Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam880
Toplam Ziyaret1681965

Herkes hesaba çekilecek

Karaisalılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Futbol tertip Komitesi Başkanı Uğur Ünaldı, turnuva ile ilgili 25 Eylül Çarşamba günü Dernek binasında akşam yapılacak olan toplantıda, turnuva ile ilgili gelir-gider durumu hakkına bilgi vereceğini açıklamıştı.

 Uğur Ünaldı’nın öğretmen kardeşi Mustafa Ünaldı da, Karaisalılılar Derneği Facebook sayfasında yaptığı açıklamada, “Biz de çarşamba gününü bekliyoruz” dedi.

 Mustafa Ünaldı şunları söyledi:

“Şampiyonluğu bize zehir etmeye çalışanlara cevaplar vermek için, hesap isteyen hesapçılara hesap vermek için,hakem Hakan Akköl ve babası Ali abiye yapılmak istenen adamlık dışı hareketleri herkese anlatabilmek için,kimin derdi paraymış kimin derdi adamlıkmış göstermek için,bu sayfadan kendine prim yapmaya çalışan ve aldığı reklam paraları için, bizimle ilgili taraflı ve insanları yönlendirici haber yapıp asıl dolmayı götürenlerin kim olduğunu ispatlamak için,kimsenin okumadığı haberlere reyting yapmak için insanları mesleğimden ettirmeye çalışan zavallılara cevap vermek için,rumuzuyla değil,adam gibi karşımıza çıkacakları görmek için,böyle öğretmen mi olur diyenlerin aslında kendilerinin ne olduğunu öğrenmek için biz de çarşambayı bekliyoruz.”

 

 



1198 kez okundu

Yorumlar

ALi babanın çiftliği     25/09/2013 14:00

Bir ali ve hakan sevdası tutturmuş gidiyorsunuz. elinizle büyüttüğünüz bu güzel etkiliği bu ali baba sevdası yüzünden bitirdiniz. bu sevdanız olmasaydı finalde oynanırdı..bu kadarda gerilmezdiniz şampiyonluktan da tat alırdınız.. hatta yenilseniz ikinci olduğunuzda bile bundan daha büyük zevk alırsınız. hala yanlışta ısrar ediyorsunuz. adamın lakabı gergin ali siz onu saha komseri yapıyorsunuz. milleti geriyorsunuz.. sonrada onun pisliğini temizlemek için turnuvayı rezil ediyorsunuz. zararın neresinden dönülürse kardır. karataşlıdan murtçu olmaz ahali.. bunuda tüm murtçular duysun.
Misafir - Söğütlü Kahve

     25/09/2013 11:10

Uğur Ünaldı Beyin her sözü birer senettir bu halk için.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     24/09/2013 18:31

Ali gibi insanların anlattıklarına inanıp herkesten hesap soracaklarını söyleyenler turnuvanın adını 'ali babağın çiftliği! turnuvası yapsınlar. Yada hakem hakan yada babasını dernek genel kurulunda temizlemeye çalışsınlar.
Misafir - Ali herkesten daha murtçu olmuş

DERNEK NE HALLERE DÜŞTÜ     24/09/2013 17:49

DERNEK KİMSENİN ÖZEL PROBLERİNİ KONUŞAK YER DEĞİL. BAŞKA İŞLERLE UĞRAŞMASI LAZIM. AYPTIR AYIP.
Misafir - MİSAFİR

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398