan da. Onun için bizim Zihni Aldırmaz’a ihtiyacımız yok. Eğer Zihni beyi çok beğenen başka parti varsa buyursun aday göstersin, ona da sevinirim” dedi.

DURAK’I 3 DÖNEM “DERİN GÜÇLER” SEÇTİRDİ
Aytaç Durak’ın adaylığı konusundaki soruyu da yanıtlayan Özgümüş, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Şimdi bu saatten sonra Aytaç beyin herhangi bir siyasi partiden aday olması mümkün değil, buna CHP de dahildir. Ama Aytaç bey kendi adına hani siyasette oyun kurmak denilen bir kavram vardır. Kendi kafasına göre oyun kurmaya çalışıyor. Yine onun kafasında bir şeyler var, birilerini bir yerden aday göstermeye çalışacaktır. Yoksa 76 yaşına gelmiş Aytaç beyin bu kadar davası devam ederken, muhtemelen bazı davalarda önümüzdeki günlerde yine sıkıntıya girecekken, yine tekrar cezaevine girme ihtimali varken, Adana’yı bu şekilde katletmişken, trafiği keşmekeş haline getirmişken, yeşil alan bırakmamışken bu saten sonra artık Aytaç beyin aday olması mümkün değil. Aytaç beyin aslında Adana’da aslında gücü de yok. Son 3 seçimde Aytaç beyi belediye başkanları seçtiren derin güçler bugün hapiste. Artık Aytaç beyi adliyede, bilgisayar başında, orada, burada seçtirebilecek güç de yok. O artık siyaset tarihindeki yerini aldı ve bitti. Geçen gün bir ucunda en azından Ergenekon davasına bakan mahkeme onunla ilgili bir yumağın ipin ucunu yakalayıp, bazı şeyler sormaya başladı. Önümüzdeki günlerde eğer Ergenekon ve Balyoz’un finans bacağını da araştırmaya kalkarlarsa mahkemeler o zaman çok daha fazla şey ortaya çıkacak ve 2009 seçimlerinde benim nasıl kaybettiğim de ortaya çıkacaktır.”  Sabit ÖZKESER (Özel Haber)
 —

1034 kez okundu

Yorumlar

Zihniyet meelesi     28/09/2013 10:43

Bu ilçenin Zihni Aldırmaz'la görülecek fazla hesabı yok.Karaisalı için iyi hizmetleri var.Bence ZA,iyi ylda.CHP'liler sahip çıksın seçimi alır.
Misafir - Şeb_i Aruz

SENDE ESKİ DYP'LİSİN BE KOÇUM     27/09/2013 17:42

Bir dönem DYPP den Adana büyüykşehir adayı ol, geçen dönem CHPden ol seçileme.Bu kez şansı yaver gitti CHP'den vekil seçildi. Şimdi caka satıyor.İstifa edersen et, çokda umurumuzsa sanki.Güle güle yolun açık olsun.CHP'nin adayı Zihni değil Aytaç Duraktır. Hadi bekleme yapma, bekleme yapma, nereye gideceksen git artık
Misafir - cuk

     27/09/2013 13:55

sayın özgümüş abi sen merak etme.kapıyı pek tutun içeri girmesin zihni aldırmaz.şayet başka kapıdan içeri girerse de merak etme.biz murtçuların zihni aldırmazla görülecek bir hesabı var merak et.ebiz murtçulara ölmek haram zihni ile hesabı kapatmadan.agır abi rifat bey ile babacan durakı ayakta uyutarak meclste bir oturumda karaisalı caddesinin adını değiştirdiği gün zihni bittti bu ilçede.karapınarı da yapsa ağzı ile kuşta tutsa onunla ilk seçimde hangi partiden aday 0lursa olsun görülecek hesabımız var merak etme.tüm murtçular dişini bilemekte ve hesap gününü beklemekte.bu hesap ya görülecek ya görülecek başka çaresi varmı?
Misafir - ilçesini seven murtçular adına.

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339