Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam851
Toplam Ziyaret1669237

www.haber2000.com'dan "Durak'a kalleşlik yapıldı "suçlaması

www.haber2000.com' da yayınlan yazı aynen şöyle:

Eevet.. Türkiye böyle bir siyasi kalleşlik, vefasızlık görmedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ekibi Adanalılara ve bölgede ‘Adana Fatihi’ olarak anılan Aytaç Durak’a büyük bir kalleşlik örneği sergilediler.

4 yıla yakın zamandır, Adana Büyükşehir Belediyesini MHP’ye kazandırdığı için siyasi iktidarın aralıksız linçlerine uğrayan ve kasten görevinden uzakta tutulan Aytaç Durak, Bahçeli ve ekibi tarafından tam anlamı ile sırtından vurularak, bir kalemde silindi ve Adana Büyükşehir Adayı olarak gösterilmedi.

Geçen ay Aytaç Durak ile 1,5 saat görüşen ve ‘vefa’ edebiyatları yapan Devlet Bahçeli, gizlice Hüseyin Sözlü’yü Adana Büyükşehir Adayı olarak seçti ve Hüseyin Sözlü’ye de haber gönderilerek, “29 Eylül’de Ankara’ya gel, Adana Büyükşehir Adaylığın açıklanacak” denildi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’de bu haberi alır almaz, Sosyal Medyada ki Sayfalarında daha önce hazırlattığı, “Aday Adayı” resimlerini jet hızı ile değiştirerek, “ Adana Büyükşehir Adayı” olarak yazdırıp, kendisini parti merkezinden önce Aday ilan etti.

Adanalılar bu haberi bir anda duyunca Bahçeli ve ekibini kalleşlikle, vefasızlıkla suçlayıp, isyan ettiler.

MHP Tabanı ve Adanalılar, iktidar tarafından gasp edilen ‘Milli iradesini’ Aytaç Durak’ın adaylığı ile birlikte almaya ant içmişler.

Biz;  www.haber2000.com Haber Sitesi olarak daha önceleri defalarca; MHP Merkez yönetiminin, Aytaç Durak’ı mücadelesinde yalnız bıraktığını yazarak, vefasızlığı dile getirmiştik.

MHP yönetiminden ve Bazı milletvekilleri ise, bize gönül koyarak, “Haksızlık ediyorsunuz, biz Aytaç beyin suçsuz olduğuna zaten inanıyoruz. O’nu yalnızda bırakmayız, Aytaç beyin mücadelesi bizim mücadelemiz” şeklinde sitem etmişlerdi.

Şunu da herkes açık olarak bilmelidir ki, biz gerçek Ülkücü olan Hüseyin Sözlü’ye karşı değiliz.

Biz; Bahçeli ve ekibinin Adana’da ki Vefasızlığına isyan etmekteyiz.

Yıllardır, vurdum-duymazlık tavırları sergileyerek, MHP oyları ile alınan Büyükşehir Belediyesini AKP yandaşlarına teslim eden MHP Merkez yönetimi, şimdi bu kararı ile de aynı zamanda ‘Büyükşehir’i almak istemiyoruz’  ilanını yapmış oldular.

Adanalılar bu kalleşliğe ve ağır vefasızlığa çok öfkeliler.

Özellikle MHP Adana Milletvekillerine de çok anlamlı bir mesajları var;

“ADAMSANIZ, BU KALLEŞLİĞE, VEFASIZLIĞA ORTAK OLMAZSINIZ”

Peki, bundan sonra Adana’da ne olacak?

Aytaç Durak aday olacak.

Hangi Partiden adaylığını ilan ederse, işte O parti Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacak.

CHP’nin Aytaç Durak’ı adayı olarak göstermesi ise büyük ihtimal.

Çünkü yerel teşkilatlar ve Belediye Başkanları da ısrarla Durak’ın CHP’nin Adayı olmasını istemekteler

5 İLÇE BELİRLENDİ, KARAİSALI'DAN BİR SES YOK

Ankara Arena Spor Salonu’nda Hüseyin Sözlü’nün Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu açıklamasının yapıldığı törende Ankara, Mersin ve Adana İllerindeki bazı İlçe Belediye Başkan Adaylarının da açıklanacağı belirtiliyor.

Adana’da MHP’nin iki Belediye Başkan Adayı daha önce MHP Adana İl Başkanlığı binasında yapılan törenlerde açıklanmıştı. Pozantı’da halen Belediye Başkanı olan Mustafa Çay, MHP Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanırken, Aladağ’da halen Belediye Başkanı olan Yusuf Baş, MHP Aladağ Belediye Başkanı olarak açıklanmıştı. Bu iki adayın Ankara Arena’da yapılacak törende, Bahçeli tarafından kamuoyuna taktim edilecek.

MHP’de 2009 yılı yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilenlerin 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde de Belediye Başkan Adayı olacağı teamülen kararlaştırılmıştı. Bu karar gereğince Pozantı ve Aladağ Belediye Başkanları yeniden aday gösterilmişti. Bu karar gereğince 2009′da Feke Belediye Başkanı olan Ahmet Sel, 2014 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilecek. Yani MHP Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Sel olarak açıklanacak.

MHP Saimbeyli İlçe’sinde Belediye Başkan Adayı belirleme süreci tamamlandı. MHP Genel Merkezi ve MHP Adana İl Başkanlığı tarafından yapılan anket ve Teşkilat yoklamaları neticesinde, 2009 yerel seçimlerinde Feke’de MHP’nin oyunu arttıran Mustafa Şahin Gökçe, 2014 yerel seçimlerinde MHP Saimbeyli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacak.

 



1038 kez okundu

Yorumlar

aytaç durak ne olacak?     27/09/2013 10:09

NE OLCAK BU AYTAÇ DURAKIN HALİ?AK PARTİ TRENİNDEN İNDİ.BAŞBAKAN BU TRENDEN İNEN BİRDAHA BU TRENE BİNEMEZ DEDİ.DEVLET BAHÇELİ KAPI DIŞARI ETTİ BU KAPIDAN KOVULAN BU KAPIDAN GİREMEZ DEDİ.HÜSEYİN SÖZLÜ BEYİN ELİNİ HAVAYA KALDIRACAK.CHP DESEN ÜMİT ÖZGÜMÜŞ O ZATEN İSTEMİYOR YOKSA ZİHNİ ALDIRMAZ YADA AYTAÇ DURAK GELİRSE İSTİFA EDERİM DİYOR.AYTAÇ DURAK DESEN BAĞIMSIZ ADAY OLURSA HEM PARA HARCAYACAK (Kİ ELİNİ CEBİNE ATMAZ) HEM DE KAZANMA ŞANSI YOK.ALACAĞI OY 5 BİNİ GEÇMEZ.SÖYLEYİN HANGİ PARTİYE GİTSİN?LÜTFEN BİRİSİ AIL VERSİN NE OLACAK ?
Misafir - z.akkuş

     27/09/2013 09:18

karaisalıdan ahmet şekerci,rifat köroğlu ve babacan durak gidip katılacak mı acaba merak ediyorum.
Misafir - o.genç

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339